یک‌شنبه 11 آذر 1403 - 01:01

کد خبر 677034

شنبه 05 آبان 1403 - 12:49:00


ادعاها درباره حمله هکرهای چینی به کمپین کامالا هریس


تسنیم/ رسانه‌های آمریکایی مدعی شدند که هکرهای چینی مکالمات تلفنی مربوط به کمپین کامالا هریس را مورد حمله قرار دادند.

یک منبع آگاه در آمریکا مدعی شد هکرهای چینی سیستم‌های شرکت مخابراتی وریزون آمریکا را هک کرده و به مکالمات تلفنی افراد مرتبط با کمپین کامالا هریس دسترسی پیدا کردند.

گزارش های رسانه ها حاکی از آن است که تلفن دونالد ترامپ و معاونش جی دی ونس نیز هدف این حملات هکری قرار گرفتند. اما رویترز نمی تواند این گزارش ها را تایید کند.

در همین حال نشریه نیویورک تایمز گزارش داد بازرسان در حال انجام تحقیقات لازم برای مشخص کردن مکالمات هک شده ترامپ و ونس در صورت صحت خبر هستند.

این نشریه تصریح کرد کمپین ترامپ هفته جاری مطلع شد که ترامپ و ونس در میان افرادی در داخل و خارج دولت هستند که شماره تلفن آنها از طریق نفوذ در وریزون، مورد حمله هکری قرار گرفته است.

این در حالی است که کمپین ترامپ تاکنون حمله هکری به تلفن های ترامپ و ونس را تایید نکرده است.

در همین حال استیون چانگ سخنگوی کمپین ترامپ اظهار کرد کامالا هریس، به چین و ایران جرات حمله به زیرساخت های آمریکا را داده تا مانع از راه یابی دوباره ترامپ به کاخ سفید شود.

همچنین سفارت چین در واشنگتن با تاکید بر اینکه از بروز شرایط خاصی مطلع نیست، اظهار کرد پکن با هر گونه حمله سایبری و سرقت سایبری در تمام اشکال آن مخالف است و با آن مبارزه خواهد کرد.

سخنگوی سفارت چین تاکید کرد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا یک موضوع داخلی است و پکن هیچ تمایلی برای دخالت در این انتخابات نداشته و ندارد.

کمپین کامالا هریس نیز تاکنون واکنشی به این خبر نشان نداده است.

اف بی آی و آژانس امنیت زیرساختی و امنیت سایبری آمریکا اعلام کردند که تحقیقات خود را بر روی دسترسی تایید نشده افراد مرتبط با چین به زیرساخت ارتباطی تجاری آمریکا آغاز کرده است.

این در حالی است که کمپین کامالا هریس پیشتر در اوایل سال جاری نیز مورد حمله هکری قرار گرفته بود. وزارت دادگستری آمریکا سه ایرانی را به انجام این حملات و تلاش برای اختلال در انتخابات 5 نوامبر، متهم کرد.

انتشار ایمیل‌های به سرقت رفته از کمپین ترامپ
همچنین رویترز مدعی شد که هکرهای ایرانی با موفقیت، ایمیل های مرتبط با کمپین دونالد ترامپ را به سرقت برده و منتشر کردند.

براساس ادعای رویترز، یک گروه هکری ایرانی که از پیش به ایمیل های کمپین های دونالد ترامپ دسترسی پیدا کرده بود، سرانجام موفق شد اطلاعات بدست آورده را منتشر کند.

در هفته های اخیر هکرها اقدام به فروختن ایمیل های کمپین ترامپ به شکلی بسیار گسترده به یک عامل دموکرات سیاسی و روزنامه نگاران مستقل کرده‌اند. محتوای این ایمیل ها مربوط به مکاتبات داخلی کمپین ترامپ در ارتباط با انتخابات 2024 بوده است.

براساس این گزارش، آخرین ایمیل های منتشر شده مربوط به مکاتبات کمپین ترامپ با مشاوران خارجی و متحدان و دوستان دیگر و بحث درباره پاره‌ای از موضوعات در آستانه انتخابات 5 نوامبر است.

این در حالی است که یک مشاور امنیت داخلی آمریکا پیشتر هشدار داده بود هکرها به انجام اقداماتی با هدف کارکنان کمپین های انتخاباتی ادامه می دهند.       

در همین حال کمپین دونالد ترامپ تاکید کرده هر خبرنگاری که محتوای این ایمیل ها را منتشر کند، برای دشمنان آمریکا کار کرده است.

این نخستین باری نیست که آمریکا، اشخاص و کشورهای دیگر را به دخالت در انتخابات خود متهم می کند.

پیشتر اف بی آی در بیانیه‌ای مدعی دخالت ایران در انتخابات آمریکا از طریق هک سیستم ها شده بود.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در پاسخ به رسانه‌های آمریکایی پیرامون بیانیه اف‌.‌بی‌.‌آی درخصوص دخالت کشورمان در انتخابات آمریکا از طریق هک تصریح کرد: چنین ادعاهایی از ریشه بی‌اساس و فاقد هرگونه اعتبار و مشروعیت بوده، و به هیچ‌وجه قابل پذیرش نیست.

علاوه بر این سازمان اطلاعات ملی آمریکا اتهاماتی را علیه روسیه برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مطرح کرد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد که اتها‌م‌زنی سازمان اطلاعات ملی آمریکا مبنی بر دخالت روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ادعایی بسیار مضحک است و مسکو این اتهامات را قاطعانه رد می‌کند.

در همین رابطه سخنگوی وزارت امور خارجه چین نیز اعلام کرد که مقامات پکن هرگز در انتخابات آمریکا دخالت نکرده و قصد انجام چنین کاری را ندارند.

پیشتر دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا بدون ارائه هر گونه مدرک و دلیلی، اعلام کرده بود که روسیه، چین و ایران ظاهراً در تلاشند تا بر نتایج انتخابات آینده ریاست‌جمهوری آمریکا تأثیر بگذارند و از جمله از شرکت‌های بازاریابی و ارتباطی در این راستا استفاده می‌کنند.

چند روز پیش نیز مقامات ارشد اطلاعاتی آمریکا با انتشار یادداشتی مدعی شدند ممکن است روسیه، ایران و چین بکوشند تا به اعتراضات خشونت آمیز پس از انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ 5 نوامبر، دامن بزنند.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 5 نوامبر (15 آبان) برگزار می شود و در حال حاضر رقابت تنگاتنگی بین دو نامزد انتخابات وجود دارد.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط