جمعه 09 آذر 1403 - 14:04

کد خبر 716739

جمعه 09 آذر 1403 - 13:11:00


کشک و بادمجون با ۲ قاشق روغن


آخرین خبر/ بادمجون ۵ عدد 
پیاز ۱ عدد بزرگ
پودر گردو ۵۰ گرم 
روغن مایع  ۲ ق غ 
سیر ۴ حبه 
نعنا خشک ۱ ق غ 
کشک۲ ق غ 
زردچوبه و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 
آب نصف  فنجان 
بعد از اینکه بادمجون هارو پوست گرفتید و خرد کردید ، بشورید و داخل سینی یا ظرف بریزید مقدار خیلی کمی نمک روی بادمجون ها بپاشید۱ ساعت  مقابل نور آفتاب بگذارید تا بادمجون آب بندازه و تلخیش خارج بشه 
حالا بادمجون رو حسابی بشورید و خیلی خوب با دستمال خشکشون کنید 
 پیاز خلالی رو داخل تابه فقط با ۱ ق روغن تفت بدید تا کاملا سرخ و طلایی بشن، حالا با دمجون هارو داخل همون روغن سرخ کنید اگه روغن کم امد ۱ ق دیگه روغن اضافه کنید کاملا سرخ میشن ، تو این مرحله نصف فنجون آب اضافه کنید اجازه بدید ۱۰ دقیقه روی گاز بمونه نگران طعمش نباشید اضافه کردن آب فقط به نرم شدن و مغز پخت شدن بادمجون کمک میکنه .
پیاز سرخ شده و پودر گردو رو اضافه مخلوط کنید 
در نهایت سیر رنده شده و نعنا خشک رو با ادویه ها تفت بدید کشک و آب اضافه کنید و مخلوط کنید ، ترکیب بادمجون رو بهش اضافه کنید ۱۰ دقیقه دیگه زمان بدید مزه ها به خورد هم برن ، داخل ظرف سرو بریزید و با سلیقه خودتون تزیین کنید نوش جونتون باشه .


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط