شنبه 26 آبان 1403 - 16:25

کد خبر 108875

پنج‌شنبه 08 تیر 1402 - 14:50:26


روایت دردناک از شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر


فارس/ شهید مدافع وطن وحید سالاری مورخ 1400/11/04 در عملیات مبارزه با سوداگران مرگ، پس از رشادت فراوان در راه تامین امنیت شهروندان و به هلاکت رساندن یک قاچاقچی موادمخدر، بر اثر اصابت گلوله مجروح شد و صبح روز سه شنبه مورخ 1400/11/05 بر اثر شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
زهرا میری می گوید: همسرم رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان سیب و سوران بود که در سن 26 سالگی با اصابت گلوله 2 زمانه از ناحیه سر توسط قاچاقچیان مواد مخدر به شهادت رسید، خودش سوخت تا با مواد خانمانسوز مخدر خانه مردم نسوزد.

سوخت تا با مواد خانمانسوز مخدر خانه‌ای نسوزد
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در برنامه تقدیر از خانواده‌ شهدای  مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان شرکت کردیم.

 یک کودک بسیار بازیگوش در مراسم توجه همه را به خود جلب کرده بود یک لحظه بر روی صندلی آرام و قرار نداشت با تبلتی در دست این و آن سو می دوید مادرش اما نگران از افتادنش، دائم او را صدا میزد و نگاهها به سوی این مادر و فرزند بیشتر میشد، هر چند دقیقه مادرش او را بر روی صندلی می‌نشاند و با تبلت و خوراکی هایش سرگرم می‌کرد.

صحبت از همسر و فرزند شهید وحید سالاری رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر سیب و سوران است که در سال 1400 در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر به شهادت رسید، با دیدن فرزند معصوم شهید در دلم میگویم این کودک چه گناهی کرده که در این سن کم نعمت پدر را از دست بدهد، میخواهم برای مصاحبه به سراغ مادرش، بروم دست و دلم می لرزد اما دلم نمی‌آید گفت‌وگویی مختصر با همسر شهید انجام ندهم و این روزهای مادر و فرزندی را منتشر نکنم.

میزشان جای چهار نفر بود و دو صندلی خالی داشتند، تا مراسم به صورت رسمی شروع نشده از فرصت استفاده کردم و رفتم کنارشان و پرسیدم اینجا کسی نمی‌نشید، همسر شهید با گشاده رویی می‌گوید نه جای کسی نیست بفرمایید، می‌گویم خبرنگارم، فورا در جوابم می‌گوید، خواهش می‌کنم در رسانه تان بنویسید خانواده شهدا قشر مرفه بی‌درد نیستند، آنها هم مثل بقیه مردم زندگی می‌کنند و جای خالی عزیزشان با هیچ چیز قابل جبران نیست، نیش و کنایه‌هایی که به خانواده شهدا می‌زنند بسیار سخت‌تر از درد تنهایست.

مجدد می‌گوید، شاید به ذهنتان خطور کند که خانوده شهدا در ناز و نعمت هستند در حالیکه اگر پای درد دلشان بنشینی داستانهای فراوان دارند زندگیشان معمولیست ، قطعا وام و استخدام جای خالی پدر خانواده را پر نمی‌کند چه بسیار فرزندان شهدا که حاضرند هیچ چیز نداشته باشند اما سایه پدر را بر سر خود حس کنند و دستان گرم و آغوشش تکیه گاهشان باشد.

می‌گویم چشم و می‌خواهم که خودشان را دقیق تر معرفی کنند، زهرا میری همسر شهید سالاری  رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر سیب و سوران هستم، مدت دو سال بود که همسرم سمت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان سیب و سوران را قبول کرده بود و ما دو سال در سیب و سوران زندگی کردیم، قبل از شهادت هم همسرم در یکی از عملیاتها جانباز شده بود اما از مسیر و هدفش دست برنداشت.

عاشقانه و داوطلبانه این شغل و مسیر را انتخاب کرده بود و برای خودش آرزوی شهادت داشت از همان زمان آغاز انتخاب شغل به گونه ای که بر روی یکی از کارتهای شناسایی اش ادرس منزل را مزار شهدای زاهدان اعلام کرده بود.

من به شغل همسرم افتخار می‌کنم، همان روزهایی که آمده بودند خواستگاری گفتند آخر راه این شغل شهادت هست و هر لحظه ممکن هست این اتفاق رخ بدهد، من بازهم از علاقه ام کوتاه نیامدم با جان و دل نه تنها قبول کردم بلکه خوشحال هم بودم که شغل همسرم پلیس است.همه ویژگی‌هایی که مورد نظرم بود در همسر شهیدم نمایان بود او یک همسر وظیفه شناس بود، با وجود تمام مشغله کاری‌اش در وظایفی که در خانه داشت کوتاهی نمی‌کرد و خوشحالم که برای آرامش و امنیت مردم کشورم تا پای جان ایستاد.

او ادامه می‌دهد: با همسرم نسبت فامیلی نداریم و از طریق یکی از آشنایان به هم معرفی شدیم، شهید متولد 10 اسفند 1373 بود، در سن 24 سالگی سمت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان سیب سوران را بر عهده داشت زیرا تلاش و پشتکارش بر هیچ یک از همکارانش پوشیده نبود.

من از زمان شهادت همسرم یک زن مستقل هستم، خودم محکم برای حفظ و اعتلای زندگیم تلاش می‌کنم، آب و نان و خرید خانه را تامین می‌کنم در عین حال نیز سعی می‌کنم در وظایف مادری کوتاهی نکنم،  متکی به هیچ خواهر و برادری نیستم، وحید را هر لحظه کنارم حس می‌کنم، انگار به من قوت قلب میدهد تا بتوانم خودکفا باشم و به کسی تکیه نکنم.

نمی‌توانم بگویم کشیدن بار زندگی به تنهایی سخت نیست، سخت است خیلی هم سخت اما هرگز پشیمان نیستم از ازدواجم با وحید و از شغل او و از اینکه همسر شهید هستم، بلکه افتخار می‌کنم که 5 سال با او زندگی کردم

نمی‌توانم بگویم کشیدن بار زندگی به تنهایی سخت نیست، سخت است خیلی هم سخت اما هرگز پشیمان نیستم از ازدواجم با وحید و از شغل او و از اینکه همسر شهید هستم، بلکه افتخار می‌کنم که 5 سال با او زندگی کردم، این 5 سال شاید به نظر عموم مدت کوتاهی باشد اما کیفیت زندگی ما برابر با 50 سال بود و من لحظات بسیار خوبی را در کنار او گذراندم.


او در مورد علاقه رادوین چهار ساله به پدرش می‌گوید: رادوین انگار خاطرات پدرش را در ذهن دارد بسیار باهوش است اکثر اوقات بهانه پدرش را می‌گیرد و می گویم رفته پیش خدا و او هم از من می‌پذیرد اما نمی‌دانم در ذهنش از شهادت و از خدا چه تصویری دارد که حرفهای من را قبول می‌کند و قانع می‌شود ، عکس پدرش را که بر مزار دیده، دائم می‌گوید بریم پیش بابا و من او را به گلزار شهدا می‌برم.

همسر شهید سالاری در مورد نحوه شهادت همسرش می‌گوید: همسرم در تاریخ 5 بهمن ماه 1400 در سن 26 سالگی با اصابت گلوله 2 زمانه از ناحیه سر توسط قاچاقچیان مواد مخدر به شهادت رسید، خودش سوخت تا با مواد خانمانسوز مخدر خانه مردم نسوزد جان برکف گرفت تا از اعتیاد جوانان پیشگیری کند.

می‌گوید: بعد از شهادت همسرم همکارانش خاطرات زیادی از داشتند که منتشر کردند، تلفن همراهش را دست می‌گیرد خاطرات را نشان‌مان می‌دهد، از او خواستم تا چند مورد را برای انتشار در گزارش در اختیارمان قرار دهد.

برنامه در حال شروع شدن است و مجالی برای صحبت بیشتر نیست، رادوین چهارساله هم حوصله اش سر رفته و مات و مبهوت به حرفهای ما گوش می‌دهد بدون اینکه بداند ما دقیقا در مورد چه صحبت می‌کنیم، می‌گویم صبر کنید یک عکس هم از آقا رادوین بگیرم کارمان تمام است.

امسال 14 باند سازمان یافته مواد مخدر متلاشی شده است
بعد از برنامه به سراغ فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان می‌رویم تا بخشی از رشادت‌ها و دستاوردهای دلاورمردان پلیس مواد مخدر را تشریح کند.

 از ابتدای امسال 14 باند سازمان یافته مواد مخدر متلاشی شده و 2 هزار و 224 قاچاقچی و خرده فروش مواد مخدر دستگیر شده اند.

سردار دوستعلی جلیلیان می‌گوید: از ابتدای امسال اقدامات هم در حوزه مبارزه با موادمخدر و هم در سایر حوزه‌های مربوط به برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر و کشفیات و دستگیری ها افزایش چشمگیری داشته است به طوریکه از ابتدای امسال 14 باند سازمان یافته مواد مخدر متلاشی شده و 2 هزار و 224 قاچاقچی و خرده فروش مواد مخدر دستگیر شده اند.

وی با بیان اینکه 1422 نفر معتاد متجاهر در سطح سیستان و بلوچستان طی مدت فوق جمع آوری شده است، گفت: در مجموع بیش از 28 تن انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد که در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل افزایش چشمگیری داشته است.

فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در حوزه اقدامات فنی و تخصصی و اطلاعاتی نیز بسیاری از کشفیات مواد مخدر در جاسازهایی در وسایل نقلیه عمومی و سواری کشف و ضبط  شد.

وی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون در حوزه پلیس مبارزه با مواد مخدر برخلاف انجام 2500 عملیات در کل استان و حتی کشور،  تلفات انسانی نداشتیم، تعداد 180 دستگاه خودرویی که مرتبط با کشفیات مواد مخدر، جاساز یا حامل بوده توقیف شده و 56 قبضه سلاح جنگی سبک و نیمه سنگین در این حوزه کشف و ضبط شده است.

وقتی به نقل از مسؤولان امنیتی می‌نویسیم که اکثر عملیات‌ها مسلحانه است و منجر به کشف چند تن موادمخدر و سلاح و مهمات می‌شود، ای کاش برای لحظه ای خود را جای آن کسی که در خط مقدم مبارزه با اشرار، تروریست‌ها و سوداگران مرگ قرار دارد بگذاریم تا فکر اینکه هر لحظه ممکن است گلوله‌ای سینه مان را نشانه بگیرد در ذهن مان تداعی شود و ایثارشان را به خوبی درک کنیم.

ما رشادتهای مجموعه‌‌های امنیتی و پلیس را تا حد ممکن بیان می‌کنیم، چه بسا آنچه از تلاش این عزیزان رسانه‌ای میشود قطره‌ای از دریاست و کتمان نکردن همین میزان عملکرد هم رسالت اصحاب رسانه است که باید به اطلاع مردم برسانند.

هرگز از یاد نبریم که برای تامین هر لحظه آرامش و امنیت ما، هزاران نفر بانام و گمنام، خوابشان پریشان است!



پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط