شنبه 22 دی 1403 - 10:28

کد خبر 115957

چهارشنبه 14 تیر 1402 - 15:42:38


آب چگونه به کام روستاییان گچساران نمی‌رسد؟


فارس/ در نشست دهیاران گچساران، وقتی عده‌ای از آن‌ها نسبت به بی‌آبی روستاها گلایه کردند جواب‌هایی شنیدند که در جای خود قابل تأمل است!

جهانگیر علیزاده، معاون سیاسی فرمانداری گچساران در جلسه بررسی مشکلات دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای گچساران اظهار کرد: مشکلات روستاها در این نشست مطرح و برای برطرف شدن آنها با همکاری دستگاه های خدمات رسان چاره اندیشی خواهد شد‌.
معاون سیاسی فرمانداری گچساران با اشاره به گلایه روستائیان از افت و یا کمبود آب تصریح کرد: بسیاری از افراد در روستاها تخلف کرده و باغ خود را با این تخلف احداث کردند در حال حاضر نیز اعتراض می‌کنند که با کمبود آب برای آبیاری درختان خود مواجه هستیم.
علیزاده عنوان کرد: این تخلفات یکی از دلایل مهم بوجود آمد کمبود و افت فشار آب در روستاها شده است.
علیزاده عنوان کرد: شوراها و دهیاران باید در مقابل تخلفات مشاهده شده در روستاها محکم ایستاده و قانون را اجرا کنند و در کنار این اقدام نیز خدمات جمهوری اسلامی را تبیین کنند.
وی گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی در روستاها اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.
معاون سیاسی فرماندار گچساران با اشاره به نبود بخشدار مرکزی در این شهرستان خاطرنشان کرد: این همه مدت بخشدار در گچساران وجود داشته است و اقدامات لازم را پیگیری نکردید حال که چند روزی است گچساران بدون بخشدار است اعتراض کرده‌اید، در صورتی که فرماندار و معاونان فرمانداری و در بخشداری نیز کسانی هستند که می‌توانند مشکلات و خواسته‌های شما را پیگیری کنند.
علیزاده بیان کرد: آنکه بگویید آمده‌ایم و کاری انجام نشده درست نیست بلکه باید مستندات خود را به خوبی برای اجرای درخواست‌های خود به فرمانداری و مسئولان زیر ربط ارائه داده و اگر جوابی از آنها دریافت نکردید گزارشات لازم را به فرمانداری بدهید.
مهدی چرامی، رئیس شرکت توزیع نیروی برق گچساران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه برخی از روستاها برای روشنایی معابر خود هزینه پرداخت می کنند، اظهار کرد: مردم هزینه ای بابت روشنایی پرداخت نمی کنند.
وی بیان کرد: مشکلات مطرح شده جهت روشنایی فضاهای ورزش را بررسی خواهیم کرد.
رئیس شرکت توزیع نیروی برق گچساران تصریح کرد: تعداد 66 لامپ ال‌.ای‌.دی در برخی روستاها نصب شد، در تمام روستاها کابل خود نگهدارنده وجود دارد و سیم های مسی جمع آوری شده است.
چرامی عنوان کرد: در 115 روستای گچساران توسعه، بهینه و اصلاح شبکه برق انجام شده است.
محمود زارعی، رئیس آب و فاضلاب گچساران اظهار کرد: متاسفانه پدیده باغات و خرد کردن زمین های کشاورزی از عومل مهم کمبود آب در گچساران و افت آن در روستاهای تابع این شهرستان است.
رئیس آبفای گچساران خاطرنشان کرد: امسال تلاش می‌کنیم تا برای رهایی از این معضل عنوان شده مسیر لوله‌ها را تغییر دهیم ولی باید چاره اساسی برای این مشکل اندیشیده شود.
زارعی افزود: در حال حاضر مهاجرت معکوس به روستاها آغاز شده است و بیشتر آنها نیز خانه باغی در روستاها ایجاد کرده‌اند.
وی گفت: باید برای جلوگیری از مشکلات باغات بی‌رویه به وجود آمده در روستاها تدابیر لازم اندیشیده شود.
رئیس آبفای گچساران اضافه کرد: در سالهای گذشته با یک پمپ کار آبرسانی به روستاها انجام می شد ولی در حال حاضر با ۳ پمپ باز مشکل کمبود آب و افت فشار آن وجود دارد.
زارعی ادامه داد: کاشت غیرمجاز درختان بی رویه در روستاها که آبیاری آنها توسط آبهای شرب صورت می گیرد دلیل مهم افت و کمبود آب در روستاهای گچساران می باشد.

وی گفت: در استان افزون بر ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل محرومیت زدایی برای آب روستاها را در دستور کار داریم که مبلغ خوبی از این اعتبار برای تجهیز، توسعه و تقویت شبکه آب ۲۰ الی ۳۰ روستا در گچساران اختصاص داده خواهد شد.
احمدی، رئیس شرکت مخابرات گچساران با اشاره به گلایه روستاها از نبود اینترنت و آنتن دهی ضعیف تلفن همراه تصریح کرد: در ۱۷ روستای گچساران خطوط همراه اول و ایرانسل دارای اینترنت فورجی می باشند.



پربیننده ترین

آخرین اخبار


سایر اخبار مرتبط