شنبه 31 شهریور 1403 - 23:37

کد خبر 12552

سه‌شنبه 15 فروردین 1402 - 11:44:00


حدود ۲۹ هزار تن مرکبات در سیستان‌وبلوچستان برداشت شد


برنا/ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: پارسال حدود ۲۹ هزار تن انواع مرکبات از سطح ۲ هزار و ۵۱۸ هکتار از باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

اردشیر شهرکی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: پرتغال، گریپ فروت، نارنج و نارنگی عمده مرکبات سیستان و بلوچستان را تشکیل می‌دهد که برداشت آنها از مهر آغاز و تا اسفند ماه سال گذشته با آخرین نوع مرکبات یعنی پرتقال والنسیا به پایان رسید.
وی بیان کرد: شهرستان‌های دلگان، نیکشهر، سرباز، فنوج، ایرانشهر، قصرقند و کنارک به ترتیب بیشترین سطح کشت مرکبات سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص داده‌اند.
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: کشت مرکبات در این استان پهناور زمینه اشتغال ۲ هزار نفر را فراهم کرده است.
سیستان و بلوچستان از نظر تولید انواع میوه‌های گرمسیری و سردسیری هندوستان کوچک محسوب می‌شود به طوریکه کشاورزان و باغداران این استان از سطح ۸۰ هزار هکتار باغات میوه منطقه سالانه ۵۲۷ هزار تن انواع میوه‌های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می‌کنند.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره‌گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.

تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک، زرآباد، دشتیاری و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط