چهارشنبه 04 مهر 1403 - 20:55

کد خبر 125852

جمعه 23 تیر 1402 - 19:10:00


با این روش‌ها دیگه نه رب کپک میزنه نه سیاه میشه


آخرین خبر/ درب قوطی رب رو باز کنید به هیچ عنوان رب رو داخل قوطی نگه ندارید چون قوطی در معرض هوا که قرار بگیره اکسیده میشه و خطرناکه.

🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫

رب رو داخل نایلون به ضخامت ۲ سانت پهن کنید دو ساعت داخل فریزر بزارید بعد بیرون بیارید به انداره های دلخواه برش بزنید داخل ظرف در دار یا زیپ کیپ گذاشته و دوباره به فریزر منتقل کنید.

🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫

روش راحت تر اینکه بعد از ریختن داخل نایلون  با پشت چاقو روش شیار ایجاد کنید بعد از یخ زدن تکه ها براحتی  جدا میشه.

🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅



پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط