شنبه 31 شهریور 1403 - 20:50

کد خبر 12658

سه‌شنبه 15 فروردین 1402 - 12:51:00


تولید ۳۰ هزار تُن گوشت قرمز در واحد‌های دامی استان قزوین


باشگاه خبرنگاران/ مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در واحد‌های دامپروری صنعتی و روستایی این استان در سال گذشته خبر داد.

سیدمحمد میربابایی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در واحد‌های دامپروری صنعتی و روستایی این استان در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و روستایی تولید شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان‌های بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده‌اند، افزود: بویین زهرا ۳۲ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستان‌ها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده اند.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در این استان حدود ۱۴ هزار تن برآورد می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده آن است که این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد نیاز خود، بخشی از نیاز‌های تهران و سایر استان‌ها را نیز تامین می‌کند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط