جمعه 30 شهریور 1403 - 10:06

کد خبر 13812

چهارشنبه 16 فروردین 1402 - 13:00:00


مصرف این میوه در ماه رمضان، تشنگی، ضعف و بی حالی و یبوست را رفع می‌کند


بهداشت نیوز/ روزه گرفتن در ایام گرم سال باعث از دست رفتن آب بدن و تشنگی مفرط می شود . یکی از راه های کاهش تشنگی برای روزه داران استفاده از میوه های مناسب می باشد . زردآلو یکی از میوه های شیرین و محبوبی است که سرشار از آنتی اکسیدان هاست و به طراوت و درخشندگی پوست تان در ماه رمضان کمک می کند.
روزه گرفتن در ایام گرم سال باعث از دست رفتن آب بدن و تشنگی مفرط می شود . یکی از راه های کاهش تشنگی برای روزه داران استفاده از میوه های مناسب می باشد .
زردآلو یکی از میوه های شیرین و محبوبی است که سرشار از آنتی اکسیدان هاست و به طراوت و درخشندگی پوست تان در ماه رمضان کمک می کند. علاوه بر این، زردآلو ملینی قوی است که یبوست را از بین می برد.و کم خونی را هم درمان می کند و احساس ضعف و بی حالی در ماه رمضان را کاهش می دهد. وجود فلوئور در زردآلو از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.
زردآلو، باعث رفع تشنگی و عطش می شود زردآلو حاوی ساکاریدهای اسیدهای آلی و عناصر معدنی چون آهن، بور، کلسیم و ویتامین هایی نظیر ویتامین A ، B وC  و پلی فنل ها می باشد. مواد مغذی موجود در زردآلو، از چشم ها و قلب محافظت میکند و از فیبر موجود در آن علیه بیماریها استفاده می شود.
بنابر اعلام پژوهشکده گیاهان دارویی، زردآلو، منبـع غنـی بتاکـاروتن (پـیش سـاز ویتامین A (است. زردآلو حاوی آنتی اکسیدان بالایی است. بیشترین میزان آنتی اکسیدان آن متعلق به فلاونوئید پلی فنولیک مانند لوتئین، زآگزانتین و بتاکریپتو گزانتین ها می باشد؛ مجموعه ی این ها موجب حفاظت بیشتر سلول ها در برابر رادیکال های آزاد اکسیژن که دلیل پیری، سرطان ها و بیماری های مختلف می باشند، می شود.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط