دوشنبه 28 آبان 1403 - 22:15

کد خبر 154819

سه‌شنبه 17 مرداد 1402 - 11:13:24


ترخیص ۶ هزار تن گندم از انبارهای بندر امیرآباد


ایرنا/ رئیس کل دادگستری مازندران از ترخیص ۶ هزار تُن گندم از انبارهای بندر امیرآباد خبر داد و گفت: در پی سفر رییس قوه قضاییه و با همکاری استانداری مازندران، وضعیت اموال و کالاهای موجود در انبارهای مزبور، نسبت به گذشته بهبود یافته است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق اکبری، رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به اهتمام دستگاه قضایی استان در شناسایی و انسداد منافذ فسادزا، موضوع زنجیره واردات و صادرات در استان و نواقص موجود در آن را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: در این راستا ۶ هزار تن گندم موجود در انبارهای بندر امیرآباد تعیین تکلیف شد.
وی توضیح داد:‌ به این نحو که روند ترخیص، با بارگیری و انتقال سه هزار تُن گندم به اداره کل غله آغاز شده و حداکثر تا ۲روز آینده به اتمام خواهد رسید.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری تصریح کرد: هرچند هنوز هم ضعف هایی در فرایند ورود کالا به کشور از طریق دریا اعم از مراحل تخلیه، اعلام وضعیت به گمرک و مانند آن وجود دارد، ولی سعی شده است با لحاظ رویکرد مساله محور و آسیب شناسانه و در نتیجه ارائه راهکارهای لازم و تعامل با دستگاه های مسوول، گام های خوبی در زمینه انضباط بخشی به وضعیت نگهداری و ترخیص کالاهای مشمول برداشته شود.
رئیس کل دادگستری استان مازندران تاکید کرد: با توجه به اهمیت غیر قابل توصیف موضوع و به لحاظ ارتباط آن با حقوق عموم مردم و نیازمندیهای کشور، دستگاه قضایی استان با تلاش شبانه روزی، مساله را تا حصول وضعیت مطلوب به صورت مستمر پیگیری خواهد کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رییس قوه قضاییه بیستم خرداد ماه سال جای در سفر به مازندران از انبارهای بنادر، گمرکات و اموال تملیکی، در راستای صیانت از حقوق عامه، انسداد گلوگاه‌های فسادزا و ساماندهی فرآیندهای ناظر بر واردات و صادرات، بازدید به عمل آورد.
استان مازندران به دلیل دارا بودن سه بندر، مهم ترین استان ساحلی کشور محسوب می شود که نقش اساسی در زمینه صادرات و واردات دارد. بندرنوشهر نیز به عنوان قدیمی ترین بندر مازندران از دیرباز سهم ویژه و استراتژیکی در زمینه درآمدزایی، فرصت های شغلی و سرمایه گذاری داشته است.
بندر امیرآباد در استان مازندران به عنوان بزرگ‌ترین بندر حاشیه دریای خزر با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاری‌های دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم می‌تواند باشکوفاسازی ظرفیت‌ها، نقش ویژه‌ای در مقاوم‌سازی اقتصاد کشور با توسعه تجارت بین‌المللی و صادرات کالا ایفا کند. بندر امیر آباد با حدود یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار وسعت و همچنین ۲۲۰ هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو- رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت بالغ بر ۳۰۰ میلیون به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه می‌زند و ظرفیت فوق العاده‌ای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.
بندر امیرآباد در کنار آن که یک ظرفیت صادراتی و تجاری در منطقه به شمار می‌رود با دارا بودن کارخانجات متعددی همچون گچ، فولاد، کاغذ و سیلوهای متعدد از بنادر نسل سوم کشور است و عمده ۷.۵ میلیون تن کالای صادراتی کشورهای مختلف جهان از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان و ماخاچ وارد بندر امیرآباد می‌شود. اتصال به شبکه ریلی کشور، بهره‌مندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۷.۵ میلیون تن و بهره مندی از ظرفیت اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال به جنوب (INSTC) از دیگر ویژگی های شاخص بندر امیرآباد است.



پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط