دوشنبه 02 مهر 1403 - 05:05

کد خبر 160999

یک‌شنبه 22 مرداد 1402 - 12:00:00


یک سال با بیداری نشر مون


خبرآنلاین/ کتاب بیداری نوشتهٔ آنوشا نوبخت، به‌عنوان یک کتاب خودیاری منحصربه‌فرد توسط نشر مون به چاپ رسیده است. با مطالعهٔ این کتاب ژورنال، می‌توانید دنیای درون خود را تغییر دهید.

بدون شک با تغییر دنیای درون‌، دنیای بیرون نیز تغییر خواهد کرد. نویسندهٔ این کتاب معتقد است که هیچ فردی نمی‌تواند به سرعت و یک‌شبه زندگی خود را تغییر دهد. تغییر یک‌شبه یک رؤیای پوچ، توخالی، غیرواقعی و محال است. این تلاش و پشتکار مداوم و همیشگی است که به انسان در دستیابی به اهدافش کمک می‌کند. احساس خوشبختی و رضایتمندی از زندگی نیز یک احساسی درونی است‌ و ربطی به موقعیت شغلی و زندگی افراد ندارد. نویسنده در نگارش این کتاب، از ۳۶۵ روزنگار برای تمام روزهای سال استفاده کرده‌است. مطالعهٔ روزانهٔ هر یک از روزنگارها به‌نوعی تجربهٔ در لحظه زندگی کردن را به خوانندگان آموزش می‌دهد. برای آشنایی بیشتر با کتاب بیداری و نویسندهٔ آن، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.‌

چه اتفاقی جرقهٔ نوشتن کتاب بیداری را در ذهن آنوشا روشن کرد؟

نویسندهٔ کتاب ژورنال بیداری ماجرای شروع نوشتن این کتاب را با لحنی صمیمانه و بی‌ریا برای مخاطبان خود تعریف کرده‌است. این نویسنده بعد از مهاجرت به لندن، در سن ۱۷سالگی، روزانه هشت ساعت در یک شرکت پخش و باربری کار می‌کرد. در حالی که شغل اصلی او بازیگری بود. او جابه‌جایی بارهای سنگین را با استفاده از ماشین خودش انجام می‌داد. این سبک زندگی هرگز دلخواه نوبخت نبود. چالش‌هایی مانند بردن بارها به طبقات بالای ساختمان‌ها، گرمای شدید هوا، بحث با مشتری، به دنبال جای پارک بودن برای ماشین، زندگی انفرادی بدون دوست و خانواده در یک اتاق کرایه‌ای در کشور غریب او را خسته کرده بود. پیدا کردن یک دوست در کشوری غریب برایش سخت بود. درآمد ناچیزی که از کار در شرکت پخش و باربری به‌دست می‌آورد، کفاف زندگی‌اش را نمی‌داد. اما نمی‌خواست خانواده و دوستانش را از شرایط سختی که داشت آگاه کند.

به گفتهٔ آنوشا، او در لندن زنده بود، اما زندگی نمی‌کرد و هرگز موفق نمی‌شد برنامه‌هایی که در ذهنش داشت، اجرا کند.‌ دزدیده شدن کیفی که کلید اتاق کرایه‌ای داخلش بود، به‌عنوان نقطه‌عطف زندگی خانم نوبخت باعث شد که برای مدتی در داخل ماشین زندگی کند تا صاحبخانه‌اش از مسافرت برگردد. در یکی از همین روزهای سخت و دشوار بود که این نویسندهٔ جوان، در قسمت نوت گوشی خود ۲۵ صفحهٔ متوالی از احساسات خود نوشت و همزمان اشک ریخت. نوشتن احساسات درونی آرامش عجیبی برایش به ارمغان آورده بود. از آن پس تصمیم گرفت روزانه حتی شده به مدت پنج دقیقه بنویسد. نوشتن اعتمادبه‌نفس این نویسنده را افزایش می‌داد و حال درونی‌اش را خوب می‌کرد. این‌گونه بود که این نویسنده، نوشتن کتاب بیداری را آغاز کرد.

images_1691222431_64ce019f45454.jpg

نقد و بررسی کتاب بیداری 

مطالعهٔ کتاب بیداری به شما کمک می‌کند که به تدریج و به مرور زمان، دنیای درون خود را طی ۳۶۵ روز تغییر دهید. این کتاب جزء کتاب‌هایی است که با موضوع روانشناسی طبقه‌بندی می‌شود. سلامتی روان در زندگی تمام انسان‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، به همین دلیل است که در قرن ۲۱، تولید محصولاتی با همین موضوع ازجمله کتاب‌ها و پادکست‌های روانشناسی، روزبه‌روز در حال افزایش است. افرادی که به‌صورت روزانه و با کمک شیوه‌ها و راهکارهای متنوع به افزایش سلامتی روان خود می‌پردازند، کمتر از سایر افراد با مشکلات روحی و روانی مواجه می‌شوند. مشکلات روحی و روانی در دراز مدت می‌تواند آسیب‌های زیادی به سلامتی جسمی و سیستم ایمنی بدن وارد کند.

با توجه به اهمیت سلامت روان و تأثیر مستقیم آن بر سلامت جسم، مطالعهٔ کتاب بیداری به تمام افراد توصیه می‌شود. مطالعهٔ این روزنگار به افراد در پیدا کردن مسیر تغییرات بزرگ و کوچک کمک زیادی می‌کند. آشنایی با جدیدترین مطالب علمی، پژوهش‌های صورت‌گرفته در معتبرترین دانشگاه‌های جهان، مطالب مفید روانشناختی و مطالب معنوی، از فواید دیگر مطالعهٔ این کتاب به‌شمار می‌رود. به‌نوعی می‌توان مطالب موجود در کتاب را به غذای روح و ذهن تشبیه کرد. وجود ۳۶۵ صفحه تمرین ساده در کتاب خانم نوبخت، خوانندگان را دعوت می‌کند که به لحظه برگردند و دست از غرق شدن در افکار بردارند. هرچه که داریم در لحظه است و زمانی که این نکته را روزانه تکرار و یادآوری می‌کنیم، می‌توانیم در گرفتن افسار زندگی در دستان خود موفق‌تر عمل کنیم.

آشنایی با خلاصهٔ کتاب بیداری

همان‌طور که در بخش‌های قبلی مقاله نیز اشاره کردیم، کتاب بیداری با قلم آنوشا نوبخت، یک کتاب ۳۶۵ روزه یا یک‌ساله است. در بالای صفحات کتاب، محل نوشتن روزهای هفته درج شده‌است. خوانندهٔ کتاب می‌تواند در محل مشخص‌شده، تاریخ را به‌صورت هفته و روز موردنظر یادداشت کند. برای کسب نتیجه، باید روزانه یکی از صفحات کتاب را مطالعه کنید و به سوالات درج‌شده در آن پاسخ بدهید. این کتاب ژورنال به‌صورت تعامل با مخاطب تکمیل می‌شود. نویسندهٔ این کتاب اعتقاد دارد که مهم‌ترین رابطهٔ هر فردی رابطه با خودش است و هیچ‌چیز بهتر از این نیست که با استفاده از روش‌های مختلف و مطالعهٔ کتاب‌های مناسب، در تقویت رابطه با خود بکوشیم. افرادی که خودشان را دوست دارند، با دیگران هم ارتباط بهتری برقرار می‌کنند. بنا به گفتهٔ نویسندهٔ کتاب، روزانه حداقل نیم‌ساعت از فضای مجازی دور باشید و در جایی آرام و دنج خلوت کنید. به خودتان عشق بورزید و بابت همه‌چیز از خود سپاسگزار باشید. به جای این‌که از اتفاقاتی که برایتان می‌افتد گلایه کنید، از اتفاق‌ها درس بگیرید. به‌طور کلی احساسات منفی را از خود دور کرده و با دیدگاه مثبت به ادامهٔ زندگی بپردازید. ارزش قائل شدن برای خود، سودآوردترین سرمایه‌گذاری است و تأثیر شگفت‌انگیزی در کیفیت زندگی دارد.

images_1691222431_64ce019f48dd3.jpg

جمع‌بندی

در این مقاله به معرفی یکی از بهترین و مفیدترین کتاب‌های خودیاری نوشته آنوشا نوبخت پرداختیم. متن روان و خواندنی، نوشته شدن به زبان محاوره و صمیمانه، کمک به خواننده برای رسیدن به اهداف، خلاصی از احساسات آزاردهنده و بهبود زندگی از مهم‌ترین مزایای مطالعهٔ این کتاب است.



پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط