شنبه 08 دی 1403 - 12:52

کد خبر 1672

پنج‌شنبه 03 فروردین 1402 - 16:00:00


خوردن غذاهای سالم برای برخی افراد استرس آور است


سیناپرس/ اگر چه همواره دستورالعمل های تغذیه، افراد را به مصرف مواد غذایی سالم تشویق می کند، اما مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد: دنبال کردن رژیم غذایی سالم برای آن ها استرس آور بوده و معمولا غذاهای سالم خوشمزه نیستند.

دو سوم افراد حاضر در یک مطالعه که اخیرا توسط پژوهشگران آمریکایی انجام شد، ادعا می ‌کنند: اگر غذایی واقعا سالم باشد، خوشمزه بودن و شکل ظاهری آن را در نظر نگرفته و سعی می کنند حتی اگر طعم آن را دوست نداشته باشند آن غذا را بخورند.

این نظرسنجی همچنین نشان داد: دانستن این که وعده ‌های غذایی تا چه حد سالم هستند، می ‌تواند سخت باشد، زیرا اکثر افراد بیش از نیمی از اطلاعات برچسب تغذیه را نمی ‌فهمند (۵۴ درصد). در مورد عبارات قابل درک تر، پاسخ دهندگان اعلام کردند:کلماتی مانند کم چرب (۴۹٪)، کم کالری (۴۷٪) یا گیاهی (۳۶٪) را با سالم بودن مرتبط می دانند. در حالی که در این گروه اماری ۵۲ درصد غذاهایی را که دارای مقدار مناسب پروتئین  هستند سالم دانسته و ۴۱ درصد کربوهیدرات را در اولویت قرار می دهند.

۳۴ درصد افراد حاضر در این مطالعه اذعان دارند که رژیم غذایی آنها می تواند از ویتامین ها  و فیبر  بیشتری استفاده کند.به گزارش سیناپرس، نتایج  این مطالعه همچنین نشان داد که اکثر پاسخ دهندگان معتقدند: رژیم غذایی آن ها حداقل تا حدودی متعادل است (۷۳٪)، اگرچه ۵۱ درصد اذعان دارند که فقط نیمی از وعده های غذایی هفتگی آنها سالم است.

به طور کلی ایده تغذیه سالم باعث می شود ۴۶ درصد افراد احساس انگیزه کنند  در حالی که ۲۹ درصد افراد از دنبال کردن الگوهای تغذیه سالم و مصرف این غذاها احساس استرس می کنند.

 این افراد مدعی هستند که حفظ یک رژیم غذایی سالم ، دشوار بوده و هزینه این مواد بزرگ‌ ترین مانع برای دنبال کردن الگوی تغذیه سالم است، نیمی از افراد شرکت کننده در این نظرسنجی‌ می ‌گویند که این رژیم غذایی بسیار گران است.

از سوی دیگر در دسترس بودن غذاهای سالم نیز مانع بزرگی برای ۴۹ درصد از پاسخ دهندگان است. در نتیجه، نزدیک به یک سوم از پاسخ دهندگان می گویند که تنوع گزینه های غذایی سالم در بهترین حالت متوسط است. اکثر افراد نیز موافق هستند که احساسات آن ها بر تصمیم گیری در مورد غذاهایی که برای خوردن انتخاب می کنند تأثیر دارد.

لوک اسبنسون، مدیر توسعه آشپزی در این رابطه می گوید: در حالی که اکثر مردم احساس می کنند باید طعم را فدای غذای سالم کنند، ولی وقتی از مواد باکیفیت در آشپزی خود استفاده می کنید، واقعاً نیازی به این عمل نیست. راه‌های مختلفی برای تهیه و پختن دستور العمل‌های مغذی و متعادل وجود دارد که فوق‌العاده خوشمزه هستند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط