پنج‌شنبه 20 دی 1403 - 21:44

کد خبر 16965

شنبه 19 فروردین 1402 - 13:30:00


احداث مزرعه پرورش ماهی در «جنگل‌های هیرکانی»؛ شایعه یا واقعیت؟


ایرنا/ انتشار خبری مبنی بر احداث «مزرعه پرورش ماهی در جنگل‌های هیرکانی در جوار روستای لیره‌سر شهرستان تنکابن» در روزهای گذشته در فضای مجازی مازندران بسیار بازنشر و واکنش و پرسش های زیادی برای کاربران داشته، موضوعی که سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری غرب استان را وادار به پاسخگویی کرده است.

به تازگی مطلبی در فضای مجازی مازندران با عنوان «قتل عام جنگل‌های هیرکانی» و واگذاری عجیب و غریب اراضی ملی بابت احداث مزرعه پرورش ماهی در گستره ای حدود ۶ هزار متر مربع و انجام عملیات بتن ریزی در روستای لیره‌سر تنکابن منتشر شد و بسیاری از کاربران هم بدون توجه به این که مالکیت این بنا در اختیار چه شخصی قرار دارد، ساخت مزرعه با این مساحت را باتوجه به ممنوعیت و محدودیت تغییر کاربری در مازندران ابهام‌برانگیز دانستند.
موضوعی که با واکنش سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری غرب مازندران همراه بود و وی گفته که مجری طرح مزرعه پرورش ماهی شهرستان تنکابن واقع در محدود اراضی ملی، مجوز قانونی دریافت کرده است.
مهرداد خزایی، سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری غرب استان اظهار کرد: محدوده مورد نظر در حاشیه رودخانه "سیوا " واقع در لیره‌سر تنکابن به گستره حدود ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع از طریق مجوز قانونی از سوی سازمان امور اراضی استان و به استناد کمیسیون ماده ۳۱ آیین نامه اجرایی لایحه واگذاری و احیای استان در سال ۱۳۸۵ برای ایجاد این واحد تولیدی به مجری طرح واگذار شده است.
وی اضافه کرد: نکته دیگر آنکه در اسفندماه سال گذشته اعضای هیئت نظارت اقدام به صدور رای به منظور بازدید دوباره از روند اجرای این طرح کردند و در این بازدید روند اجرای این طرح حدود پنج درصد گزارش شده و در نتیجه پس از بررسی در کمیسیون ماده ۳۳ قانون واگذاری و احیای اراضی این موضوع برای تنویر افکار عمومی اعلام خواهد شد.
این مسئول منابع طبیعی غرب مازندران ادامه داد: درختی در محدوده این طرح وجود نداشته که برچیده شود بلکه درختان در پیرامون طرح پرورش ماهی دیده شده است.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری غرب مازندران با قدردانی از انتشار این مطلب و نگاه ویژه نسبت به عرصه های ملی در این خطه خاطرنشان کرد : در صورت مشاهده بروز هرگونه عوامل تهدید کننده عرصه های ملی نظیر دست اندازی، آتش سوزی و قاچاق چوب مراتب را به شماره های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ مربوط به امداد جنگل و مرتع گزارش دهند و به طور حتم حافظان منابع طبیعی در پیشگیری این به موقع این عوامل تهدید کننده اقدام خواهند کرد.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط