سه‌شنبه 02 بهمن 1403 - 11:04

کد خبر 230255

سه‌شنبه 18 مهر 1402 - 09:14:00


5 ترفند برای حفظ تازگی سبزیجات


خراسان/ از این که سبزیجات به هفته نکشیده، پژمرده می‌شود ناراحتید؟ راه‌هایی وجوددارد که می‌تواند به شما کمک‌کند تا طراوت سبزیجات خرد‌شده را دست‌کم برای هفت روز حفظ ‌کنید. با این روش‌ها دیگری نیازی نیست هر روز پیش از پخت‌و‌پز، سبزیجات را بشوییم، ببریم و خرد‌کنیم. در ادامه از 5 ترفند برای اجرای این کار خواهیم‌گفت.
  
1-نشویید|  شستن سبزیجاتی که می‌خواهید برای مدت طولانی نگهداری کنید به این دلیل که قرار گرفتن سبزیجات در معرض رطوبت می‌تواند منجر به فساد سریع تر و پوسیدگی آن‌ها شود، کار درستی نیست. سبزیجات را تا پیش از مصرف باید در یک کیسه زیپ دار یا یک کیسه کاملا بسته قراردهید و درست قبل از پخت غذا آن‌ها را بشویید.
2-خشک نگه‌دارید|  رطوبت می‌تواند منجر به رشد باکتری‌ها و کپک‌ها شود، بنابراین مهم است که سبزیجات خرد شده خود را خشک نگه‌دارید. قبل از قرار دادن سبزیجات خرد شده در ظروف، آن‎ها را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. همچنین می‌توانید یک لایه دستمال کاغذی ته ظرف قرار دهید تا رطوبت اضافی را جذب کند.
3-جدا کنید|  برخی سبزیجات گاز اتیلن آزاد می‌کنند که می‌تواند انتقال آلودگی به سبزیجات دیگر را تسریع کند. سبزیجات اتیلن‌ساز مانند گوجه‌فرنگی، آووکادو و موز را جدا از سبزیجات حساس‌تر مانند سبزیجات برگ‌دار، کلم بروکلی و هویج نگهداری کنید تا از فساد زودرس آن‌ها جلوگیری شود.
4-سبزیجات خاص را بشناسید|  سبزیجات خاصی وجود دارد که می‌توانید آن‌ها در آب سرد بشویید، بگذارید خشک شوند و در یک ظرف در بسته در فریزر نگهداری‌کنید. قبل از پختن نیز فقط یخ آن‌ها را بازکنید، داخل قابلمه بریزید و بعد پخت میل کنید.
5-از ظرف‌های دربسته کمک‌بگیرید|  برای نگهداری سبزیجات خردشده از ظروف دربسته یا کیسه‌های پلاستیکی قابل درزگیری استفاده کنید. مطمئن شوید که هوای اضافی را از ظروف یا کیسه‌ها خارج کرده‌اید تا اکسیداسیون را که می‌تواند باعث فاسد شدن سبزیجات شود، کم‌کنید. ظروف را با تاریخ برچسب بزنید تا همواره از تازه بودن سبزیجاتی که مصرف می‌کنید مطمئن شوید. به یاد داشته باشید بسته‌های قدیمی‌تر را باید زودتر از بقیه مصرف‌کنید. 


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط