پنج‌شنبه 18 بهمن 1403 - 01:16

کد خبر 235813

شنبه 22 مهر 1402 - 16:25:43


ماکارونی رو فقط ابکش کنید


آخرین خبر/ در فرهنگ ایرانی معمولا بعد از ابکش کردن ماکارونی اون رو مثل برنج دم میزاریم که این موضوع باعث شکستن ساختارهای نشاسته در ماکارونی و بالا رفتن‌سرعت جذب مواد قندی و کربوهیدراتی موجود در اون میشه

 در مورد برنج هم همینطوره 

 باید مدت زمان دم گذاشتن برنج رو کمتر کرد و‌مقداری زنده تر اون رو از روی گاز برداشت تا اثر چاق کنندگی‌ کمتری داشته باشه


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط