یک‌شنبه 23 دی 1403 - 01:22

کد خبر 25778

یک‌شنبه 27 فروردین 1402 - 22:16:00


دستگیری کلاهبرداران فضای مجازی در خراسان جنوبی


فارس/ رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی از شناسایی و دستگیری دو کلاهبردار فضای مجازی در شهرستان های بشرویه و قاینات استان خبر داد.

سرهنگ قدرت الوانی، رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی اظهار کرد: شخص ناشناسی در یکی از شبکه‌های اجتماعی با فردی تماس گرفته و خود را کارمند دفتر ترخیص محصولات یکی از کارخانجات بزرگ خودروسازی کشور معرفی کرده است و اظهار داشته که شما یک دستگاه خودروی سواری برنده شده‌اید و برای دریافت خودرو باید حدود ۲۶۰ میلیون ریال را واریز کنید.

وی تصریح کرد: شاکی در ادامه عنوان داشت از آنجایی که نامبرده به درستی مشخصات هویتی من و همسرم و همچنین آدرس دقیق پستی منزل را اعلام کرد، به وی اعتماد کرده و مبلغ را به حساب وی واریز کردم، ولی پس از مدتی نامبرده دیگر پاسخگوی تلفن خودش نبود.

وی ادامه داد: تا این که روز بعد نیز طی تماس تلفنی از بنده خواست تا مبلغ ۹۰ میلیون ریال را مجددا به حساب واریز کنم که متوجه شدم کلاهبردار است و از واریز وجه خودداری کردم.

رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی اضافه کرد: با اقدامات تخصصی و فنی انجام شده توسط کارشناسان پلیس فتا و استخراج مستندات و ادله دیجیتال لازم، فرد کلاهبردار که در خارج از استان سکونت داشت، شناسایی و طی تماس تلفنی با مالک کارت مشخص شد کارت بانکی وی در اختیار برادرش بوده که معتاد به مواد مخدر است و با  سوء‌ استفاده از کارت کلاهبرداری کرده است.

وی گفت: در ادامه با پیگیری مستمرکارشناسان پلیس فتا، با دستور مقام قضائی وجه پرداختی توسط شاکی به صورت کامل به حساب وی برگشت داده شد و پرونده در این خصوص تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی ارسال شد.

الوانی خاطر‌نشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی آماده دریافت گزارش‌های مردمی بوده و کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار ،حوادث و رویداد‌های سایبری را از این سایت دریافت کنند.

همچنین شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور است.

رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین فردی به پلیس فتا قاینات مراجعه و با ارائه شکوائیه اعلام داشت مدتی قبل پیامکی برای من ارسال شد که خبر از واریز سود سهام عدالت برای این‌جانب می‌داد، در این پیامک لینکی جعلی قرار داده شده بود که از من خواسته شده بود برای مشاهده سود سهام عدالت و دریافت آن بر روی این لینک کلیک کرده و نرم افزاری را نصب کنم.

الوانی با اشاره به برگشت کامل وجه پرداختی توسط شاکی به حساب خاطر‌نشان کرد: کاربران فضای مجازی از هرگونه کنجکاوی خودداری کرده و به این نکته توجه کنند که از کلیک بر روی هرگونه لینک جعلی موجود در پیامک های ارسالی از طرف مجرمان سایبری و یا در فضای مجازی جدا خودداری کرده و همچنین از در اختیار قرار دادن اطلاعات حساب بانکی خودشان به افراد ناشناس و پر کردن فرم‌های ارسالی از طرف مجرمان سایبری جداً خودداری کنند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط