یک‌شنبه 23 دی 1403 - 12:55

کد خبر 293467

سه‌شنبه 07 آذر 1402 - 10:26:07


3 راه خیلی معمولی برای افزایش خلاقیت


خراسان/ مدت‌هاست که از خلاقیت به‌عنوان نیرویی مرموز و ناشناخته یاد می‌شود که بی‌هدف و متغیر فقط در لحظاتی متعالی به ذهن نوابغ خطور می‌کند. این تصویر رمانتیک از خلاقیت در کنار تصویر هنرمندانی با سرووضع نامرتب همیشه برایمان جذاب بوده است. در واقع بیشتر ما بر این باوریم که خلاقیت قلمرویی دست‌نیافتنی است و فقط افراد معدودی می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند. با این ‌همه، واقعیت خلاقیت چیزی جز این است. در این مقاله، 3 روش ساده را معرفی می‌کنیم که به‌کمک آن‌ها می‌توانید خلاقیت خود را افزایش دهید.
  
1 سخت‌کوش باشید|
برخلاف تصور رایج، خلاقیت ناشی از فوران الهامات غیبی یا غافل‌گیری نیست. اتفاقا نوابغ تاریخ نشان داده‌اند که خلاقیت محصول استمرار در انجام کارهای سخت و خسته‌کننده است. برای فرایند خلق نیازی نیست منتظر الهام بمانید، فقط باید ارتباط فعال خود با جهان پیرامون را حفظ کنید و از طریق تلاش و تمرین مداوم مهارت‌هایتان را ارتقا دهید. در واقع الهام هنگام کار اتفاق می‌افتد، نه پیش از آغاز کار.
2 اجازه بدهید حوصله‌تان سر برود|
در دنیای ارتباطات، دیگر حوصله کسی سر نمی‌رود. گوشی‌های هوشمند، شبکه‌های‌اجتماعی و بسیاری محرک‌های سمعی و بصری دیگر باعث شده‌اند ما دیگر لحظاتی برای سکوت و تأمل نداشته باشیم. با این‌ حال اجازه بدهید که حوصله‌تان سر برود و ملال را تجربه کنید؛ بی‌حوصلگی نیروی محرکه قدرتمندی برای خلاقیت است. در مواجهه با بی‌حوصلگی، متوجه این انتخاب می‌شویم که می‌توانیم تصمیم بگیریم با زمان خود چه کنیم. اگرچه این اضطراب وجودی ممکن است طاقت‌فرسا باشد، هم‌زمان پایه و اساس خلاقیت هم محسوب می‌شود. بی‌حوصلگی و مقاومت در برابر عوامل حواس‌پرتی را در آغوش بکشید و در قبال آن‌چه در ذهنتان می‌گذرد، گشوده باشید تا ایده‌های خلاقانه در ذهن‌تان بدرخشند.
3روی ایده‌ها سرمایه‌گذاری کنید|
معامله‌گران و سرمایه‌گذاران باهوش و موفق بازار سرمایه اغلب به‌دنبال سهام، اوراق قرضه و دارایی‌هایی هستند که فعلا کم‌ ارزش‌گذاری‌ شده‌اند اما قابلیت رشد زیادی دارند. آن‌ها این دارایی‌ها را هنگامی‌ می‌خرند که ارزش و قیمت اندکی دارند و پس از رشد، آن‌ها را به قیمت زیادی می‌فروشند. درست مانند معامله‌گران و سرمایه‌گذاران باهوش بازار سرمایه، افراد خلاق هم ایده‌ها و دارایی‌ها را زمانی که ارزش و اهمیت زیادی ندارند شناسایی می‌کنند و با یافتن قابلیت نهان، آن‌ها را به دستاوردهای ارزشمند تبدیل می‌کنند. بسیاری مواقع، هنرمندان و افراد خلاق ایده‌های پیش‌پاافتاده‌ای را که فعلا ارزش اندکی دارند از آنِ خود می‌کنند و با تغییر آن‌ها به چیزی باارزش‌تر اثری خلق می‌کنند که جهان قدر آن را می‌داند. برای انجام این فرایند، نیازی نیست همه‌چیز را از ابتدا خلق کنید. فقط کافی است نگاه دقیقی به پیرامون خود داشته باشید و مفاهیم موجود فعلی را با تغییر کاربری و هدف از نو بسازید.
برای این مطلب از «تابناک» کمک گرفته شده‌است
 


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط