جمعه 07 دی 1403 - 22:34

کد خبر 317753

سه‌شنبه 05 دی 1402 - 19:10:00


رازهای مخفی برای کدبانو شدن


نمناک/ یک کدبانوی واقعی بودن برای خانم ها یک هنر است که در مورد نحوه انجام کارهای خانه به روشی کارآمد و موثر است برای کدبانو شدن باید یک برنامه ریزی داشته باشید.
رازهای کدبانوگری در غالب راه و رسم کدبانو شدن
زندگی بانوان، زندگی بسیاری پیچید‌ه‌ای است، آنها به جز حضور در اجتماع و شاغل بودن باید به امورات خانه رسیدگی کرده و نقش‌هایی مانند همسری و مادری را به عهده بگیرند. اگر به تازگی ازدواج کرده اید و می خواهید مانند یک کدبانو همه امور خانه را در دست گرفته و با یک برنامه ریزی دقیق و در وقت معین به همه کارها مانند آشپزی، خرید و... بپردازید.
بدون لیست به خرید نروید
برای خرید روزانه، بهتر است که یک لیست از مواد مورد احتیاج در منزل را تهیه کرده و با توجه به نیازهای خود، از فروشگاه ها خرید کنید. با استفاده از لیست، در مواجهه با تعداد زیادی از محصولات در فروشگاه، از سردرگمی جلوگیری و در هزینه ها صرفه جویی می کنید.
گوشت و مرغ کشتار روز بخرید
در انتخاب مواد تازه، اولویت بخشی به مرغ و ماهی کشتار روز و حتماً بررسی دقیق برچسب تاریخ تولید این محصولات از اهمیت بالایی برخوردار است.
از کنار بعضی از قفسه های فروشگاه سریع رد شوید
برای جلوگیری از ولخرجی، پیشنهاد می‌شود از کنار بخش ادویه‌ها، تنقلات شور و شیرین، غذاهای نیمه آماده و محصولات گوشتی با سرعت عبور کرده و محصولاتی که به راحتی فاسد می‌شوند، به میزان معقول تهیه شوند.
سبزی را خودتان خشک کنید
سبزی‌های مورد نیاز خود را خشک کنید تا در هنگام استفاده، از تازگی و کیفیت بهتری برخوردار باشند. سبزی های خشک شده تازه طعم دلپذیری به غذا می بخشند.
قبل از خرید برنج، نمونه تست کنید
قبل از خرید عمده برنج، پیشنهاد می‌شود که یک مقدار کم از آن را بپزید تا از کیفیت آن اطمینان حاصل شود. در صورت رضایت، می‌توانید با اطمینان خاطر برنج مصرفی خود را تهیه کنید.
حبوبات را به اندازه بخرید
حبوبات، اگر چه به سرعت فاسد نمی‌شوند، اما در صورت مصرف کمتر، توصیه می‌شود مقدار زیادی از آنها تهیه نشود، زیرا همانند دیگر مواد خوراکی، قابلیت خراب شدن و آلودگی به کرم‌ها را دارند.
میوه و سبزیجات را درست در یخچال بچینید
در هنگام خرید میوه به مقدار آن توجه کنید، اگر بیش از حد میوه بخرید، خیلی زود خراب شده و باید آنها را دور بریزید، برای حفظ تازگی میوه‌ها، پیشنهاد می‌شود قبل از قرار گرفتن در یخچال، آنها را بشویید و میوه‌های کمتر رسیده را در قسمت پایین و میوه‌های رسیده را در بالا قرار دهید تا بهترین زمان ممکن مصرف شوند.
قوطی ها رو قبل از چیدن در یخچال بشویید
کنسروها، قوطی‌های رب، و شیشه‌های سس پس از خرید باید شسته شده و در یک محیط خشک و خنک نگه‌داری شوند.
ادویه ها را درست نگهداری کنید
ادویه‌ها و سبزی‌های خشک را در ظروف شیشه‌ای ذخیره کنید تا عطر و طعم آنها ماندگارتر باشد.
حواستان به سیب زمینی پیازها باشد
در مورد سبد سیب‌زمینی و پیاز، بهتر است قدیمی‌ترها را در بالا قرار داده تا زودتر مصرف نمایید، سیب زمینی و پیاز را در مکانی خشک و بدور از رطوبت نگه دارید تا خیلی زود جوانه نزنند و خراب نشوند.
اندازه مصرف مواد غذایی را بدانید
هر خانم خانه‌دار باید مصرف غذا و خوراک خانواده‌اش را برای هر وعده بداند و همواره سعی کند مواد را به میزان مناسبی استفاده کند تا هدررفت مواد غذایی کاهش یابد.
از روغن سرخ‌کردنی استفاده کنید
برای سرخ‌کردن، توصیه می‌شود حتماً از روغن سرخ‌کردن استفاده کنید. به منظور کاهش مصرف روغن، می‌توانید از ماهیتابه‌های بدون روغن استفاده نمایید.
سس را در خانه درست کنید
در تهیه سالادها، با اضافه کردن کمی ماست، آب لیمو و روغن زیتون می‌توانید سسی خوشمزه و سالم برای سالادهای خود ایجاد کنید.
پیتزا و لازانیا را خانگی تهیه کنید
اگر کودکان به دنبال پیتزا هستند یا شما خودتان به دنبال لازانیای خانگی هستید، به جای خرید از فست فودها، می‌توانید آنها را به راحتی در خانه تهیه کنید و با خلاقیت در آشپزی، طعم لذیذتری به آنها ببخشید.
کباب و جوجه را هم خانگی آماده کنید
تهیه کباب نیز کاری دشوار نیست. یک روز تعطیل را در طبیعت گذرانده و لذت طبخ یک کباب خوشمزه را تجربه کنید. آشپزی در خانه دو مزیت مهم دارد؛ از یک سو، شما می دانید از چه موادی استفاده می‌کنید و از سوی دیگر، به سلامت خانواده کمک می‌کنید. همچنین، این روش سبب جلوگیری از ولخرجی شده و شما می توانید مقداری پول پس انداز نمایید.
میان وعده ها را هوشمندانه انتخاب کنید
برای میان وعده‌ها، ترجیحاً از مغزیجات به جای تنقلات شور و شیرین استفاده کنید،مصرف میوه‌های تازه نیز گزینه‌ی سالمی می‌باشد.
از باقیمانده میوه ها هم استفاده کنید
در نزدیکی پایان هفته، در آشپزخانه دو اتفاق مهم می‌افتد؛ از یک سو، برخی مواد مثل میوه‌ها به پلاسیدگی درآمده و از سوی دیگر، غذاهای اضافه‌مانده در یخچال نیاز به استفاده مفید دارند. برای مثال، تهیه کمپوت یا لواشک می‌تواند یک ایده عالی برای استفاده از میوه های باقی مانده در یخچال می باشد.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط