دوشنبه 21 آبان 1403 - 04:15

کد خبر 33182

دوشنبه 04 اردیبهشت 1402 - 13:25:00


چین فناوری چاپ سه‌بعدی را برای ساختن زیستگاه در ماه آزمایش می‌کند


فارس/ به نقل از رویترز، چانگ ای ۵در مأموریت قمری یک کاوشگر بدون خدمه چینی اولین نمونه‌های خاک ماه را به زمین برد. چین که اولین فرود روی ماه خود را در سال 2013 انجام داد، قصد دارد تا سال 2030 یک فضانورد را روی ماه فرود آورد.

چین از هم‌اکنون تا آن زمان، ماموریت‌های چانگ ای6و7و8 را راه‌اندازی می‌کند که وظیفه دومی برای جستجوی منابع قابل استفاده مجدد در ماه برای سکونت طولانی‌مدت انسان است.

کاوشگر چانگ ای8 در محل بررسی‌های محیطی و ترکیب مواد معدنی را انجام می‌دهد و همچنین تعیین می‌کند که آیا فناوری‌هایی مانند چاپ سه‌بعدی می‌توانند در سطح ماه مستقر شوند یا خیر. دانشمندان چینی معتقدند اگر بخواهند برای مدت طولانی در ماه بمانند، باید ایستگاه هایی را با استفاده از مواد خود ماه راه اندازی کنند.

رسانه‌های چینی در اوایل این ماه گزارش دادند که چین می‌خواهد تا پنج سال دیگر ساخت یک پایگاه ماه را با استفاده از خاک ماه آغاز کند. به گفته یکی از کارشناسان آکادمی مهندسی چین، رباتی که وظیفه ساخت آجرهای خاک ماه را دارد، در طول ماموریت چانگ ای8 در حدود سال 2028 به فضا پرتاب خواهد شد.

رقابت برای پا گذاشتن روی ماه در سال‌های اخیر، به‌ویژه با ایالات متحده، تشدید شده است. در این ماه، ناسا و آژانس فضایی کانادا چهار فضانورد را برای ماموریت آرتمیس II که برای اواخر سال 2024 برنامه ریزی شده بود، نام بردند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط