یک‌شنبه 30 دی 1403 - 16:00

کد خبر 351006

دوشنبه 02 بهمن 1402 - 18:00:00


مبتلایان به میگرن چه غذاهایی بخورند؟


آخرین خبر/دکتر فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند مثل کنسروها و کمپوت ها باعث تشدید علایم میگرن می شود، می‌گوید: پنیرهایی که حالت کپک زده دارند مثل بلوچیز باعث تشدید حملات سردرد می‌شود. نوشابه های الکلی، حملات میگرنی را تشدید می‌کند. همچنین نوشابه های رژیمی بعضی میوه و سبزیجات مثل گوجه فرنگی، پرتقال ترش ، سیر و پیاز خام باعث تشدید حملات میگرنی می‌شود. بعضی غذاها مثل فست فودها نیز حملات میگرنی را تشدید می کند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط