چهارشنبه 26 دی 1403 - 19:37

کد خبر 359105

یک‌شنبه 15 بهمن 1402 - 08:15:00


همسرم جلوی دیگران تظاهر به خوب بودن می کند


خراسان/ من و همسرم متولد 63 هستیم. این ازدواج دوم من است؛ اما همسرم ازدواج اولش است. من از ازدواج اول یک دختر شش ساله دارم که به دلیل بدهی مهریه چهار سال است بچه ام را ندیده ام. وضعیت مالی معمولی داریم. بنده سیکلم و خانمم فوق دیپلم است. من در شهر بزرگ شدم اما خانمم در روستا. همسرم جلوی همه افراد خانواده به خوب بودن تظاهر می کند اما در غیاب دیگران همیشه دعوا می کنیم، به ویژه اگر حرف از دوستانم و همسرانشان باشد به همه توهین می کند و تهمت می زند. دلسرد شده ام فقط به جدایی فکر می کنم؛ اما به دلیل ازدواج اولم انگشت اتهام به سمت من است.
 اختلاف زمانی رخ می دهد که نزدیکان ما کارهایی انجام دهند که ما دوست نداریم یا از کارهایی که دوست داریم امتناع می ورزند. این مشکل بین شما و همسرتان وجود دارد. به نظر شما نمی توانید خواسته های خود را واضح و شفاف بیان کنید؛ برای مثال تا حالا علت این تفاوت رفتاری همسرتان را جویا شده اید یا پرسیده اید چرا از این افراد خوشت نمی آید یا از او خواسته اید که توهین یا بددهنی نکند؟
 درباره بسیاری از مشکلاتی که در این پیامک مطرح کرده اید، راه حل، گفت و گوست. فقط باید قدم به قدم برای هر مشکل، راه حلی بیابید.
در برابر توهین چه می کنید؟
درباره توهین باید گفت واکنش شما هم در مقابل توهین ایشان بسیار مهم است. این که شما سکوت می کنید یا شما هم شروع به دفاع کردن می کنید یا سعی می کنید همسرتان را آرام کنید.
در ادامه مراحل رفتار کردن با فرد پرخاشگر را بیان می کنم.
ناکامی؛ اصلی ترین دلیل پرخاشگری
یکی از مهم ترین علل اصلی پرخاشگری، ناکامی در تامین نیازهاست. زمانی که نیازهای فرد از جمله نیاز به محبت، توجه یا احترام برآورده نشود، احساس ناکامی می کند و این ناکامی زمینه ساز بروز پرخاشگری می شود.
چند راهکار برای رفتار با همسر پرخاشگر
در قدم اول به رفتارهای درست همسرتان هر چند ناچیز و اندک باشد توجه و احساس خوب خود را درباره رفتارهایش بیان کنید. در ضمن هرگز مقابله به مثل نکنید و به بددهنی های وی پاسخ ندهید زیرا این رفتار موجب تشدید رفتار همسرتان می شود.
زمانی که همسرتان در وضعیت روحی مناسبی قرار دارد، درباره تاثیرات منفی بددهنی بر احساس و رفتار شما و زندگی مشترکتان صحبت کنید. در جر و بحث ها به خودتان مسلط باشید. بسیاری از جر و بحث ها و مشکلات بین زوج ها، به دلیل تسلط نداشتن آن ها بر هیجانات به وجود می آید.
دوست گرامی!  امیدواریم با به کار بستن توصیه های مشاور محترم بتوانید شرایط خود را تغییر دهید و  نتایج بهتری بگیرید. بسیار مهم است ما به عنوان یکی ازعوامل برقراری رابطه در زندگی مشترک بپذیریم که در بروز مشکلات ، سهمی داریم که از انتخاب همسرمان شروع می شود و تا چگونگی نگرش به مسائل و شیوه های برخورد را شامل می شود. فکر کردن به جدایی پیش از تجربه تمام راه حل های ممکن،  تنها می تواند نشانه ضعف ما در مواجهه با مشکلات و مسائل زندگی باشد. هیچ گاه پاک کردن صورت مسئله، راه حل نیست. به توانایی های خودتان ایمان داشته باشید و با انگیزه تغییر زندگی مشترک به بهترین شکل ممکن آن، با به کار گرفتن توصیه های مشاور، تأکیدتان برراه حل باشد نه حذف و جدایی. عیار توانایی ما در زندگی به عملکردمان در بن بست ها و مشکلات بستگی دارد. پس تلاش کنید.

نویسنده : راهله فارسی - مشاور


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط