جمعه 21 دی 1403 - 00:32

کد خبر 36601

پنج‌شنبه 07 اردیبهشت 1402 - 10:11:54


وزارت خارجه خطاب به مقامات آلمان: برای اجرای عدالت در قبال تروریست‌ها از هیچ‌کس اجازه نمی‌گیریم


تسنیم/ سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص واکنش آلمان به حکم اعدام جمشید شارمهد گفت: از مدعیان مبارزه با تروریسم انتظار می‌رود، دست‌کم با رفتار و کردار خود در پی اعطای پاداش به تروریست‌های کودک کش نباشند.

1402/02/06 - 20:07

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه در خصوص واکنش آلمان به حکم اعدام جمشید شارمهد اظهار داشت: این‌گونه مواضع نه‌ تنها تلاش برای جلوگیری از اجرای عدالت است، بلکه عملا موجب "تشویق تروریست‌ها" و نیز "ترویج تروریسم" در سراسر جهان خواهد بود و لذا انتظار می‌رود این دسته از مقام‌های دولت آلمان بی‌درنگ به عملیات تشویق تروریست‌ها و ترویج پدیده شوم تروریسم پایان دهند.
کنعانی افزود: از مدعیان مبارزه با تروریسم انتظار می‌رود چنانچه برای اجرای عدالت درباره تروریست‌ها با ایران همکاری نمی‌کنند، دست‌کم با رفتار و کردار خود در پی اعطای پاداش به تروریست‌های کودک‌کش نباشند.
کنعانی تصریح کرد: ملت ایران انتظار دارد تا دولت آلمان اقدامات خود طی پانزده سال گذشته برای اجرای عدالت در قبال جنایتکاری که فقط در یکی از جنایت‌های خود جمع زیادی از جمله دو برادر نوجوان (علیرضا؛ چهارده ساله و عرفان؛ یازده ساله) را در حسینیه سیدالشهدای شیراز ترور کرد، بیان کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان ساخت: تلاش برای مانع‌تراشی در مسیر اجرای عدالت علیه تروریست‌های کودک‌کش، از مصادیق برجسته نقض حقوق بشر است و ناقض حقوق بشر نمی‌تواند مدعی حقوق بشر باشد.
کنعانی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در مسیر مقابله با تروریسم و اجرای عدالت در قبال تروریست‌ها از هیچ کس اجازه نخواهد گرفت و معتقد است اظهارات مداخله جویانه و مستبدانه برخی مقام‌های آلمانی در قبال حکم قضائی صادره در یک دادگاه ایرانی نسبت به یک تروریست نشان‌دار، مصداق بارز حمایت از تروریسم و دخالت در امور داخلی ایران است و البته جمهوری اسلامی ایران اینگونه مداخله جویی ها را برنمی‌تابد.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران دولت آلمان را به لزوم پایبندی به اصل برابری حاکمیتی، احترام متقابل و نیز اجتناب از رفتار احساسی توصیه کرد.

وزارت خارجه آلمان روز گذشته به حکم اعدام جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر واکنش نشان داد و با اتخاذ یک رویکرد تکراری و مداخله جویانه آن را غیرقابل قبول خواند.
آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان هم با مداخله در این مساله گفت که سفیر آلمان در ایران که در یک سفر کاری بوده، در حال بازگشت به تهران است تا در مساله شارمهد ورود کند.
بائربوک افزود که از ایران می‌خواهیم تا فورا این حکم را برگرداند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط