چهارشنبه 26 دی 1403 - 02:15

کد خبر 378837

چهارشنبه 25 بهمن 1402 - 21:28:10


خاصیت شگفت انگیز میوه به


آخرین خبر/فصل میوه به، پاییز و زمستان است. میوه به رسیده شبیه به گلابی بوده و رنگ آن زرد طلایی می‌شود. میوه به ریگ مانند بوده و در مرکز خود چند هسته دارد. سطح به کرک دارد و رنگ آن زرد است. طعم به ترش است و معمولا به را به صورت پخته مصرف می‌کنند یا میوه به را فریز کرده تا طعم ترش آن گرفته شود و به صورت خام مصرف نمی‌کنند. از به گاهی به عنوان طعم‌دهنده در مای سیب استفاده می‌کنند. از به برای تهیه مربا به و دمنوش به نیز استفاده می‌کنند. از جمله خواص به می‌توان به درمان زخم معده، درمان افسردگی و تقویت سیستم ایمنی نیز اشاره کرد.
 علاوه بر میوه به دانه به، به درمان گلودرد کرده و روغن به نیز از تعریق جلوگیری می‌کند. میوه به غنی از ویتامین‌ها مانند ویتامین A، B و C، فیبر، مس، کلسیم، آهن، پتاسیم، سلنیوم، فسفر، روی و منیزیم است. 


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط