پنج‌شنبه 12 مهر 1403 - 19:01

کد خبر 429274

یک‌شنبه 12 فروردین 1403 - 20:00:00


روغن زیتون هم خراب می‌شود؟


جام جم/ شاید برای شما هم اتفاق افتاده گاهی که درگیر نظافت کردن آشپزخانه و محل حفظ شیشه روغن‌های گیاهی خویش هستید با بطری‌های دربردارنده روغن زیتون روبه‌رو شده‌اید که مدت‌ها پیش خریداری کرده‌اید و نمی‌دانید با آنها چه کنید!
 

اکثر روغن‌های زیتون ۱۸ تا ۲۴ ماه بعد از بسته‌بندی ماندگاری دارند، این بازه برای روغن زیتون فرا بکر که نسبت به روغن زیتون ساده کمتر پردازش می‌شود حدود ۱۲ تا ۱۸ ماه است. بعد از این فرصت احتمالا روغن زیتون ته طعم تلخ یا این که تندی به خود می‌گیرد و استفاده از آن در پخت و پز سفارش نمی‌شود. 

شیوه نگهداری روغن زیتون
روغن زیتون را در جای خنک و بدون‌نور ماننددرون کابینت، درون فریزر یا این که جای در‌‌دارمحافظت کنید.دقت داشته باشید که نگهداری روغن زیتون در یخچال ممکن است منجر به مه‌آلودگی یا این که ابری‌شدن آن شود که این موضوع نتیجه واکنش طبیعی روغن به دمای خنک است و به معنای خراب شدن روغن نیست. برای دوری از اکسیداسیون توصیه می‌شود روغن را در بطری‌های شیشه‌ای تیره‌تر حفظ کنید تا از نور که از عوامل تشدید‌کننده اکسیداسیون است در امان باشد.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط