پنج‌شنبه 04 بهمن 1403 - 06:48

کد خبر 437776

دوشنبه 20 فروردین 1403 - 10:18:00


فرمانده ارتش: شهید صیاد شیرازی همه چیز خود را با نماز تنظیم می‌کرد


فارس/ فرمانده کل ارتش تاکید کرد: الگو سازی و الگوگیری یکی از موضوعاتی است که شهدا به درستی انجام داده اند و لذا شخصیت هایی همچون شهید صیاد شیرازی دارای مکتب بوده و این مکتب ها فراتر از موضوع دفاعی و نظامی است.
 
سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش امروز (دوشنبه، 20 فروردین) در همایش اندیشه های دفاعی و نظامی شهید صیاد شیرازی که در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) برگزار شد، ضمن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهید علی صیاد شیرازی، گفت: در مورد شهید صیاد سخن گفتن در محضر شما بسیار سخت است و شایسته آن بود که درباره این شهید بزرگوار بنشینم و سخنان را گوش دهم.
وی افزود: خداوند را شاکر هستم که ما را در شرایطی قرار داد که این چهره های نورانی را دیدیم و این فرصت ایجاد شده است که بتوانیم از این الگوها استفاده کنیم.
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه جامعه و نسل امروز و فردای ما به شهدا سخت نیازمند بوده اند، گفت: شهادت برنده ترین سلاح در مقابل دشمنان بوده و دیگر اینکه شهادت اوج ایثار انسان هایی است که در جامعه برای ادامه حیات خود به شدت به فداکاری نیازمند هستند.
سرلشکر موسوی اظهار کرد: موضوع بعدی الگو سازی و الگوگیری بوده که شهدا این امر را به درستی انجام داده اند، شخصیت هایی همچون شهید صیاد شیرازی و یا شهید سلیمانی که دارای مکتب هستند به نظر بنده این مکتب ها بسیار فراتر از موضوع دفاعی و نظامی است.
وی عنوان کرد: وقتی در شخصیت شهید صیاد شیرازی می نگریم می بینیم که بسیاری از مدیران ما در سطوح بالا نیازمند الگوگیری از این شخصیت والا هستند.
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه الگو گرفتن از شهدا منجر به حل بسیاری از مشکلات می شود، گفت: اگر زندگی شهید صیاد شیرازی را مرور کنیم به نکات و ویژگی هایی می رسیم که در زندگی و کار ما موثر است.
سرلشکر موسوی خدا باوری، دین محوری، خودسازی و نظام مند بودن را از ویژگی های شهید صیاد شیرازی برشمرد و عنوان کرد: شهید صیاد شیرازی از همه ظرفیت های موجود استفاده می کرد و در هم افزایی و وحدت بسیار تلاش داشت. وی، زمان و عمر را مهمترین سرمایه انسان دانست و گفت: شهید صیاد شیرازی برای لحظه لحظه عمر خود برنامه داشت و آماده پاسخگوی در پیشگاه خداوند متعال برای این سرمایه عظیم بود.
فرمانده کل ارتش ادامه داد: شهید صیاد شیرازی اهتمام جدی به علمی دنبال کردن مسئولیت های خود و به کارگیری حداکثری علم در اجرای مأموریت های محوله بود.
وی تصریح کرد: شهید صیاد شیرازی زمانی که منافع یک گروه و شخص در تعارض قرار می گرفت قطعا منافع گروه را در نظر می گرفت و ترجیح می داد.
فرمانده کل ارتش بیان کرد: با مطالعه به سیر و زندگی شهید صیاد شیرازی می بینیم که این شهید والا مقام تنها برای رضای خداوند فکر و عمل می‌کرد و همه تلاش خود را به کار می‌گرفت، بنابراین مکتب شهید صیاد شیرازی فدا کردن جان برای منافع نظام، انقلاب و رضایت خدا بود.
سرلشکر موسوی اضافه کرد: سپهبد شهید صیاد شیرازی به دنبال هم افزایی و همگرایی بود تا با همکاری بهترین نتیجه را در میدان کسب کند.
وی خدا باوری و حرکت در جهت رضای خداوند متعال را ویژگی بارز رفتار شهید صیاد شیرازی اعلام کرد و گفت: او به گره گشا بودن نماز اول وقت باور داشت و به شدت به این مهم پایبند بود. شهید صیاد همه برنامه‌های خود را بر اساس نماز و زمان نماز تعیین می‌کرد.
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: اگر صفات مؤمن از نگاه حضرت امام علی (ع) را مد نظر داشته باشید می‌بینید که شهید صیاد الگوی مسلم از یک مؤمن از منظر امام علی ع بود.
وی خاطر نشان کرد: همه ما مسؤولان باید شهید صیاد شیرازی را الگو قرار داده و برای لحظه لحظه دوران مسؤولیت خود برنامه داشته باشیم و آماده پاسخگوی در پیشگاه پروردگار و ملت ایران باشیم.
سرلشکر موسوی شهید صیاد شیرازی را یکی از با دانش ترین افسران ارتش دانست و گفت: زمانی که دوران مسئولیت این شهید بزرگوار را در جنگ مطالعه می‌کنیم استفاده از علم و دانش را در لحظه لحظه مدیرت او مشاهده می‌کنیم. او منافع جمعی را بر منافع فردی اولویت می‌داد.
فرمانده کل ارتش در پایان شجاعت را یکی دیگر از ویژگی‌های شهید صیاد شیرازی اعلام کرد و گفت: چیزی به عنوان ترس در وجود شهیاد صیاد وجود نداشت اما بر حفاظت از نیروها و درست هزینه کردن سرمایه‌ها تاکید داشت. 


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط