یک‌شنبه 01 مهر 1403 - 02:33

کد خبر 46335

شنبه 16 اردیبهشت 1402 - 09:30:00


توت سیاه، سوغات بهار برای مبتلایان به کم خونی و دیابت


صدا و سیما/ توت سیاه یکی از میوه‌های دارای مقادیر غنی فیبر است و به همین دلیل می‌تواند به روند کلی سلامت دستگاه گوارش کمک کند، همچنین برای هضم بهتر غذا نیز مفید است. 
براساس تحقیق‌های علمی، توت سیاه می‌تواند باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری شایع کبد چرب شود.
این میوه خوشمزه و پر از مصرف از تشکیل توده‌های چربی در کبد جلوگیری می‌کند و به همین دلیل می‌تواند به درمان کبد چرب نیز کمک کند.
افرادی که دارای دیابت نوع ۲ هستند، پس از مصرف کربوهیدرات‌ها با افزایش قند خون روبرو می‌شوند، اما مصرف توت سیاه می‌تواند باعث کاهش احتمال افزایش قند خون پس از مصرف کربوهیدرات‌ها شود.
علاوه بر این فیبر فراوان موجود در توت سیاه می‌تواند به کاهش قند خون در افراد دیابتی نیز کمک کند.
توت سیاه می‌تواند علاوه بر اینکه کلسترول مفید خون را افزایش دهد، باعث کاهش کلسترول بد خون شود که در نتیجه به کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

یکی دیگر از خاصیت‌های مهم توت سیاه این است که می‌تواند گردش خون را در بدن بهبود بخشد، این میوه ریز و خوشمزه به دلیل وجود آهن فراوان علاوه بر اینکه می‌تواند باعث افزایش تولید گلبول‌های قرمز شود، برای درمان کم خونی نیز مفید است.
این میوه بهاری به عنوان یک درمان کننده طبیعی سرطان شناخته می‌شود و در تحقیقات بسیار مشخص شده است که ترکیبات موجود در توت سیاه می‌توانند به پیشگیری و درمان انواع سرطان کمک کنند.
یبوست به دلیل نبود حرکت‌های روده‌ای ایجاد می‌شود، توت سیاه به دلیل وجود فیبر فراوان علاوه بر افزایش حجم مدفوع، باعث بهبود روند حرکات روده‌ای و در نتیجه باعث بهبود و پیشگیری از ابتلا به این مشکل خواهد شد.
توت سیاه از میوه‌هایی به شمار می‌رود که شاید درصد خیلی کمی از افراد به آن حساسیت داشته باشند، اما ممکن است برخی افراد پس از مصرف موضعی یا خوراکی توت سیاه با علائمی همچون خارش گلو و تنگی نفس روبرو شوند که باید فورا به پزشک مراجعه کنند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط