سه‌شنبه 10 مهر 1403 - 00:59

کد خبر 470814

دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 11:50:08


ترفندهای عادت به یادگیری روزانه چیزهای جدید


خراسان/ اگر هر روز چیز جدیدی یاد بگیریم، زندگی برای ما خسته‌کننده نخواهد بود. امکانات و فرصت‌های زیادی برای یادگیری وجود دارند مانند کتاب‌ها، پادکست‌ها، سخنرانی‌ها و برنامه‌های آموزشی، ولی اگر ذهنیت درستی نداشته باشیم و پذیرای اطلاعات و مهارت‌های جدید نباشیم، نمی‌توانیم از این منابع استفاده کنیم. به گزارش «چطور» و در ادامه از راهکارهای پرورش عادت به یادگیری در خود خواهیم گفت.
1 تمرین تندخوانی| هرچه اطلاعات بیشتری را دریافت کنید، احتمال یادگیری چیزهای جدید افزایش می‌یابد. اگر یادگیرنده تصویری یا دیداری باشید، تندخوانی سرعت دریافت دانش جدید را افزایش می‌دهد. تندخوانی تکنیکی است که در آن اطلاعات نوشته‌شده را اسکن می‌کنیم تا به‌جای کلمات منفرد، عبارات و جملات را تشخیص دهیم. سرعت مطالعه معمولی چیزی حدود ۲۵۰ کلمه در دقیقه است، ولی با تندخوانی می‌توانید این سرعت را به ۴۰۰ تا ۷۰۰ کلمه در دقیقه افزایش دهید.
2 درس‌گرفتن از اشتباهات| اشتباه بخشی از فرایند یادگیری است. باید به هر اشتباهی که مرتکب می‌شوید، به‌چشم فرصتی برای گسترش دانش خود نگاه کنید. وقتی مرتکب اشتباهی می‌شوید، آن را بپذیرید و بررسی کنید که چرا انتخاب‌هایی کرده‌اید که منجر به آن اشتباه شده‌اند. سپس سعی کنید بفهمید که چه اتفاقی رخ داده است و چه بخش‎هایی را باید بهبود دهید. می‌توانید درباره تجارب خود بنویسید تا بتوانید درباره‌شان فکر کنید و از آن ها بیاموزید.
3 کنجکاوی‌کردن و دوستی با کودک درون| «چرا؟» پرسش موردعلاقه هر کودکی است. این حس درونی و ذاتی کنجکاوی است که موجب شده در کودکی یادگیری، رشد و درک دنیای اطراف خود را شروع کنید. در بزرگ‌سالی هم باید کنجکاو باشید تا بتوانید از امکانات و فرصت‌های موجود برای یادگیری استفاده کنید. با پرورش عادت ‌پرسیدن می‌توانید دوباره به همان کودک کنجکاو تبدیل شوید. مثلا می‌توانید در گفت‌وگو با همکارتان کنجکاوی و جست‌وجوی بیشتری کنید، درباره پاسخ سوالی تحقیق کنید که ذهن شما را به خود مشغول کرده است یا در کنفرانس‌هایی شرکت کنید که در آن ها می‌توانید از کارشناسان برجسته درباره کارهای تاثیرگذارشان بپرسید.
4 برنامه‌ریزی برای یادگیری |  زندگی پر از مشغله است، بنابراین باید زمانی را برای یادگیری چیزهای جدید کنار بگذارید. مثلا در طول مسیر به پادکست گوش دهید، در زمان استراحت در محل کار ۱۰ دقیقه از وقت خود را صرف خواندن یک مقاله کنید یا هر شب ۳۰ دقیقه در یک دوره آموزشی آنلاین شرکت کنید. وقتی در برنامه روزانه خود زمان مشخصی را به یادگیری چیزی اختصاص می‌دهیم، دیگر آن را فراموش نمی‌کنیم. به‌علاوه دیگران هم متوجه می‌شوند که این زمان شماست و نباید مزاحم‌تان شوند.
5 همنشینی با افراد مشتاق یادگیری| همنشینی با افرادی که دنبال کسب دانش‌اند، شما را تشویق می‌کند که برای رسیدن به اهداف خود در یادگیری چالش‌ها را پشت‌سر بگذارید. تعامل با افرادی که دیدگاه‌ها و تجربیاتی متفاوت با شما دارند نیز سبب انعطاف‌پذیری جهان‌بینی شما می‌شود. درنتیجه می‌توانید به یافتن راه‌هایی جدید برای اکتشاف در دانش ادامه دهید. 


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط