شنبه 31 شهریور 1403 - 08:06

کد خبر 4773

یک‌شنبه 06 فروردین 1402 - 22:30:00


عکس/ شیرینی معروف گیلان در ماه رمضان


فارس/ رشته خشکار یکی از معروف ترین و پرطرفدار ترین شیرینی های سنتی ماه مبارک رمضان در گیلان است . مواد تشکیل دهنده این شیرینی ساده اما خوشمزه، ترکیب آب و آرد برنج(رشته) و مواد میانی شامل گردو، شکر، هل و دارچین(خشکار) است. در تهیه این شیرینی، خمیر غلیظ تهیه شده ،به وسیله قیف سوراخ دار که جنس آن برنجی است ، به شکل رشته های مشبک و توری مانند در می آیند که بر روی یک سینی مسی پخته می‌شود و با مواد میانی پر و پیچیده می‌شود. این شیرینی ها پیش از مصرف در روغن سرخ می‌شوند.

خاطره احمدی نژاد


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط