یک‌شنبه 08 مهر 1403 - 16:53

کد خبر 490702

چهارشنبه 02 خرداد 1403 - 14:00:00


آیا کاشت مو برای زنان نیز قابل اجراست؟


برترین ها/ بسیاری از افراد تصور می‌کنند که کاشت مو فقط برای آقایان انجام می‌شود؛ اما این باور کاملا اشتباه است. کاشت مو برای زنان نیز ممکن شده؛ اما نسبت به آقایان به میزان کمتری متقاضی دارد. با بالا رفتن سن یا درگیر شدن با برخی بیماری‌ها موی سر خانم‌ها ریخته یا کم حجم می‌شود. در این حالت یکی از روش‌های رایج جایگزینی و ترمیم مو‌های از دست رفته، کاشت مو است. بنابراین خانم‌ها در کاشت مو محدودیتی ندارند. برای اطلاع از نحوه کاشت مو خانم‌ها ادامه مطلب را از دست ندهید.

آیا کاشت مو برای زنان نیز قابل اجراست؟

چه زنانی کاندید مناسب کاشت مو هستند؟

کاشت مو برای زنان با توجه به میزان ریزش مو‌ها در نقاط مشخصی از سر قابل انجام است. زنان همانند آقایان به طور کامل ریزش مو را تجربه نکرده و معمولا در قسمت جلوی سر دچار تاسی می‌شوند. منبع برداشت واحد‌های فولیکول در زنان محدود است و نمی‌توان از هر ناحیه این واحد‌ها را به دست آورد. معمولا افرادی که مشکلات زیر را داشته باشند، بهترین انتخاب برای کاشت مو در بین خانم‌ها هستند:

  • خط رویش بالاتر: برخی افراد به دلیل ژنتیک، خط رویش مو‌های سرشان در قسمت پیشانی بالا بوده و زیبایی چهره‌شان به این دلیل کمتر شده است. این خانم‌ها می‌توانند از طریق کاشت مو در این ناحیه خط رویش را پایین بیاورند.
  • الگوی ریزش موی مردانه: برخی خانم‌ها همانند مردان در جلوی سر و کناره‌ها دچار ریزش مو می‌شوند و زیبایی خود را از دست خواهند داد. با کمک کاشت مو برای زنان این مشکل قابل حل است.
  • ریزش مو بعد از جراحی پلاستیک: برخی از جراحی‌های پلاستیک صورت که با کشش پوست همراه هستند، می‌توانند عامل ریزش مو باشند. در این حالت تنها راه برای تقویت مو و افزایش تراکم آن کاشت است.
  • ریزش به دلیل فشار به ریشه مو: در صورتی که ریشه مو همیشه تحت فشار باشد و مو‌ها خیلی محکم بسته شوند، احتمال ریزش مو افزایش پیدا می‌کند. این ریزش به حدی شده که در بخش‌هایی از سر تاسی مشاهده می‌شود. این افراد می‌توانند از روش ترمیمی کاشت استفاده کنند.
  • ریزش مو به دلیل زخم: زخم و جراحی در ناحیه سر یا تصادف و ‌آتش سوزی می‌تواند باعث آسیب به پوست سر و مو‌ها شود. در صورتی که ریشه مو‌ها از بین رفته باشد، تنها با کمک کاشت می‌توان حجم مو‌ها را افزایش داد.

کاشت مو برای زنان چگونه انجام می ‌شود؟

کاشت مو برای زنان نوعی عمل جراحی پیوند مو است که برای خانم‌های دارای ریزش موی شدید قابل انجام است. خانم‌هایی که ریزش مو زیادی داشته و به تاسی دچار شده‌اند، معمولا اعتماد به نفس خود را از دست داده و کمتر در جامعه حضور پیدا می‌کنند. بهترین راه حل برای حل این مشکل انجام کاشت مو به صورت حرفه‌ای است. کاشت موی مردان و زنان تفاوتی با هم ندارد و تنها بخش‌هایی که مو از آن‌ها جمع‌آوری می‌شود، ممکن است متفاوت باشد.

آیا کاشت مو برای زنان نیز قابل اجراست؟

در کاشت مو برای زنان ابتدا بیمار تحت مشاوره با پزشک قرار می‌گیرد و از همه نکات این عمل اطلاع پیدا می‌کند. بعد از انجام مراحل اولیه، محیط مناسب برای کاشت مو فراهم می‌شود. معمولا در عمل کاشت مو از بی‌حسی استفاده می‌شود و نیاز به بیهوشی نیست. این عمل بسیار آسان بوده و همانند جراحی‌های سخت نباید به آن نگاه کرد. بعد از بی‌حس شدن پوست سر باید برداشت فولیکول برای جا‌گذاری در بخش‌های تاس انجام شود.

روش‌های زیادی برای برداشت مو وجود دارد که یکی از رایج‌ترین آن‌ها روش برداشت FUE است و از این طریق واحد فولیکول به منطقه خاصی پیوند ‌زده می‌شود. یک پزشک حاذق با توجه به فاصله بین کاشت فولیکول ها باعث می‌شود تا مو‌ها کاملا طبیعی نشان داده شوند. روش‌های کاشت مو در زنان عبارتند از:

  • کاشت مو به روش  FUT
  • کاشت موی زنان به روش  FIT
  • کاشت موی زنان به روش  FIT
  • کاشت مو به روش  Micro FIT
  • کاشت مو به روش  Micro Graft
  • کاشت مو به روش  DHI
  • کاشت مو به روش  FCI

مزایا و معایب کاشت مو برای زنان

کاشت مو برای زنان مزایا و معایب متفاوتی دارد و با توجه به این موارد تصمیم‌گیری برای شما آسان می‌شود. یکی از مزیت‌های کاشت مو در زنانی که با مشکل ریزش مو دست و پنجه نرم کرده‌اند، درمان این مشکل به روش دائمی است. ریزش مو به عنوان یک روش دائمی شناخته شده و می‌توان اثرات آن را در چند ماه بعد از جراحی مشاهده کرد. نتایج کاشت مو برای زنان کاملا طبیعی بوده و مو‌ها بلند می‌شوند. در صورتی که پزشک کار خود را به درستی انجام دهد بعد از بلند شدن مو‌ها، از طبیعی بودن مو‌های خود رضایت خواهید داشت.

آیا کاشت مو برای زنان نیز قابل اجراست؟

در کنار مزایای کاشت مو برای خانم‌ها، این روش می­تواند معایبی نیز به همراه داشته باشد. روش کاشت مو یک روش جراحی بوده و ممکن است خطراتی برای سلامتی شما ایجاد کند. البته میزان خطرات و ریسک انجام کاشت مو با توجه به مهارت پزشک متغیر است. در صورتی که پزشک شما با تجربه باشد، معمولا مشکلات زیادی بعد از جراحی نخواهید داشت. عیب بعدی انجام کاشت مو هزینه‌های انجام این کار است. معمولا این عمل هزینه بر بوده و نیاز به بودجه زیادی دارد.

آیا بعد از کاشت سرعت رشد مو همانند روز اول می ‌شود؟

یکی از سؤالاتی که ذهن مراجعه کنندگان را درگیر کرده میزان رشد مو بعد از کاشت است. معمولا خانم‌ها تمایل دارند مو‌های بلندی داشته باشند و به همین دلیل می‌پرسند که آیا رشد مو بعد از کاشت به صورت طبیعی خواهد بود؟ در واقع جواب این سؤال خیر است و رشد مو‌ها بسیار کند انجام می‌شود. از آن جایی که کاشت مو یک روش پیوندی است شاید پوست سر پیوند را پس بزند. در ابتدا مو رشد نمی‌کند، اما روند رشد آن بعد از دو یا سه ما آغاز می­شود. حدود ۶ ماه زمان می‌برد تا مو‌ها کمی بلند شوند. رشد این نوع مو‌های کاشته شده به عواملی مانند سن، ژنتیک و مراقبت‌های بعد از کاشت بستگی دارد.

سخن آخر

کاشت مو برای زنان یک روش مناسب و کاربردی است تا چهره خود را زیباتر کنند. خانم­ها معمولا روی مو‌های خود حساس بوده و با تاسی کنار نمی‌آیند. روش کاشت مو می‌تواند مو‌های از دست رفته را برگردانده و اعتماد به نفس خانم‌ها را بالا ببرد. بنابراین کسانی که مشکل ریزش موی شدید دارند، کاشت مو می‌تواند یک روش ترمیمی مفید باشد. برای انجام کاشت از پزشکان ماهر و دارای سابقه کمک بگیرید. در صورتی که کاشت مو انجام داده‌اید، نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط