یک‌شنبه 15 مهر 1403 - 10:41

کد خبر 547094

دوشنبه 18 تیر 1403 - 11:50:00


افزایش سطح بهداشت در کشتارگاه نیمه‌صنعتی اراک


باشگاه خبرنگاران/ سطح کیفی و کمی بهداشت در کشتارگاه 40 ساله و نیمه صنعتی اراک افزایش یافت.

کشتارگاه اراک که زیر نظر شهرداری اراک اداره می‌شود ساختمانی حدود ۴۰ ساله است که هر از چند گاه با انجام اقداماتی تلاش می‌شود سطح کیفی و کمی آن ارتقا یابد.
به گفته محمد فتاحی، مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی، ۱۵ کشتارگاه در استان فعال است که فقط یک کشتارگاه در زرندیه، صنعتی است و بقیه همچنان به روش‌های سنتی اداره می‌شود.
فتاحی با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ کشتار گوسفند و گاو در کشتارگاه اراک انجام می‌شود، گفت: با ایجاد موانع، افراد نمی‌توانند هنگام ذبح به لاشه نزدیک شوند. همچنین با انجام فعالیت عمرانی، فضای سرد برای نگهداری لاشه‌ها گسترش یافته است.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط