شنبه 31 شهریور 1403 - 08:03

کد خبر 611468

جمعه 09 شهریور 1403 - 19:05:00


آموزش مرحله به مرحله آب‌بندی ظروف سفالی 


تبیان/ اول با مقداری زردچوبه و روغن پشت کار رو روغن مالی کنید و ۲۴ ساعت بهش استراحت بدید و بعد بشورید.
حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و خالی روی حرارت نگذارید، حرارت اول کم باشه و بعد کم کم زیادش کنید.
هیچ وقت آب سرد داخلش نریزید.
سعی کنید از قاشق چوبی استفاده کنید.
هر دفعه قبل از گذاشتن روی حرارت یه ظرف آب کنید و گمج رو داخلش بگذارید  تا ظرفمون کمی نمدار بشه بعد روی شعله پخش کن بگذارید.
برای اولین بار که خواستید استفاده کنید ،دو قاشق نمک به همراه دوسه لیوان آب داخلش بریزید تا آب بخار بشه، بعد بگذارید سرد بشه.

الان گمج  شما آمادست برای استفاده


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط