شنبه 08 دی 1403 - 19:34

کد خبر 61971

شنبه 30 اردیبهشت 1402 - 10:39:36


برداشت ۷۰ تن گل محمدی از اراضی شهرستان بهار 


باشگاه خبرنگاران/ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار گفت: ۷۰ تن گل محمدی از ۴۹ هکتار از اراضی این شهرستان برداشت می‌شود.

عبدالحسین اکبری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار با بیان اینکه میانگین برداشت گل محمدی به ازای هر هکتار یک هزار و ۶۰۰ کیلوگرم است اظهار کرد: ۴۴ هکتار از اراضی گل محمدی در این شهرستان به مرحله باروری رسیده و مابقی هنوز به مرحله گل دهی نرسیده است.
او توسعه درختچه‌های گل محمدی را به منظور گسترش الگوی کشت در اراضی این شهرستان دانست و افزود: به دلیل مصرف کم آب و بازدهی قابل قبول، ترویج کشت و بهره برداری از این گیاه مورد حمایت جهاد کشاورزی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار افزود: میزان آب دهی به درختچه‌های گل محمدی به صورت ۱۵ تا ۳۰ روز یکبار آنهم از طریق سیستم آبیاری قطره‌ای است.
اکبری در باره زمان برداشت گل محمدی تصریح کرد: زمان برداشت گل محمدی را سالانه و در اواسط اردیبهشت ماه است.
او با اشاره به اینکه بیماری «سفیدک سطحی» مربوط به گل محمدی است که در این شهرستان مشاهده نشده است، تاکید کرد: این بیماری در زمانی که میزان رطوبت بالا و هوا سرد باشد، ایجاد می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار بیشترین کود‌های مصرفی برای این درختچه را اوره، فسفات و پتاسم عنوان کرد که به تواتر به گیاهان داده می‌شود.
اکبری با اشاره به کمبود منابع آبی زیر زمینی، خواهان استفاده کشاورزان از گیاهان کم آب بر برای مقابله با کم آبی شد.
او با بیان اینکه شهرستان بهار یک واحد گلاب گیری دارد که به اسانس گیری نیز می‌پردازد گفت: هم اکنون تاکید بر روی محصولاتی مانند گل محمدی، زعفران، کلزا و موسیر به جای محصولات پر آب بر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار از کشاورزان خواست، سبزی و صیفی جات از جمله خیار و گوجه فرنگی را در فضای گلخانه‌ای کشت کنند تا بتوانند ضمن مصرف آب کمتر از باردهی چندین برابر آن بهره‌مند شوند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط