پنجشنبه 08 آذر 1403 - 00:11
برادرانه به تاج میگویم کافی است!
اعتماد/متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
انگار در پرونده ویلموتس برخی مصونیت دارند/ با قوانین فعلی میشود بیرانوند را هزار میلیارد جریمه کرد
عبدالرحمن شاهحسینی میگوید: مردم از مدیریت فوتبال در این سالها ناراضی هستند. کارشناسان ناراضیاند. رسانههای مستقل ناراضیاند. فقط یک قشر هستند که صددرصد راضی هستند: کسانی که پشت میزها نشستند. با این وضعیت، برادرانه به آقای تاج و تیمی که الان هستند و کسانی شبیه این افراد توصیه میکنم و میگویم به خاطر مردم و به خاطر ورزش مملکت و فوتبال برای انتخابات پیش رو ورود نکنند. شما خدمت کردید، خیلی هم خدمت کردید و فوتبال ما را به عرش بردید ولی به احترام نظریات مردم و کارشناسان فوتبال و رسانههای موثر و غالب فوتبالیها مجددا کاندیدا نشوید.
به گزارش روزنامه اعتماد، فوتبال ایران این روزها یک بههم ریختگی بزرگ است. هیچ چیز سر جای خودش نیست و حواشی آنقدر پررنگ شده که دیگر جایی برای خود فوتبال باقی نمانده است. پرونده فساد، اشتباهات مدیریتی، پروندههای انضباطی و اخلاقی از محمود فکری بگیرید تا ماجرای بیرانوند و... باعث شده است که اهالی فوتبال فقط آرزو کنند کاش شرایطی پیش بیاید که این وضعیت خاتمه پیدا کند. روز یکشنبه اعلام شد دادستان تهران به پرونده بیرانوند و محمود فکری ورود و علیه آنها اعلام جرم کرده است. اتفاقی به نسبت کمسابقه که امیدواریهایی بین اهالی فوتبال ایجاد کرده است. در این بین گفته میشد با به سرانجام رسیدن ماجرای پرونده فساد که باید همین روزها مشخص شود و همینطور ورود وزارت ورزش و جوانان فوتبال ایران سر و سامان بگیرد. در این بین نقش ارکان قضایی فدراسیون فوتبال هم بسیار مهم است. بخش عمدهای از بههم ریختگی و حواشی یکی، دو ماه اخیر آرای ارکان قضایی فدراسیون در پروندههای مختلف بوده است. برای بررسی این شرایط با قاضی عبدالرحمن شاهحسینی گفتوگوی مفصلی را ترتیب دادیم. مشاور عالی پیشین ریاست فدراسیون و همینطور رییس اسبق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در این گفتوگو علاوه بر جراحی حقوقی پروندههای پرسروصدای امروز، یادآور شد باید رنسانسی در حلقه اول مدیران فدراسیون فوتبال و همینطور ارکان قضایی فدراسیون شکل بگیرد.
ورود دادستانی به پرونده بیرانوند و فکری اقدام درستی است
عبدالرحمن شاهحسینی در ابتدا پیرامون ورود دستگاه قضا به پروندههای حوزه فوتبال که اخیرا بیشتر شده است در گفتوگو با «اعتماد» اظهار داشت: این حرف، حرف شاهحسینی نیست. این حرف قانون و مقررات مصوب کشور ما است. درخصوص ناهنجاریهایی که در جامعه فوتبال اتفاق میافتد، این ناهنجاریها ممکن است گاهی صرفا عنوان تخلفات فوتبالی داشته باشد. در این صورت فقط ارکان قضایی فدراسیون فوتبال مکلف است به تخلفات رسیدگی کند و به تناسب تخلفات حکم عادلانه صادر کند. حالت دوم این است که بعضی از ناهنجاریها هم تخلف فوتبالی است و هم جرم است. یعنی عنوان مجرمانه دارد. در این صورت قطعا علاوه بر اینکه باز هم فدراسیون فوتبال نسبت به تخلفات فوتبالیاش مکلف به رسیدگی است از حیث عنوان مجرمانه قطعا دستگاه قضایی تنها مرجعی است که صلاحیت رسیدگی دارد. بعد برای پرونده به تناسب ادله و قرائن و دلایل رای صادر میکند.
شاهحسینی ادامه داد: در تقسیمبندی حقوقی برخی جرایم جنبه عمومی دارند و برخی جرایم میتواند جنبه عمومی و خصوصی داشته باشد. جرایمی که جنبه عمومی دارد یعنی حیثیت عمومی جامعه را لکهدار میکند حتی اگر شاکی خصوصی وجود نداشته باشد دادستان محل وقوع جرم راسا میتواند به عنوان مدعیالعموم ورود کند و مرتکب را تحت تعقیب قرار دهد.
رییس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ادامه به ورود دستگاه قضا به پروندههای علیرضا بیرانوند و محمود فکری اشاره کرد و توضیح داد: جرایمی که در حال حاضر رخ داده و ما در مورد آن صحبت میکنیم از نظر من هم جنبه خصوصی دارد هم جنبه عمومی. از لحاظ جنبه خصوصی کسانی میتوانند شکایت کنند و از دادگستری بخواهند به این جرم رسیدگی شود. ولی در مورد این جرایم دادستان در هر دو مورد از حیث جنبه عمومی تقاضای تعقیب این دو نفر را کرده است. این دقیقا مرتبط و منطبق با مقررات قانون آیین دادرسی کیفری و قانون مجازات اسلامی است. به اعتقاد من مراجع قضایی باید در این موارد ورود کنند چون اگر ورود نکنند در جامعه هرج و مرج میشود. بعضی از اتفاقات و اظهارات که عنوان مجرمانه دارد به حیثیت عمومی جامعه لطمه میزند.
شاهحسینی تصریح کرد: ورود دستگاه قضایی به اعتقاد من کار درستی است. امیدوارم که در تمام موارد مشابه هم دستگاه قضایی با رصد هوشمندانه و مقتدرانه به این قضایا ورود کنند. تا آنهایی که در حوزه فوتبال کار میکنند، حتی رییس فدراسیون فوتبال بدانند مصونیتی ندارند. حتی رییس فدراسیون که بالاترین مقام اجرایی فوتبال را دارد بداند اگر مرتکب جرمی شد با او برخورد خواهد شد. از منظر دیگر این مساله باعث بروز و ظهور امیدواری در جامعه فوتبال از جمله رسانهها و کارشناسان و هواداران که تشنه عدالت محوری هستند به وجود بیاید. در وقایع اتفاقیه که در حوزه فوتبال رخ میدهد مردم تقریبا از لحاظ اجرای دقیق و عادلانه و منصفانه مقررات فوتبالی از ارکان فدراسیون نسبت به پروندههای مهم ناامید هستند. ورود دستگاه قضایی قسمتی از این نقیصه را برطرف میکند. با وجود اینکه نوع ورود و رسیدگی قضایی متفاوت و منفک از رسیدگی فوتبال است ولی خود این عمل باعث میشود جو فوتبال به آرامش نسبی مبدل شود.
کمیته انضباطی در مورد رای بیرانوند اشتباه کرد
دو روز قبل کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حکمی علیه علیرضا بیرانوند دروازهبان تراکتور تبریز پیرامون اظهارات او بعد از بازی با فولاد صادر کرد. بیرانوند در مورد رای صادر شده کمیته تعیین وضعیت پیرامون شکایت پرسپولیس بابت فسخ غیرموجه قرارداد گفت نه تنها 20 میلیاردی که جریمه شدم را نمیدهم که 5 میلیاردی که به هیاتمدیره پرسپولیس شیرینی دادم تا بند فسخ را به قراردادم اضافه کنند را پس میگیرم. در حکم جدید کمیته انضباطی به نظر میرسد عنوان شیرینی دادن که رسانهها آن را به رشوه تعبیر کردند عوض شده و به نشر اکاذیب تغییر یافته است. شاهحسینی در مورد این حکم به روزنامه اعتماد گفت: برخی مواقع ارکان قضایی فدراسیون شبیه آن کسانی میشوند که از آن طرف بام میافتند. قضایای اخیر شبیه این ضربالمثل است. داستان پرونده آقای بیرانوند که با اکراه در این ایام موردش حرف میزنم، چون بحثها باید امروز محور رنسانس در حلقه اول مدیران فوتبال باشد، ولی با احترام به خواست رسانه و مردم در جراحی حقوقی این پرونده اعلام میکنم. آقای بیرانوند جملهای گفته که کسی نمیتواند انکارش کند. گفت من 20 میلیارد را که پرداخت نمیکنم هیچ، 5 میلیاردی که به هیاتمدیره شیرینی دادم پس میگیرم. این از همان مواردی است که گفتم. یعنی هم یک تخلف فوتبالی است که فدراسیون باید رسیدگی کند هم عنوان مجرمانه دارد و هم جنبه عمومی دارد هم جنبه خصوصی. جنبه عمومیاش را دادستان میتواند رسیدگی کند. جنبه خصوصیاش را هم که باشگاه پرسپولیس شنیدم به قوه قضاییه شکایت کرده.
قاضی شاهحسینی افزود: فرض را بر این بگیریم که آقای بیرانوند در عصبانیت یا بدون هیچ مبنا و دلیل اثباتی این حرف را زده که شیرینی دادم. دو حالت که بیشتر ندارد. یا این اتفاق افتاده یا نیفتاده که در هر دو صورت مستلزم رسیدگی است. اگر اتفاق افتاده باشد که از حیث قضایی دعوا منقلب میشود و بحث رشا و ارتشا مطرح میگردد و باید عنوان مجرمانه در دستگاه قضایی رسیدگی شود. در آن صورت عنوان جرم متفاوت میشود از این عنوانی که کمیته انضباطی مطرح کرده است. این رایی که الان صادر شد فقط در حالتی است که رشا و ارتشایی اصلا وجود نداشته باشد و فقط به عنوان تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب براساس ماده 71 بررسی شود. به نظرم در این قضیه اشتباه و تعجیل کردند. به این جهت که هنوز معلوم نیست به پرونده ایشان باید تحت عنوان نشر اکاذیب رسیدگی شود یا اگر فردا روزی مشخص شد چنین قضیهای وجود داشته عناوین دیگری مثل فساد مطرح میشود.
با قوانین فعلی میشود بیرو را هزار میلیارد جریمه کرد!
این کارشناس حقوقی همچنین به نکتهای پیرامون جرایم نقدی که ارکان قضایی فدراسیون انجام میدهند اشاره کرد و گفت: متاسفانه در بحث جریمه نقدی یک حداقل 50 میلیون ریالی در قوانین قید شده ولی حداکثری ندارد. یعنی آنقدر دست مرجع را باز میگذارد و بدعت خطرناکی هم هست که اگر آنها خواستند میتوانند هزار میلیارد هم مثلا بیرانوند یا سایرین را جریمه کنند و مشکلی هم ندارد. این بدعت خطرناکی است که در مقرراتنویسی شکل گرفته. این مساله و خیلی از مسائل دیگر باید آپدیت شود.
سازمان بازرسی با این پشتوانه قانونی به ماجرای 20 هزار یورو پاداش اعضای هیات رییسه ورود کرد
از قاضی با سابقه دستگاه قضای کشور در مورد ورود سازمان بازرسی به پاداشهای بیست هزار یورویی که اعضای هیات رییسه برای خودشان مصوب کردند و همینطور سفرهای خارجی متوالی مدیران فدراسیون فوتبال پرسیدیم. چند روز پیش رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت آن 20 هزار یورو از اعضای هیات رییسه پس گرفته شده و در مورد سفرهای خارجی این افراد پرونده تشکیل شده است. شاه حسینی در این رابطه توضیح داد: سازمان بازرسی دقیقا حق ورود به این قضایا را دارد ولی نهایتا در بازرسیهایی که از تمام نهادها و سازمانها و... اگر به یک مسالهای برسدکه عنوان تخلفی دارد و سوء مدیریتی شکل گرفته و جرمی انجام نشده به مقام ارشد تشکیلات مرتبط که در ورزش، وزیر ورزش است با ارایه دستورات قانونی ارجاع میدهد. شاید نتیجه این دستورات اصلاح یکسری مقررات باشد یا جابهجایی بعضی از مدیران باشد تا آنها از طریق مبادی قانونی کارشان را انجام دهند. ولی اگر سازمان بازرسی در بازرسیهای خود به این نتیجه رسید که برخی مدیران یا پرسنل عادی مرتکب جرم شدند در این صورت پرونده متشکله را به همراه ادله و گزارش بازرس جهت رسیدگی قضایی به قوه قضاییه ارسال میکند.
به کیومرث هاشمی گفتم گوش نکرد آقای دنیامالی شما گوش کن!
مشاور عالی پیشین رییس فدراسیون فوتبال در ادامه توضیح داد که پروندههای روزمره نباید حواس اهالی فوتبال را از اتفاق مهمتری که باید شکل بگیرد پرت کند و آن هم رنسانس در حلقه اول مدیریت فوتبال و ارکان قضایی فدراسیون است. شاهحسینی در این رابطه با اشاره به در پیش بودن انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: برای اولینبار میگویم علاوه بر رنسانس مدیران در حلقه اول مدیریتی فدراسیون باید در ارکان قضایی فدراسیون هم یک رنسانس صورت بگیرد. امروز به جرات میگویم آنجا هم رنسانس احتیاج دارد.
از شاهحسینی سوال کردیم منظور از رنسانس چیست؟ او پاسخ داد: بارها گفتم هر جا صحبت از انتخاب هست، هم باید تعدد کاندیدا داشته باشیم هم باید تعدد رایدهنده. این تعدد باید به گونهای باشد که امکان اعمال نفوذ و رانت و لابی و یارکشی کمتر شود. در کشورهای پیشرفته در حوزه فوتبال مجمعهایشان 270 نفر، 250 نفر، 190 نفر عضو دارد. کشورهای اسپانیا و آلمان و... اینها چندین برابر ما مجمعشان عضو دارد. ترکیب مجمع آنها غالبا عاری از سیاسیون است. در سال آخری که مسوول پرونده فساد در فوتبال در مجلس بودم با واکاوی که انجام دادم و با بزرگان فوتبال و رسانهها مذاکره کردیم و کارشناسی صورت دادیم به یک نقطه مشترک رسیدیم؛ با همه به جز کسانی که پشت میز مدیریتی فدراسیون بودند به این اجماع داشتند که در حوزه تعیین مدیران فوتبال ما کسانی که مالکین واقعی این رشته هستند کمترین نقش را در انتخاب مدیران دارند. همه متفقالقول بودند که تعداد اعضای این مجمع باید بزرگ شود و حداقل به 170 یا 180 نفر برسد که در قبال این ایراد مهم راهکار اصلاح اساسنامه و ورود فوتبالیهای بازمانده از مجمع نیز ارایه گردید که سوابق آن نیز موجود است. در صورت اصلاح اساسنامه چند حسن فاحش به وقوع خواهد پیوست. یکی اینکه امکان لابی و یارکشی کم میشود. دوم اینکه وقتی 200 نفر از کسانی که مدیر فوتبالی یا متخصصین فوتبال هستند و استخوان خرد کرده این رشته به حساب میآید میخواهند رای بدهند هر کسی به خودش جرات نمیدهد ورود کند .
مدیر پیشین فوتبال کشورمان ادامه داد: ما در مجلس پیشنهاد دادیم و حتی در گزارش علنی در مجلس قرائت شد متاسفانه چون اصلاح مقررات اساسنامه به دست کسانی هست که خودشان ذینفع هستند تا این تاریخ نگذاشتند این رنسانس مهم در فوتبال به وقوع بپیوندد. تنها کسی که در مقام قدرت سایه در حال حاضر پیشنهاد اصلاح اساسنامه را به واسطه بعضی اعضای مجمع مطرح و عملی نماید وزیر ورزش است. تصور نکنید در اساسنامه فدراسیون وزیر ورزش نقشی ندارد. نه! او به عنوان بالاترین مقام ورزش کشور و عضو مجمع بدون حق رای دامنه نفوذ فراوانی دارد. ایشان میتواند با راهکارهای قانونی از افرادی که عضو مجمع هستند بخواهد اساسنامه را اصلاح کنند. اگر این اتفاق بیفتد بیشترین نفع را خود فوتبال میبرد. اصلاح این اساسنامه دو هفته زمان میبرد. از طریق رسانه شما به آقای دنیامالی که از نزدیک مرا میشناسد این پیام را میرسانم. پیش از این در تلویزیون به آقای کیومرث هاشمی این پیغام را دادم ولی تاثیری نداشت. در صورتی که آقای کیومرث هاشمی یکی از قربانیان به ناحق این اساسنامه بودند. گفتم این خدمت را به فوتبال بکنید قبل از اینکه دیر شود. ولی نکرد. امروز کیومرث هاشمی کجاست؟ سابقه 32 ساله اینجانب در دستگاه قضا بودم مثل برق و باد گذشت. شما که حداکثر چهار سال آنجا هستید مثل رعد و برق میگذرد. به آقای دنیامالی میگویم بزرگترین خدمت به فوتبال این است که یک مجمع فوقالعاده تشکیل دهید قبل از انتخابات امسال و اساسنامه اصلاح شود.
به من میگفتند مثل اینکه تو از ماجرا پرتی!
شاهحسینی با اشاره به نامزدی خودش برای عضویت در هیات رییسه در دهه 90 افزود: وقتی من برای عضویت در هیات رییسه کاندیدا شدم بعد از ثبتنام سی صفحه برنامه نوشتم که اگر رفتم در هیات رییسه چه برنامههایی دارم. به هر کدام از این آشناها میرسیدم که عضو مجمع بودند و با ما هم حالت رفاقت قدیمی داشتند میگفتند فلانی برای لابی چه کرده ای؟ میگفتم من نمیفهمم این حرفها را! من شاهحسینی هستم و کارم را همه دیدهاند. آمدهام بروم در هیات رییسه خدمت کنم. اکثرا میخندیدند و میگفتند مثل اینکه شما پرتی از قضایا! چرا اینگونه است؟ چون اعتقاد داشتند طرف باید فلانی و فلانی را ببیند تا رای جمع کند. در صورتی که رای باید براساس برنامهای باشد که شخص اعلام میکند و کارنامه کاریاش.
به تاج برادرانه میگویم کافی است!
ایشان در ادامه به صورت مشخص مدیران فعلی فدراسیون فوتبال را مخاطب قرار داد و از آنها خواست در انتخابات پیش رو ورود نکنند: من با کسی دشمنی ندارم. مردم از مدیریت فوتبال در این سالها ناراضی هستند. کارشناسان ناراضیاند. رسانههای مستقل ناراضیاند. فقط یک قشر هستند که صددرصد راضی هستند: کسانی که پشت میزها نشستند. با این وضعیت، برادرانه به آقای تاج و تیمی که الان هستند و کسانی شبیه این افراد توصیه میکنم و میگویم به خاطر مردم و به خاطر ورزش مملکت و فوتبال برای انتخابات پیش رو ورود نکنند. شما خدمت کردید، خیلی هم خدمت کردید و فوتبال ما را به عرش بردید ولی به احترام نظریات مردم و کارشناسان فوتبال و رسانههای موثر و غالب فوتبالیها مجددا کاندید نشوید. اجازه دهید اشخاص دیگری و با ایدههای نو و خصیصههای لازم در این رشته در حلقه اول مدیریتی ورود کنند. وقتی ارکان قضایی شما احکامی صادر میکند که هم حاکم ناراضی است هم محکوم دیگر چه میتوان گفت؟ این یک پدیده قضایی جدید عجیب است.
نیازمند رنسانس در ارکان قضایی فدراسیون هستیم
شاهحسینی ادامه داد: برای اولینبار است که مطرح میکنم، به خاطر دلایلی که پیش خودم محفوظ است، علاوه بر حلقه اول مدیریتی، در ارکان قضایی هم که باید توسط مجمع انتخاب شوند میبایستی رنسانس اتفاق بیفتد. البته انصاف را رعایت کنم. آقای تاج زمانی که رییس سازمان لیگ بود چند تا کارش را تحسین کردم. نظم و انضباط که در سازمان لیگ راه افتاد یا احترامی که به پیشکسوتان و مدیران سابق فدراسیون میکرد. ولی بعد از آن قضیه سازمان لیگ و زمانی که وارد تشکیلات مدیریت حلقه اول فدراسیون شد، در زمان آقای کفاشیان کارنامه موفقی بهجا نگذاشت. همین حالا که صحبت میکنیم شرایط مشخص است. من حدود 25 سال پیش مشاور رییس فدراسیون بودم. بحثهای من فقط حقوقی نیست. آیا با این سوابق من حق اظهارنظر در حوزه مدیریتی فوتبال را ندارم؟ با توجه به این سابقه میگویم همین حالا در کشور ما استانداردهای حداقلی برای برگزاری مسابقات نداریم. میزبانی را از ما گرفتند. قبلا هم زمان همین آقایان این اتفاق افتاده بود. مملکت به این بزرگی با منابع بسیار فراوان داریم ولی استقلال و تیم ملی و پرسپولیس امروز از حق میزبانی محروم هستند و باید در خارج از مرزهای ما میزبانی کنند. برای ما خجالت آور است که این اتفاقات رخ میدهد. این نتیجه مدیریت آقایان است. تا انتقاد هم میکنیم میگویند آقا دولت باید بیاید و طرح ملی است و... ولی اگر دولت بیاید بگوید شما آن مقدار پول را چکار کردید میگویند آقا دخالت نکنید تعلیق میشویم! میبینید برای فرار از زیر بار مسوولیتهای قانونیشان چه شگردهایی به کار میبرند. این هم از وضع ناهنجاریهای فوتبال.
در پرونده ویلموتس برخی برای خودشان مصونیت ایجاد کردند
قاضی بازنشسته دستگاه قضا در ادامه به پرونده ویلموتس اشاره کرد و گفت: در مورد پرونده ویلموتس که من بارها و بارها گفتم ضررهای زیاد مادی و معنوی به منافع ملی ما وارد شد. آیا کشور ما در پرونده ویلموتس منفعت برد؟ هم ضرر مادی دادیم هم معنوی. این همه پول مملکت رفت هیچ منفعتی هم از این مربی حاصل نشد برای فوتبال ما. از لحاظ حیثیتی هم به فوتبال کشور ما لطمه وارد شد. در حال حاضر آیا برای این پرونده باید مسوولان کشورهای خارجی را مقصر قلمداد کنیم؟ بگوییم مدیران فدراسیون بلژیک و دانمارک مقصر بودند؟ یا نه! بلکه مدیران خودمان بودند که این قرارداد ترکمانچای را امضا کردند. حکم این پرونده کو؟ این آقایانی که باعث این ضرر شدند را چه کار کردند؟ جالب است که کمیته اخلاق هم در این خصوص سکوت کرد و هیچ پروندهای برای مدیران مرتبط تشکیل ندادند. این آقایانی که باعث این پرونده شدند را چکار کردند؟ اگر مدیریت به شکل مطروحه باشد برای بعضی از اشخاص صرفه است و خیلیها دوست دارند بیایند در این مدیریت. هر کس بیاید هر کار دلش خواست بکند و هر طور خواست مدیریت کند و هر ضرری بخواهد وارد کند نهایتا هم به او گفته شود بفرما! این شد وضع؟ مدیران باید همان اول فکر کنند روز آخری که میخواهند بروند باید در مورد دوران مدیریت شان پاسخگو باشند. در قانون داریم اگر قاضی در مقام قضاوتش و بر اثر قصور یا تقصیر باعث خسارت به طرفین پرونده شود محکوم به جبران خسارت میشود. در فوتبال چه وضعی است که مدیران برای خودشان مصونیت به ناحقی ایجاد کردند. اگر مسوولان رده بالای فدراسیون فوتبال تخلفی کردند، جرم را نمیگویم صرفا تخلف، طبق کدام مقررات و آیین نامه و توسط چه کسی مورد رسیدگی قرار میگیرد؟ شاید بگویند کمیته اخلاق. لیکن در برخی امور مهم ردپای کمیته اخلاق را ندیدیم. همین مصونیت به ناحق بعضا باعث هرج و مرج در فوتبال شده است.
شاهحسینی در پایان تصریح کرد: امثال پروندههای بیرانوند و درویش و فکری و حسن و حسین در فوتبال هر چند مهم و قابل بحث هستند لیکن از بحث اصلی و بحران مدیریتی در حلقه اول فوتبال دور نشویم.
در رسانه ملی در یکی از برنامههای پربیننده تقریبا هر دو هفته یک بار به قرارداد ویلموتس و مقصرین آن میپرداختند و با نقد اصولی و حقوقی مدیران امضاکننده قرارداد را به تناسب مسوولیتشان و با استفاده از نظرات کارشناسان و برخی نمایندگان مجلس مستحق رسیدگی و در صورت اثبات محکوم به جبران خسارت وارده میدانستند. امروزه ابهام بزرگی حداقل در مورد این پرونده به وجود آمده. چه اتفاقی باعث سکوت مطلق شما در مورد موضوع به این مهمی که مورد مطالبه جامعه فوتبال است شده است؟
پربیننده ترین
-
عکس مسی درآمد؛ آخرین توپ طلا با آرایشگر ویژه!
-
10 جایزه 5 میلیون تومانی برای کاربران آخرین خبر (مهلت شرکت در مسابقه تا 9 آذر تمدید شد.)
-
10 جایزه 5 میلیون تومانی برای کاربران آخرین خبر (مهلت شرکت در مسابقه تا 9 آذر تمدید شد.)
-
آخرین وضعیت راهها در چهارمین روز از سال جدید؛ محور چالوس از شنبه دوباره بسته میشود
-
زنده؛ بیرانوند در یک قدمی استقلال
-
"دنا پلاس اتومات" بخریم یا "تارا اتومات؟"/ مقایسه اختصاصی "آخرینخودرو" از دو خودروی پرطرفدار
-
چالش/ بازیکن داخل تصویر رو حدس بزن (16)
-
5 نشانه ضعیف شدن ریه ها و بهترین روش تقویت آن چیست؟
-
لندکروزر یا ۲۰۶؟ / مقایسه جالب "آخرینخودرو" به بهانه سخنان جنجالی میرسلیم
-
سپ، برترین شرکت در خاورمیانه شد
-
چالش/ بازیکن داخل تصویر رو حدس بزن (28)
-
ویدیو تست و بررسی فیدلیتی پرایم جدید در آخرین خودرو
-
چالش/ بازیکن داخل تصویر رو حدس بزن (14)
-
لحظه به لحظه با جدال پرسپولیس مقابل النصر
-
چالش/ بازیکن داخل تصویر رو حدس بزن (22)
-
یحیی مچ ساپینتو را خواباند / برد ارزشمند پرسپولیس در صدمین شهرآورد
-
چالش/ بازیکن داخل تصویر رو حدس بزن (19)
-
چالش/بازیکن داخل تصویر رو حدس بزن (11)
آخرین اخبار
-
یک توپهایی رو فقط نونیز میتونه گل نکنه؛ لیورپول ۰-۰ رئال مادرید
-
ترافیک سنگین کامیونهای ترانزیتی در آستارا
-
گل اول موناکو توسط بنصغیر ؛موناکو ۱-۰ بنفیکا
-
ورود دادستان به موضوع مسمومیت روستائیان گیلانغرب
-
جایگاه سوخت منطقه آزاد چابهار تعطیل شد
-
واکنش پیشکسوتان فوتبال به نتایج ضعیف نمایندگان ایران در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا
-
درگیری نونیز با آسنسیو؛ لیورپول ۰-۰ رئال مادرید
-
جمعآوری مصالح ساختمانی غیرمجاز در اراضی کشاورزی مهریز
-
کشف ۱۱ دستگاه خودروی سرقتی در یزد
-
انهدام باند موادمخدر در اسدآباد
-
گل اول شاختار توسط سیکان ؛ آیندهوون ۰-۱ شاختار
-
آزادی ۱۴ نفر از زندانیان از جمله ۲ محکوم به قصاص
-
توضیحات دیرهنگام بروز حادثه در شرکت پالایش نفت بندرعباس
-
موقعیت خوب که لیورپول داشت و توپ از روی خط دروازه برگشت داده شد
-
رسانه عبری: بایدن به دنبال طرح آتش بس در غزه است
سایر اخبار مرتبط
نظرات
ثبت نظر
مهمترین اخبار
شیوه جدید خرید؛ پای رمز ارز به معاملات مسکن باز شد
چهارشنبه 07 آذر 1403 - 22:11:21
فرشاد مؤمنی: ایران در اسارت بانکهای خصوصی قرار گرفته است
چهارشنبه 07 آذر 1403 - 21:42:07
واردات ۱.۶ میلیارد دلاری موبایل در ۸ ماه
چهارشنبه 07 آذر 1403 - 21:30:31
سلاحورزی: بازگشت ترامپ زنگ خطر جدی برای اقتصاد ایران است
چهارشنبه 07 آذر 1403 - 21:05:58
وزیر نفت: برای فروش نفت هم اپک هست هم اپک پلاس
چهارشنبه 07 آذر 1403 - 20:38:43