جمعه 11 آبان 1403 - 15:59

کد خبر 684131

جمعه 11 آبان 1403 - 14:01:48


جشنواره املت و چای آتیشی در بجنورد برگزار شد


ایرنا/ جشنواره املت و چای آتیشی(چای سنتی کندک) ظهر امروز جمعه با حضور پرشور خانواده‌های بجنوردی در فرهنگسرای شهروند برگزار شد.

خانواده‌ها برای شرکت در این جشنواره که از هفته قبل بارها در فضای مجازی و کانال‌ها اطلاع‌رسانی شده بود ساعاتی قبل با خانواده حضور یافتند و لحظات شاد و خاطره‌انگیزی را در جمعه پاییزی رقم زنند.
تعدادی از شرکت کنندگان با استفاده از آتش و کنده، اقدام به تهیه چای در ظروفی موسوم به کندک کردند.
"کندک" ظرف فلزی پارچ مانندی است که چوپانان و نیز افراد محلی در گردش های خانوادگی از آن برای درست کردن چایی آتشی استفاده می کنند.

شرکت کنندگان دیگر این جشنواره از گونه های مختلف گیاهی مانند آنخ، آویشن، زعفران، هل، دارچین، میخک، گل محمدی و زنجبیل برای طعم دادن به چای خود استفاده کرده بودند.
عده ای هم در کنار چادر مسافرتی خود، برای درست کردن املت آتشی اقدام به جمع کردن چوب های نازک(هیزم) برای برپا کردن آتش شدند و سایر اعضای خانواده هم به خرد کردن پیاز، شستن گوجه، شکستن تخم مرغ و سایر کارهای جانبی پرداختند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط