پنج‌شنبه 08 آذر 1403 - 14:17

کد خبر 689279

سه‌شنبه 15 آبان 1403 - 16:16:12


رئیس جریان المرده لبنان: تا آخر به حمایت از حزب‌الله ادامه می‌دهیم


ایرنا/ در پی طرح‌های توطئه‌آمیز رژیم صهیونیستی برای ایجاد اختلافات داخلی در لبنان و کاهش حمایت‌ها از حزب‌الله، رئیس جریان «المرده» در اظهاراتی بر ادامه حمایت این جریان از مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین تاکید کرد.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، «سلیمان فرنجیه» رئیس جریان المرده لبنان در گفت‌وگو با شبکه المیادین در این باره اظهار داشت: ما تا آخر به حمایت از مقاومت ادامه خواهیم داد؛ موضع جنبش ما پیش تر، تغییر نکرده و در آینده نیز تغییر نخواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: موضع ما در حمایت از فلسطین و مسئله به حق آن، ثابت است.

فرنجیه همچنین تاکید کرد: ما به پیروزی مقاومت در جنگ یقین داریم و اتحاد و انسجام ملی نشانه پیروزی است.

رئیس جریان المرده با اشاره به توطئه‌های رژیم صهیونیستی علیه لبنان نیز افزود: هدف دشمن اسرائیلی، ایجاد جنگ داخلی است و درحال حاضر با این کارت بازی می‌کند.

جریان مسیحی المرده در سال ۱۹۸۲ توسط خاندان فرنجیه در شهر زغرتا محل اصلی زندگی مسیحیان مارونی در شمال لبنان تاسیس شد؛ این جریان، بخشی از ائتلاف ۸ مارس یکی از جناح‌های سیاسی لبنان است که در سال ۲۰۰۵ در پی گردهمایی حزب‌الله در بیروت در مخالفت با خلع سلاح حزب‌الله، حمایت از نظام سوریه و مقاومت در برابر اسرائیل به صورت جبهه متحدی از حزب‌الله، حزب امل به رهبری نبیه بری و جنبش میهنی آزاد به رهبری میشل عون تشکیل شد.

پیشتر «عبدالباری عطوان» تحلیلگر سرشناس جهان عرب با اشاره به چهار سناریوی رژیم صهیونیستی برای بروز جنگ داخلی در لبنان گفته بود که این کشور، استوار و مقاوم و با مسئولیت و شجاعانه با اشغالگران، مقابله و دروغ های این دشمن زورگو و کودک کش را برملا می کند.

عطوان اضافه کرد: فتنه اسرائیلی برای شعله ور کردن جنگ داخلی و تجزیه لبنان در چهار سناریو در برهه کنونی خلاصه می شود؛

اول، ایجاد فتنه میان پایگاه مردمی حزب الله و برادران مسیحی و متحدان آن در لبنان با به کارگیری ارتشی از رسانه ها و فعالان شبکه های اجتماعی برای تحقق این هدف و شعله ور کردن جنگ داخلی جدید.

دوم، ایجاد شکاف در اردوگاه شیعی لبنانی؛ ما درباره ائتلاف قوی میان جنبش امل به ریاست «نبیه بری» رئیس پارلمان و حزب الله سخن می گوییم.

شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب الله لبنان متوجه این طرح و نقشه شد و نبیه بری را نماینده حزب الله در همه مذاکرات سیاسی داخلی و خارجی دانست؛ حملات خونین اسرائیل به شهر صور، خاستگاه جنبش امل در واقع یکی از ابزارهای فشار برای درهم شکستن این ائتلاف محکم بود.

سوم، برانگیختن پایگاه مردمی حزب الله علیه آن با هدف قرار دادن موسسات اقتصادی مانند قرض الحسنه و ترویج شایعات درباره ناپدید شدن پول های سپرده گذاران.

چهارم، تلاش برای از بین بردن ائتلاف حزب الله با جریان ملی آزاد مسیحی.

این را می توان در برخورد مسموم رسانه ای با مصاحبه «جبران باسیل» رئیس جریان ملی آزاد لبنان با شبکه العربیه متوجه شد، با این ادعا که او مواضع ضد مقاومت اتخاذ کرده و اتحاد خود را با حزب الله درهم شکسته، در حالی که متن اصلی مصاحبه، خلاف آن را ثابت می کند؛ باسیل از مواضع راهبردی خود عقب ننشسته و بارها در مصاحبه بر ضرورت وحدت میان لبنانی ها در برابر اشغالگران، تاکید، با هرگونه خلع سلاح حزب الله مخالفت و با شجاعت تمام، هرگونه خواسته برای خلع سلاح حزب الله در سایه این تجاوز اسرائیل را اوج خیانت قلمداد کرده است.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط