چهارشنبه 16 آبان 1403 - 05:00

کد خبر 689556

سه‌شنبه 15 آبان 1403 - 22:13:41


افشاگری نماینده مجلس از فساد میلیاردی در معدن طلای زرکوه


فارس/ نماینده مردم شهرستان‌های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به فسادهای میلیاردی در معدن طلای زرکوه کردستان، خواستار تحقیق و تفحص از این معدن شد.

محمدرسول شیخی‌زاده، نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی مسئولان از معدن طلا پول‌های هنگفتی در یکی از بانک‌ها سپرده‌گذاری کرده‌اند، عنوان کرد: این افراد با استفاده از این پول‌ها، تسهیلات 300 میلیون‌تومانی به افرادی داده‌اند که اصلاً پایشان به استان نخورده است.

نماینده مردم شهرستان‌های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی همچنین از هزینه‌شدن میلیاردها تومان از درآمدهای معدن در فعالیت‌های سیاسی انتقاد کرد.

وی با تأکید بر اینکه این مسائل به بیکاری جوانان و محرومیت مردم منطقه دامن زده است، گفت: آمده‌ام تا از حق مردم دفاع کنم، می‌بینم کسانی که دست در جیب مردم دارند و از آدم فاسد و خطاکار دفاع می‌کنند.

شیخی‌زاده عنوان کرد: در حالی که مدارس اکثر روستاهای شهرستان‌های ما فرسوده است، روا نیست، فردی 13 میلیارد تومان از معدن داشکسن بگیرد و آن را در فعالیت‌های سیاسی هزینه کند.

وی اضافه کرد: روا نیست جوانان بیکار قروه‌ای و دهگلانی سرگردان باشند و آن وقت بستگان افراد خاص بدون آنکه پایشان به مناطق ما بخورد از این معدن حقوق دریافت کنند.

شیخی‌زاده اعلام کرد که طرح تحقیق و تفحص از معدن داشکسن را امضا کرده است.نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی گفت: در تحقیق و تفحص از این معدن مردم متوجه می‌شوند که چه خیانت‌هایی در طول این سال‌ها به مردم منطقه ما شده است.
وی اضافه کرد: آلودگی، مشکلات زیست‌محیطی همه اینها برای کسی مهم نیست، مهم این است که طلا را در آنجا استحصال کنند و از منطقه خارج کنند.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی گفت: از مسئولان گذشته هم سوال دارم و در این زمینه کوتاه نخواهم آمد باید به مردم بگویند براساس چه سندی معدن طلای دولتی به اسم اشخاص واگذار شده است.

شیخی‌زاده اظهار کرد: آقای «ف» که الان سهام‌دار معدن است، چه کاره بوده که امروز صاحب طلای منطقه است و با مردم اینگونه برخورد و رفتار می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: معدن طلا باید امروز کل شهرستان را طلا می‌گرفت اولین و مهم‌ترین اقدام در مسیر مبارزه با فساد ساماندهی معدن طلای ساریگونی است.

شیخی‌زاده گفت: به بنده هشدار دادند با این اقداماتی که انجام می‌دهید احتمال دارد تو را در جاده و یا مسیر مورد سوءقصد قرار دهند گفتم مهم نیست چون خون ما که از خون شهیدان رنگین‌تر نیست که در راه امنیت فدا شدند.

وی خاطرنشان کرد: در درجه نخست با بیگانه و در درجه بعدی با خودی‌هایی که در این معدن در حال خیانت به مردم و این آب و خاک هستند برخورد می‌کنیم.

شیخی‌زاده گفت: قانون برنامه هفتم می‌گوید همه معادن موظف هستند نیروی مورد نیاز خود را از خود منطقه تامین کنند امروز به خاطر دهن‌کجی به نماینده مردم و مردم منطقه آشکارا به جای استفاده از مردم بومی از دیگر نقاط نیرو بکارگیری می‌کنند..

وی گفت: همه دستگاه‌های نظارتی از دیوان محاسبات و بازرسی و همه دستگاه‌های نظارتی به موضوع ورود پیدا کرده‌اند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط