جمعه 09 آذر 1403 - 01:59

کد خبر 698456

چهارشنبه 23 آبان 1403 - 16:28:33


منبع آگاه درباره ادعاهای پالیزدار علیه آیت‌الله یزدی: ایشان در کل زندگی خود از شهریه طلبگی گذران زندگی می‌کردند


آخرین خبر/ یک منبع آگاه در گفتگو با «آخرین خبر» ادعا و اتهامات عباس پالیزدار علیه آیت‌الله یزدی را تکذیب کرد.

این منبع آگاه در گفتگو با «آخرین خبر» بیان کرد:

۱.در اظهارات دروغین عباس پالیزدار به افراد مختلف اتهاماتی زده شده که توسط آن افراد و طی مراحل قانونی تکذیب و رد شده است. اما این‌بار  ادعای آقای پالیزدار از اطلاع داشتن شخص رهبری از این اتهامات یک دروغ آشکار و بزرگتر است.
۲. آیت الله یزدی در مقام ریاست قوه قضائیه امین رهبری معظم انقلاب بوده و در صیانت از عدالت و مبارزه با فساد تلاش هایی ماندگار داشت.
۳. مرحوم آیت الله یزدی در طول مبارزاتِ قبل از انقلاب سالهای متمادی در زندان و تبعید بسر برد و خانواده و بچه ها در فقر مطلق روزگار سپری میکردند.
ایشان پس از پیروزی انقلاب طی ۴۴ سال مسئولیت و خدمت در مقامات عالیه نظام و انقلاب اسلامی حتی یک ماشین شخصی نخرید، موبایل شخصی نداشت و در طول ۱۰ سال ریاست قوه قضائیه حتی ریالی به عنوان حقوق دریافت نکرد. مطلقا هیچ سندی در قوه قضائیه  مبنی بر دریافت حقوق توسط ایشان دردوران این مسئولیت ۱۰ ساله  وجود ندارد.
۴. ایشان در کل زندگی خود از شهریه طلبگی و بعضی از کمک هایی که در سیستم حوزوی دریافت می کردند گذران زندگی می کردند.
۵. وقتی که مرحوم امام خمینی ره به قم تشریف آورند به دلایلی از جمله اعتمادی که به شاگرد خود داشت در منزل آیت الله یزدی مستقر شدند و آنجا به محل استقرار امام و دفتر امام خمینی رضوان الله تعالی علیه در قم تبدیل شد. آیت الله یزدی بعدها ان منزل را به مجموعه تنظیم و نشر آثار امام خمینی فروختند و با پول آن  منزلی که تا آخر عمر در ان سکونت داشتند را  ساختند و بعد هم همان منزل را ایت الله یزدی وصیت کردند و به حوزه علمیه وقف نمودند که یک  مرکز تخصصی فقهی  تاسیس گردید.
الان آن منزل  به هیچ یک از  ورثه آیت الله یزدی  تعلق ندارد. حتی علاوه بر آن، فرزند ایشان که یک زمین کشاورزی در نزدیکی قم داشتند را نیز  جهت امورات  آن مجموعه تخصصی فقهی  که تاسیس شده بود اهدا کردند.
۶. آیت الله یزدی یک زمانی به مناسبت انتخاب کتاب ایشان که ترجمه قران کریم بود، به عنوان کتاب سال، ۳۰ سکه به عنوان هدیه دریافت کردند،  همه را برای ساخت ضریح سیدالشهدا هدیه دادند.
۷. جا دارد به یکی از اتهامات واهی منتشره قدیمی علیه ایشان هم اشاره ای شود، که خبر سایت "ایران فوکوس" مبنی بر ثروت محمد یزدی بود، به این مضمون که "ثروت محمد یزدی در بانکهای سوئیس به ۵۰ میلیون دلار میرسد و ایشان یکی از ۱۰ شخص ثروتمند دنیاست." در واکنش به این خبر، دستخط مرحوم ایت ا. یزدی زیر برگه پرینت این خبر همچنان موجود است که مینویسد: من هرچه ثروت دارم اعم از اموال منقول و غیر منقول در هرکجا از دنیا دارم حاضرم با ۳ میلیون تومان مصالحه کنم.
از آنجایی که خداوند وقتی میخواهد از مومنی دفاع کند "ان الله یدافع عن الذین آمنوا"  یک خبرنگار بعد از جلسه شورای نگهبان از مرحوم آیت الله یزدی سئوال برگرفته از سایت "ایران فوکوس" را با اضافاتی از اتهامات مطرح، همچون سهامداری لاستیک دنا، فلان هتل و ... را میپرسد، که ایشان، آمادگی برای مصالحه کل اموالش را با ۳ میلیون تومان دوباره مطرح می‌کند و این مصاحبه آن زمان از تلویزیون پخش شد و این ایام در نیز شبکه های اجتماعی قابل جستجو و قابل روئیت است.
کل مایملک ایشان که ۳ دانگ از یک خانه و کتابهای شخصی اش بود، همان زمان برای بعد از فوت شان در وصیتنامه برای مدرسه علمیه بنام مدرسه "محمدیه" وقف گردیده بود 
۸. آیت الله یزدی در بدو تاسیس عضو هیات امنای دانشگاه فاطمیه بودند.  دانشگاه پزشکی فاطمیه یک دانشگاه غیر انتفاعی بود، چند سهم از شرکت سهامی لاستیک دنا  به آن موسسه دانشگاهی اختصاص یافت تا  درآمدش صرف دانشگاه فاطمیه شود. پس از انحلال  دانشگاه فاطمیه  برای پرداخت سنوات و بدهی کارکنان و بدهی های دانشگاه  شرکت دنا فروخته شد  و پول فروش آن صرف  پرداخت  هزینه ها شد. در پایان تاکید می‌گردد طرح این مطالب و انتشار آن در رسانه‌ها، که هدفی جز تخریب  فضای اعتماد  میان مردم و مسولین ندارد باید توسط  نهاد های مسئول با جدیت دنبال و مجدد مورد برخورد قضایی قرار گیرد و با عوامل ترویج  و نشر این هتاکی ها نیز برخورد شود.
تکرار عمدی تخریب اذهان عمومی و مسموم سازی افکار عمومی یک اقدام ضد امنیت فکری و فرهنگی جامعه است. صیانت از اخلاق و عدالت یک امر حیاتی و لازم است. و نهاد های مسئول باید با جدیت پیگیر تحقق آن باشند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط