پنج‌شنبه 24 آبان 1403 - 23:03

کد خبر 699405

پنج‌شنبه 24 آبان 1403 - 15:06:00


سرانه مصرف ماهی در همدان ۸.۵ کیلوگرم است


تسنیم/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: متوسط سرانه مصرف ماهی در همدان ۸.۵ کیلوگرم در حالی که متوسط جهانی بیش از ۲۳ کیلوگرم است.

رضا بهراملو امروز در جشنواره شیلات و آبزیان دریایی در قطب شیلات غیرساحلی کشور، اظهار داشت: توسعه صنعت شیلات و پرورش آبزیان از اهداف سازمانی ما است و یکی از برنامه‌های ویژه جهاد کشاوری در راستای مصرف آبزیان، فرهنگ‌سازی است.

وی با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم به تولید پایدار و امنیت غذایی پایدار برسیم، باید تولید را افزایش دهیم، عنوان کرد: ضرورت دارد واحدهای تولید و پرورش آبزیان در استان افزایش یابد و  بر همین اساس هم دو شهرک شیلات در دست احداث قرار دارند و مقدمات انجام عملیات اجرایی آن‌ها در حال تحقق است.

رئیس جهادکشاورزی استان همدان، در پایان با اشاره به اینکه امیدواریم تمام تلاش‌ها به امنیت غذایی پایدار و سلامت جامعه منجر شود، گفت: وجود چنین جشنواره‌هایی در افزایش مصرف و طبخ سالم و جذاب آبزیان تاثیر بسزایی دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار نیز در ادامه این مراسم گفت: در شهرستان نهاوند حلقه مفقوده تولید زنجیر ارزش ماهی و آبزیانی است که در این شهرستان تولید می‌شود.

سید مجتبی حسینی با بیان اینکه راه اندازی دهکده شیلات در حال پیگیری است، گفت: زنجیره غذایی ماهی برای نخستین بار در کشور برای همدان راه اندازی می‌شود.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط