چهارشنبه 30 آبان 1403 - 17:14

کد خبر 706826

شنبه 03 آذر 1403 - 23:00:00


روش‌های پخت سالم و ایمن مواد غذایی


باشگاه خبرنگاران/  روش‌های آب‌پَز، بخارپَز و گریل می‌توانند روش‌های جایگزین سرخ کردن با روغن باشند و غذای سالم‌تری را در اختیار فرد قرار می‌دهند.

پخت‌وپز غذا این روزها به سمت سریع پختن با استفاده از روغن‌های سرخ‌کردنی رفته که ترکیب روغن با کربوهیدرات‌ها و مواد غذایی مانند سیب زمینی ترکیب نامناسب و پرضرری برای بدن است.

می‌توان با استفاده از روش‌های بخارپَز، آب‌پَز و گریل غذای سالم‌تری در اختیار داشت.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط