سه‌شنبه 06 آذر 1403 - 15:20

کد خبر 713493

سه‌شنبه 06 آذر 1403 - 14:15:00


پاسخ به سوالات متداول درباره فِر


خراسان/​​​​​​​این روزها فر آشپزخانه جزو لوازم مورد نیاز پخت انواع غذاهاست و خانم‌‌‌ها دوست دارند غذا را در آن بپزند؛ اما برای استفاده از این وسیله باید نکاتی را به یاد داشته باشید.در ادامه به سوالات پرکاربرد درباره این وسیله پاسخ می‌‌‌دهیم. 
 برای طلایی شدن رنگ کیک و شیرینی، آن را کدام قسمت فر قرار دهم؟
سرعت پخت غذا در بالاترین طبقه فر ثابت است و از آن قسمت برای برشته و طلایی شدن غذا استفاده می‌کنند. علت این موضوع ساده است، گرما به سمت بالا حرکت می‌کند و فضای بالایی محیط فر از قسمت زیرین آن گرم‌تر است اما اگر المنت گرمکن فر قابلیت کمتری داشته باشد و ظرف غذا را در طبقه مخصوص پخت بسیار آرام قرار دهید، غذای شما در حالی که فقط لایه رویی آن تقریبا پخته شده است، خواهد سوخت.
 بهترین نقطه فر کدام قسمت است که مطمئن باشم غذا نمی سوزد ؟
بهترین نقطه در وسط فر قرار دارد. در این محل حرارت فر کاملا متعادل و یکنواخت است. این موضوع اصلا به معنای عملکرد نادرست فر نیست، بلکه فقط بر اساس قوانین فیزیک است. محل قرارگیری ظرف پخت غذا در فر به نتایج مد نظر آنان وابسته است. در فرهای مجهز به فن‌ مشکل انتشار یکنواخت حرارت در محیط فر حل شده است، اما در این فرها  هم تغییرات دمایی میان نقاط مختلف فر دیده می‌شود که به نوع فر و طراحی آن بستگی دارد.
 داخل فر را چطوری و با چه موادی تمیز کنم؟
۵ قاشق غذاخوری بکینگ پودر، ۳ قطره مایع ظرف‌‌‌شویی و ۴ قاشق غذاخوری سرکه سفید. همه این مواد را با هم مخلوط کنید و با یک اسفنج داخل فر را با این مواد و بعد با یک اسکاچ تمیز و در نهایت با یک دستمال نخی خیس پاک کنید. 


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط