پنج‌شنبه 22 آذر 1403 - 16:20

کد خبر 731472

پنج‌شنبه 22 آذر 1403 - 08:30:00


رئیس قوه قضائیه وارد کرمانشاه شد


ایرنا/ حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رییس قوه قضائیه برای سفر رسمی یک روزه کاری صبح امروز پنجشنبه وارد کرمانشاه شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در جریان سی‌ و ششمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضایی در صدر هیات عالی قضایی از طریق فرودگاه شهید اشرفی وارد استان کرمانشاه شد.
حجت الاسلام والمسلمین غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، منوچهر حبیبی استاندار، ماموستا قادری امام جمعه شهرستان مرزی و اهل سنت نشین پاوه و جمعی از مسوولان دستگاه قضایی استان به استقبال رییس قوه قضاییه رفتند.
در جریان این سفر شماری از مقامات قضایی همراه رییس قوه قضائیه به شهرستانهای مختلف استان سفر و برنامه های کاری متفاوتی خواهند داشت، همچنین برنامه‌هایی در راستای رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم استان کرمانشاه ترتیب داده شده است.
دیدار با فعالان اقتصادی، مسوولان و اقشار مختلف مردم استان کرمانشاه از جمله دیگر برنامه‌های سفر امروز رییس دستگاه قضایی به استان کرمانشاه است.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از دهم تیر ۱۴۰۰ تاکنون به صورت رسمی به استان‌های ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسان‌ رضوی، سیستان‌ و بلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، مرکزی، اصفهان، البرز، کردستان، آذربایجان شرقی، کرمان، اردبیل، بوشهر، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد و چهار محال‌ و بختیاری، سمنان و تهران سفر کرده است.
ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفرهای رسمی استانی که به همراه هیات عالی قضایی انجام می‌شود، سفرهایی غیررسمی را هم در برنامه کاری خود گنجانده‌ است؛ استان‌های البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان رضوی (۲ نوبت)، خراسان شمالی، مازندران، فارس و گلستان نیز استان‌هایی هستند که رئیس قوه قضاییه به صورت غیررسمی به منظور بررسی مسائل قضایی به آن مناطق سفر کرده است.
شناسنامه کرمانشاه
استان کرمانشاه با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت یک‌ و نیم درصد از مساحت و ۲.۴ جمعیت ایران را داراست و بر اساس آخرین تقسیمات کشوری دارای ۱۴ شهرستان با نام‌های کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب، پاوه، جوانرود، سنقر و کلیایی، سرپل‌ذهاب، کنگاور، گیلان‌غرب، هرسین، صحنه، قصرشیرین، دالاهو، ثلاث باباجانی و روانسر است.
بر اساس داده‌های سرشماری سال ۱۳۹۵ میزان شهرنشینی در استان کرمانشاه ۷۲ درصد است.
استان کرمانشاه بافت قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک و ترک و همچنین مذاهب و فرق اهل تسنن، تشیع و اهل حق در این استان سکونت دارند.
استان کرمانشاه به لحاظ جغرافیای سیاسی اهمیت راهبردی داشته و افزون بر ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با ۲ بخش کُردی و عربی کشور عراق دارد و جزو استان های مهم کشور محسوب می شود.

استان کرمانشاه در برخی محافل عمومی به‌ عنوان هندوستان ایران شناخته می‌شود زیرا در یک زمان مشخص دارای آب‌ و هوای چهار فصل است و اقوام مذاهب مختلف، آداب و سنن و رسوم متعدد و متنوع، زبان‌ها و گویش‌های متفاوت و پوشش های هزار رنگ و سنت های جذابی دارد.
کرمانشاه از پیشینه باستانی نیز برخوردار است و سنگ نوشته ها و بناهای تاریخی دوران قبل از اسلام و دیگر دوره های تاریخی نشان از وجود فرهنگ و تمدن در این دیار دارد.
استان کرمانشاه همچنین چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت ملی‌ شده و چند اثر ثبت شده‌ جهانی همچون کتیبه بیستون و منطقه اورامانات دارد و با توجه به داشتن راه‌آهن، فرودگاه و زیرساخت‌های ارتباطی شرایط مناسبی برای توسعه گردشگری دارد.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط