چهارشنبه 12 دی 1403 - 05:20

کد خبر 750870

یک‌شنبه 09 دی 1403 - 11:37:38


کمترین قیمت گوشت قرمز به سیستان و بلوچستان اختصاص دارد


ایرنا/ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی ظرفیت توسعه آن در استان فراهم شده و می‌توانیم بخشی از نیاز کشور را تامین کنیم، به گونه‌ای که کمترین قیمت گوشت قرمز به این استان اختصاص دارد.

داوود شهرکی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: طرح‌های صنایع تبدیلی کشاورزی یکی از عرصه‌های حوزه اقتصادی در سیستان و بلوچستان هستند؛ این طرح‌ها از ضرورت‌های استان به شمار می‌رود و نیاز داریم تا آنچه را تولید کرده به بهره‌برداری برسانیم.

وی افزود: در حوزه کشتارگاه‌ها حدود ۱۲ کشتارگاه و مراکز بسته‌بندی غیر فعال در سیستان و بلوچستان داشتیم که با ممنوعیت قانونی روبرو بودند، با رفع این ممنوعیت‌ها کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی فعال شد و واردات دام شکل گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: هم اکنون تعداد هشت کشتارگاه به چرخه اقتصاد بازگشته و چهار مورد هم با پیشرفت ۵۰ درصدی مواجه هستند.

وی اظهار کرد: امروز در حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی نه تنها ظرفیت کم نداریم، بلکه ظرفیت توسعه آن هم در سیستان و بلوچستان فراهم شده و می‌توانیم بخشی از نیاز کشور را تامین کنیم، به گونه‌ای که کمترین قیمت گوشت قرمز به این استان اختصاص دارد و در بخش قیمت گوشت گوسفندی نیز جزو چند استان قیمت پایین قرار داریم.

شهرکی تاکید کرد: بخش دیگری از اقدامات انجام شده در حوزه اقتصادی تامین سامانه یکپارچه بود که به رفع صدور مجوزها و محدودیت دستگاه‌ها منجر شد تا اگر دستگاه مربوطه در بازه زمانی مشخص مجوزی را صادر نکند به طور سیستمی این اقدام انجام می‌شود.

وی گفت: اتفاقی که در حوزه سرمایه‌گذاری با این تسهیل رخ داد حضور شرکت‌های بزرگ بخش خصوصی و دولتی برای سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان بود که در سفر رئیس جمهور به این استان نیز ۱۷ تفاهم‌نامه امضا شد که طرح‌های بزرگ سرمایه‌گذاری را شامل می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: مجموع این تفاهم‌نامه‌ها که با شرکت‌های بخش خصوصی و وابسته به دولت مانند شستا، نیروهای مسلح، پتروشیمی، وزارت صمت، کرمان خودرو و مس ماهان بود منجر شد تا ۷۰ همت سرمایه‌گذاری خودشان و با رفع موانع در استان حضور پیدا کردند.

وی افزود: تفاهم نامه‌ها به مرحله اجرا رفته و بخشی پیشرفت فیزیکی بیش از ۳۰ درصد داشته و بخشی نیز به بهره‌برداری رسیده، در مجموع این اقدام خلاء حضور سرمایه‌گذاران را رفع کرد.

شهرکی بیان کرد: طرح‌های مهم دیگر مانند کارخانه طلای تفتان و طلای دوم در حوزه میرجاوه نیز تفاهم‌نامه امضا و معدن تجهیز شده و آماده شروع به فعالیت است، همچنین در حوزه صنایع فناوری منیزیت تحول خوبی در استان شروع شده، در حوزه فولاد فاز دوم در چابهار مصوب شده و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی شروع خواهد شد، علاوه بر آن طرح بزرگ دیگری نیز با مشارکت شرکت مس در حوزه تولید اسید فولیک در چابهار اجرایی خواهد شد.

وی ادامه داد: در حوزه کشاورزی نیز توسعه کشت و صنایع مَکُران و پرورش میگو در دستور کار قرار دارد که امسال سه هزار تن برداشت میگو انجام و نسبت به مدت مشابه رشد خوبی داشته است.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط