یک‌شنبه 16 دی 1403 - 10:32

کد خبر 753179

سه‌شنبه 11 دی 1403 - 08:02:55


انتشار دو رمان خارجی


ایسنا/رمان‌های ««زندگی محال» نوشته مت هیگ و «استونر» نوشته جان ویلیامز راهی بازار کتاب شده‌اند.

رمان «زندگی محال» نوشته مت هیگ با ترجمه سیدرضا حسینی در ۴۸۲ صفحه با شمارگان ۷۷۰ نسخه و قیمت ۳۹۹ هزار تومان در نشر آموت منتشر شده است.

 در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: گریس وینترز معلم بازنشسته ریاضیات است که پس از مرگ همسرش و درحالی‌که تنها فرزندش را سال‌ها پیش از دست داده است، تک و تنها در خانه ویلایی خودش در لینکلن در انگلیس زندگی می‌‏کند که ناگهان به او خبر می‌‎دهند دوستی قدیمی که گریس از دوران جوانی خودش دیگر او را ندیده است خانه‌‎ای در یکی جزایر دریای مدیترانه در اسپانیا برایش به ارث گذاشته است. کنجکاوی گریس را وامی‌‎دارد به سواحل طلایی ‏رنگ و زیبای این جزیره برود تا ببیند چه بر سر دوستش آمده است و چرا آن خانه را به او بخشیده است. رازی که در پس این نامه و آن خانه نهفته است بسیار دور از تصور و باور گریس است و حقیقتی است که محال به نظر می‌‎رسد.
نیویورک‌تایمز این کتاب را «نامه‎‌ای عاشقانه به زندگی» نامیده است و بسیاری از مجلات و سایت‌‎های ادبی معتبر هم‌چون تایم، گودریدز، بوک‎پیج، پیپل و ... آن را کتابی نامیده‌‎اند که باید حتما خوانده شود.

 در بخش نظرات درباره این کتاب می‌خوانیم:

در دنیایی که به نظر می‌‎رسد هر لحظه بی‌‎ثبات‌تر می‌شود، رمان‎‌های هیگ مانند یک کشتی امن در دریایی متلاطم هستند. (کِرکِس)

یک داستان خردمندانه و الهام‏بخش. (پیپل)

کاوشی خیال‎‌انگیز در اندوه و بخشش و فرصت‌های دوباره.(تایم)

قلم هیگ هم‌چون همیشه محکم و استوار و دلچسب است. (ایندیپندنت) 

این رمان عجیب و غریب و خیال‎‌انگیز و در عین حال دلنشین و جادویی است. (هالی مک‎نیش، نویسنده و شاعر)

«مت هیگ» نویسنده و روزنامه‌نگار انگلیسی و دانش‌آموخته‌ زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه هال است. هیگ کتاب‎‌های داستانی و غیرداستانی متعددی برای کودکان و بزرگسالان نوشته است و بعضی از آن‎‌ها هم‌چون «کتابخانه نیمه‌‎شب»، «چگونه زمان را متوقف کنیم» و «دلایلی برای زنده ماندن»، شهرت و اعتبار بسیاری برای او به ارمغان آورده‌‎اند.

 

انتشار دو رمان خارجی

همچنین رمان «استونر»  نوشته جان ویلیامز با ترجمه مرجان محمدی در ۳۰۴ صفحه با شمارگان ۵۵۰ نسخه و قیمت ۲۹۹ هزار تومان در نشر یادشده عرضه شده است.

در پشت جلد کتاب آمده است: رمان «استونر» نوشته جان ویلیامز اولین بار در سال ۱۹۶۵ منتشر شد. این رمان، زندگی ویلیام استونر استاد زبان انگلیسی را روایت می‌کند. استونر مردی روستایی و بی‌ادعاست که برای تحصیل در رشته‌ کشاورزی به دانشگاه میسوری می‌رود اما عاشق ادبیات می‌شود. این انتخاب زندگی او را تغییر می‌دهد و او را وادار می‌کند تا با وجود مخالفت خانواده‌اش رشته‌ی زبان انگلیسی را ادامه دهد.
او آدمی بسیار معمولی است اما همین معمولی بودن از نقاط قوت داستان است. این رمان برای نمایش ظریفش از یک زندگی معمولی و مضامین عمیق آن تحسین شده است.
چیزی که «استونر» را قابل توجه می‌کند، طرح داستان آن نیست، بلکه مراقبه‌ تکان‌دهنده‌اش در مورد وضعیت انسانی است. این رمان مضامین انزوا، اشتیاق، شکست و پشتکار را حکایت می‌کند.
«استونر» تا سال ۲۰۰۰ چندان دیده نشد اما پس از آن منتقدان و نویسندگانی چون جولین بارنز این شاهکار را کشف، و دوباره به دنیا معرفی کردند.

در بخش نظرات این کتاب آمده است: 
«رمانی بی‌نظیر از پژواک اندوه. رمانی که شایسته کشف دوباره است.» (جولین بارنز)

«استونر، رمانی عمیق و زیبا. تأثیر عمیقش خواننده را حیرت‌زده می‌کند.» (نیویورک تایمز)

«ویلیامز استادانه ظرافت تجربه‌ انسانی و شکست شخصی را با حسی تکان‌دهنده و تامل‌برانگیز بیان می‌کند.» (گاردین)

«مهم‌ترین رمان آمریکایی که تا به‌حال نامش را نشنیده‌اید.» (نیویورکر)

درباره‌  معرفی نویسنده عنوان شده است: «جان ادوارد ویلیامز» به تاریخ ۲۹ اوت ۱۹۲۲ در کلارکسویل تگزاس پا به دنیا گذاشت. از سال ۱۹۴۲ تا ۱۹۴۵ در نیروی هوایی ارتش ایالات متحده‌ آمریکا در چین، برمه و هند خدمت کرد. سواَلو پرس، اولین رمان او را به نام «هیچ مگر شب» (Nothing But the Night) در سال ۱۹۴۸ و اولین کتاب شعرش را به نام «چشم‌انداز از هم‌ گسیخته» (The Broken Landscape) در سال ۱۹۴۹ منتشر کرد. مک میلان، دومین رمان ویلیامز را به نام «چهارراه سلاخی» (Butcher’s Crossing) در سال ۱۹۶۰ به چاپ رساند. جان ویلیامز بعد از دریافت مدرک لیسانس و فوق‌لیسانس از دانشگاه دِنوِر و مدرک دکترا از دانشگاه میسوری، در سال ۱۹۵۴ به دانشگاه دنور بازگشت و به مدت سی‌ سال در آن‌جا ادبیات و مهارت‌های نگارش تدریس کرد. در سال ۱۹۶۳، برای تحصیل در دانشگاه آکسفورد بورسیه گرفت و در آن‌جا موفق به دریافت بورس راکفلر شد. رمان «استونر» در سال ۱۹۶۵ و  آگاستس (Augustus) در سال ۱۹۷۲ منتشر شد. از او همچنین کتاب‌های شعری هم به چاپ رسیده است.
جان ویلیامز در ۴ مارس ۱۹۹۴، در فِیِتویل آرکانزاس چشم از جهان فروبست.

انتشار دو رمان خارجی


 


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط