جمعه 14 دی 1403 - 09:08

کد خبر 753369

سه‌شنبه 11 دی 1403 - 10:00:25


توضیحات معاون فرماندار پاوه درباره مشکلات مسکن مهر این شهرستان


ایرنا/ معاون فرماندار پاوه در واکنش به اظهارات افراد ذی نفع در پروژه مسکن این شهرستان و طرح برخی مسائل که باعث کندی کار و تحویل نشدن تمام خانه ها به متقاضیان شده است؛ توضیحاتی ارائه داد.

سالم مصطفایی، معاون فرماندار پاوه درباره وضعیت مسکن مهر پاوه اظهار کرد: پروژه مسکن مهر این شهرستان ۶۲۰ واحد است که عملیات اجرایی آن به اتمام رسیده و بنا به گزارشات تعاونی های مربوطه و اداره راه و شهرسازی شهرستان ۱۵ نفر بدلیل اختلافات و مسائل حقوقی که با تعاونی ها دارند و در مراجع قضایی هم مطرح و موضوع را پیگیری کرده اند، هنوز واحدهای خود را تحویل نگرفته اند.
معاون عمرانی فرمانداری پاوه با بیان اینکه برابر پیگیری‌های انجام شده صدور گواهی پایان ساخت در دست اقدام است، ادامه داد: متعاقبا مراحل تفکیک اعیانی واحدها و انتقال به مالکین از سوی راه و شهرسازی انجام خواهد شد.
وی افزود: یکی از مشکلات این پروژه عدم صدور تاییدیه استاندارد آسانسورهای تعدادی از بلوک‌ها به دلیل ویرایش و تغییر در ضوابط و آیین نامه های مربوطه و عدم انطباق با ضوابط قبلی زمان طراحی و صدور مجوز ساخت بوده که این موضوع نیز بعد از پیگیری‌ مداوم از سوی اداره کل استاندارد کرمانشاه حل و در مرحله پایانی و ابلاغ است.
معاون عمرانی فرمانداری پاوه گفت: لازم به ذکر است که اکنون در جهت اجرای فضاهای عمومی و خدماتی ساخت ۲ پروژه یکی خدمات بهداشتی و درمانی و دیگری فضای آموزشی آغاز بکار کرده و در حال ساخت است؛ یک قطعه زمین برای ساخت مسجد در سایت مسکن مهر نیز پیش بینی شده و مقدمات احداث این پروژه در دست اقدام است.
مصطفایی بیان کرد: در ارتباط با طرح ادعای وجود دست های پشت پرده در روند رسیدگی به پرونده مسکن مهر و خواست تعدادی از متقاضیان در محاکم قضایی باید گفت که این ادعا درست نیست و این قبیل ادعاها بایستی همراه با اسناد و مدارک ارائه شود، هرچند فرمانداری اطلاع خاصی از این موضوع نداشته و در مرجع خود باید پیگیری شود.
در همین پیوند مدیر پروژه مسکن مهر پاوه نیز طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پروژه مسکن مهر پاوه حسابرسی شده است و این در حالیست که هیچ پروژه مسکن مهری در ایران حسابرسی نشده است و این موضوعی بسیار مهم است؛ اتحادیه از سال ۱۳۹۵ پروژه را تحویل گرفت و آن را حسابرسی کرد.
محمد نادری با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه مسکن مهر پاوه سال ۱۳۸۹ با یک قرارداد سه جانبه بین «بانک مسکن، شرکت چیلکو و بنیاد مسکن» شروع شد، ادامه داد: در آن زمان قرار بر این بود در این پروژه یک هزار و ۲۴ واحد ساخته شود اما متقاضی برای این تعداد در آن مقطع وجود نداشت.
مدیر پروژه مسکن مهر پاوه گفت: به دلیل نبود متقاضی پروژه رها شد؛ شرکت چیلکو چندین پروژه اعم از پروژه شهرستان کرند، نیروی انتظامی و پروژه شهرستان پاوه در استان کرمانشاه راه زخمی و آنها را به پایان نرساند.
وی با بیان اینکه این پروژه تا سال ۱۳۹۵ رها شده بود، ادامه داد: در آن سال ما به عنوان تعاونی و وکیل مردم پروژه را تحویل گرفتیم؛ نماینده وقت کرمانشاه «آقای حیدری طیب» در دیدار با وزیر مسکن و شهرسازی وقت مجوز گرفت که پروژه مسکن مهر پاوه از سه جانبه به یک قرارداد ۲ جانبه تغییر پیدا کند.
نادری افزود: پیمانکاران پروژه مسکن مهر پاوه مستقیما از دفتر فنی استانداری کرمانشاه به فرمانداری پاوه معرفی و فرمانداری شهرستان نیز آنان را به تعاونی معرفی و با آنها قرارداد بسته شد؛ در خرداد ماه سال ۱۳۹۵ قرار بر این شد که تعداد ۶۲۰ واحد توسط پیمانکاران ساخته شود.
مدیر پروژه مسکن مهر پاوه با بیان اینکه در آن تاریخ که قرار شد ۶۲۰ واحد ساخته شود اعضای تعاونی ۵۰۰ نفر بود و به عبارتی ۱۲۰ واحد مازاد بود، ادامه داد: این روند ادامه داشت تا در سال ۱۳۹۷ افرادی که در زمانی که پروژه ۱۰۲۴ واحدی بود و یک تا ۲ میلیون تومان واریز کرده بودند به دلیل رشد تورم و افزایش قیمت مسکن مجددا برای دریافت واحد اقدام کردند؛ افرادی که پول بیشتری واریز کرده بودند برای دریافت واحد در اولویت قرار گرفتند.
نادری گفت: از این تعداد تا به امروز ۶۰۰ نفر برای تقسیط به بانک معرفی شده اند و از این تعداد ۵۱۵ نفر وام خود را گرفته اند؛ از تعداد ۶۲۰ نفر ۱۳ نفر به دلیل وجود مشکل عضویت در تعاونی تا به امروز موفق به دریافت واحد نشده اند.
تعدادی از اسناد و مدارک مربوط به مسکن مهر پاوه اعم از مدارک تقسیط وام ۶۰۰ عضو، دادنامه رسمی دادگاه درباره تعدادی از افراد که مدعی دریافت واحد هستند اما جزو اتحادیه نبوده اند، دادنامه شعبه ۲۰ دادگاه تجدید نظر و دادنامه لغو عضویت یکی از اعضای مسکن مهر توسط اتحادیه در اختیار ایرنا قرار گرفته است.
این موضوعات و تشدید اختلافات باعث شد چندی پیش در سفر معاون قوه قضائیه این موضوع مطرح و عده ای درخواست انتقال پرونده مربوطه را به محکمه دادگستری در تهران دادند چراکه از نگاه آنها در کرمانشاه و پاوه به دلیل دست های پشت پرده و نفوذ عده ای که فساد مالی دارند؛ موضوع به عدالت رسیدگی نمی شود.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط