پنج‌شنبه 20 دی 1403 - 23:27

کد خبر 764570

پنج‌شنبه 20 دی 1403 - 12:46:11


تکمیل پروژه بیمارستان روانسر اولویت و مطالبه جدی مردم


مهر/ عملیات ساخت بیمارستان روانسر که از سال ۹۷ آغاز شده، با وجود وعده‌های مکرر مسئولان هنوز به سرانجام نرسیده و امروز تکمیل این پروژه اولویت و مطالبه جدی مردم روانسر است.

شهرستان روانسر به عنوان نگین اورامانات یکی از پرجاذبه‌ترین مناطق گردشگری استان کرمانشاه و در ۶۷ کیلومتری شهر کرمانشاه واقع شده است؛ از شمال به شهرستان کامیاران در استان کردستان، از شرق به شهرستان کرمانشاه، از شمال غربی به شهرستان پاوه، از جنوب به شهرستان اسلام آباد غرب و از غرب به شهرستان جوانرود منتهی می‌شود، با توجه به تقسیمات کشوری این شهرستان دارای ۲ شهر بنام‌های روانسر و شاهو و پنج دهستان به نام‌های بدرآباد، قوری قلعه، زالواب، دولت‌آباد و حسن‌آباد بوده و جمعیت این شهرستان بیش از ۴۷ هزار نفر است.

با توجه به نبود بیمارستان در شهرستان روانسر و نیاز درمانی مردم منطقه اورامانات، ساخت اولین بیمارستان در این شهرستان در سال ۹۶ در دستور کار قرار گرفت؛ زمین در نظر گرفته شده برای بیمارستان روانسر شامل ۲۳ هزار متر مربع موقوفه که با پیگیری تعدادی از خیران شهرستان در اسفند سال ۱۳۹۶ قرارداد واگذاری با مبلغ ۶۰۰ میلیون ریال حق اجاره زمین تا سال ۱۴۰۱ منعقد شد و قرارداد واگذاری ۱۰ هزار و ۵۰۰ متر مربع دیگر که مربوط به منابع طبیعی بود با پیگیری‌های انجام شده با اداره مسکن و شهرسازی در شهریور ماه ۱۳۹۷ منعقد و با مبلغ ۳۳۰ میلیون ریال از محل اعتبارات دانشگاهی به زمین قبلی الحاق شد.

تغییر پروژه ساخت بیمارستان دائم به بیمارستان موقت

در حالی که طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار بود این بیمارستان با ۳۲ تخت درمانی ساخته شود، اما با پیگیری‌های انجام شده وزارت بهداشت با ۲ برابر شدن تعداد تخت‌ها موافقت کرد و در نهایت مصوب شد بیمارستان ۶۴ تختخوابی در شهرستان روانسر احداث شود و در برآورد اولیه پیش‌بینی شد که پروژه احداث بیمارستان روانسر سه سال طول می‌کشد اما با گذشت زمان، پروژه احداث بیمارستان دائم، به پروژه ساخت بیمارستان موقت تبدیل شد و احداث بیمارستان همچنان ناتمام باقی ماند.

در اسفند ماه سال ۹۷ استاندار وقت کرمانشاه با تاکید بر ضرورت تسریع در روند اجرای بیمارستان روانسر اظهار کرد: زمین مورد نظر بیمارستان روانسر توسط سازمان جهاد کشاورزی به دانشگاه علوم‌پزشکی تحویل شده و به زودی اعتبارات پروژه نیز به دستگاه اجرایی ابلاغ می‌شود.

هوشنگ بازوند استاندار وقت استان کرمانشاه در نشست بررسی وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های استان در منطقه اورامانات، گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان عنوان کرده که تا آخر هفته اعتبارات پروژه بیمارستان روانسر ابلاغ و تفاهم نامه‌ها مبادله می‌شود و به زودی شاهد آغاز عملیات اجرایی این پروژه خواهیم بود.

تکمیل پروژه بیمارستان روانسر اولویت و مطالبه جدی مردم

وی با اشاره به اینکه ۹ میلیارد تومان برای فاز اول بیمارستان اعتبار اختصاص یافته است، عنوان کرد: با توجه به تلاش‌های شبانه‌روزی جهت اخذ اعتبارات و بودجه‌های اختصاصی، مبلغ سه میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان از محل اعتبارات وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و چهار میلیارد مصوب سال ۹۷ جهت ساخت بیمارستان تخصیص داده شده است.

وعده عملی نشده برای احداث بیمارستان روانسر

در ۱۹ فروردین ماه سال ۹۸ مدیر شبکه بهداشت و درمان وقت شهرستان روانسر با بیان اینکه ساخت بیمارستان روانسر با جدیت در حال انجام است اظهار کرد: عملیات ساخت بیمارستان ۶۴ تختخوابی روانسر که خواسته جدی مردم این شهرستان بود از اسفند سال گذشته آغاز شد و فاز نخست پروژه با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آغاز شده و فاز نخست این بیمارستان براساس برنامه زمان‌بندی تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

محمد سعید سریری با بیان اینکه در صورت تأمین اعتبار بلافاصله پس از تکمیل فاز نخست بیمارستان، فاز دوم آن آغاز می‌شود، عنوان کرد: اگر اعتبار مناسب برای این پروژه تأمین شود در مجموع بیمارستان ۶۴ تختخوابی روانسر تا سه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

در ۱۹ آذر ماه سال ۹۹ استاندار وقت کرمانشاه در حاشیه بازدید از محل احداث بیمارستان موقت روانسر گفت: با توجه به فرآیند زمان‌بر اتمام بیمارستان اصلی، بر اساس پیشنهاد نماینده اورامانات و موافقت وزارت بهداشت مقرر شد بیمارستان موقتی با کلیه تجهیزات لازم به دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده شود.

وی گفت: ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای احداث و تجهیز آن در نظر گرفته شده است. همچنین وزارت بهداشت هم مساعدت ویژه در زمینه تأمین نیروی انسانی و تجهیزات خواهد داشت.

لغو قرارداد پیمانکار ساخت بیمارستان روانسر به دلیل ایراد فنی و تخلفات

در ۲۷ فروردین سال ۱۴۰۰ اعلام شد مبلغ قرارداد اجرای پروژه ساخت بیمارستان روانسر ۲۴۰ میلیارد ریال است و به دلیل ایراد فنی و تخلفات پیمانکار، پروژه چندین بار متوقف و در سه مرحله، کم کاری و ایرادهای وی در اجرای پروژه برای شورای فنی استان کرمانشاه محرز شد.

بر اساس پیگیری‌های واحد فنی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه و موافقت شورای فنی استان، قرارداد پیمانکار قبلی لغو و فاز اول پروژه دوباره به مناقصه رفت.

تکمیل پروژه بیمارستان روانسر اولویت و مطالبه جدی مردم

پروژه‌ای که عملیات ساخت فاز اول آن ۱۸ درصد پیشرفت فیزیکی و ساخت بیمارستان اصلی آن ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است؛ بیمارستانی با ۲ اتاق عمل اصلی، یک اتاق عمل اورژانس، دارای پنج تخت زایمانی و ۹ تخت ویژه.

مردم روانسر چشم انتظار تحقق وعده تکمیل بیمارستان

پژمان صالحی از شهروندان روانسری ضمن گلایه از عملی نشدن قول مسئولین برای احداث بیمارستان روانسر، گفت: بر اساس گفته اکثر مسئولین، روانسر با توجه به جایگاه جغرافیایی و جمعیتی در منطقه نیازمند بیمارستان است.

وی افزود: از سال ۹۷ تا به امروز فقط این حرف را از مسئولین شنیده‌ایم که پایان امسال بیمارستان روانسر افتتاح می‌شود، اما متأسفانه از سال ۹۷ تا به امروز بجز اسکلت این بیمارستان، مردم روانسر چیزی ندیده‌اند.

این شهروند روانسری گفت: وعده افتتاح بیمارستان روانسر بر اساس قانون پایستگی وعده‌ها از بین نمی‌رود، بلکه از سالی به سال دیگر منتقل می‌شود تا مردم دیار نگین اورامانات برای درمان خود در به در به شهرستان‌های دیگر مراجعه کنند.

وی افزود: مطالبه به حق مردم روانسر برای ساخت بیمارستانی در این شهرستان، مورد تأیید متفق القول مسؤلین قرار گرفته است؛ اما متأسفانه هر سال وعده اتمام این پروژه به سال دیگر انتقال داده می‌شود و از سال ۹۷ تا به امروز مردم این شهرستان در انتظار تحقق این وعده اند.

منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه ۱۹ دی ۱۴۰۳ در پنجمین سفر شهرستانی خود به شهرستان روانسر سفر کرد تا از نزدیک با مشکلات این شهرستان آشنا شود.

تکمیل پروژه بیمارستان روانسر اولویت و مطالبه جدی مردم

در این سفر ماموستا محمد محمودی امام جمعه اهل تسنن شهرستان روانسر با اشاره به به نیاز درمانی مردم شهرستان روانسر به بیمارستان و ضرورت تکمیل این پروژه، اظهار کرد: زیبنده و شایسته نیست شهرستان روانسر با جمعیت قریب به ۵۰ هزار نفر فاقد بیمارستان باشد.

وی افزود: ساخت بیمارستان ۶۴ تختخوابی این شهرستان چند سال است مسکوت مانده است.

امام جمعه اهل تسنن شهرستان روانسر خطاب به استاندار کرمانشاه، تصریح کرد: مردم روانسر امروز از حضرتعالی انتظار دارند که در خصوص تکمیل بیمارستان اصلی این شهرستان دستورات لازم را مبذول فرمائید و همچنین نبود مرکز پزشکی قانونی معضلی دیگر برای مردم قدرشناس روانسر محسوب می‌شود.

استاندار کرمانشاه در این سفر شهرستانی بازدید از پروژه بیمارستان روانسر را در دستور کار قرار داد.

در صورت تأمین اعتبار فرصت سه ساله برای تکمیل بیمارستان روانسر

علی سروش رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در بازدید از پروژه بیمارستان ۶۴ تختخوابی روانسر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پروژه بیمارستانی ۶۴ تختخوابی در این شهرستان به مساحت ۲۳ هزار مترمربع با زیربنای هشت هزار مترمربع است.

وی افزود: این پروژه در حال حاضر پروژه بیمارستان روانسر در حال حاضر راکد بوده که علت اصلی آن عدم تأمین اعتبار بوده که هم اکنون به طور کلی ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در صورت تأمین اعتباری به مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز پیش بینی می‌شود طی سه سال آینده بهره‌برداری خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به جابجایی و ساخت مرکز بهداشت شهرستان روانسر تاکید داشت و تصریح کرد: این مرکز بهداشت در محل بیمارستان موقت ۳۲ تختخوابی این شهرستان قرار داشته که در حال حاضر زمین این مرکز بهداشت تأمین شده هنوز سند آن به نام دانشگاه علوم‌پزشکی نشده و با پیگیری‌ها به دنبال تعیین تکلیف و انتقال این زمین برای آغاز پروژه هستیم.

تلاش برای تأمین اعتبار پروژه بیمارستان روانسر

در این بازدید منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه نیز عنوان کرد: این بیمارستان مهمترین پروژه شهرستان روانسر است و مدیریت ارشد استان با همراهی مجموعه علوم پزشکی با جدیت به دنبال دریافت مجوز ماده ۲۳ و قرار گرفتن آن در ردیف بودجه هستیم.

تکمیل پروژه بیمارستان روانسر اولویت و مطالبه جدی مردم

وی گفت: این پروژه حدود ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد است و در صورت پایدار شدن ردیف بودجه‌ای، تا دو سال دیگر به بهره برداری می‌رسد.

استاندار کرمانشاه عنوان کرد: امیدواریم با آغاز به کار این بیمارستان شاهد کاهش مشکلات درمانی مردم این شهرستان و عدم نیاز مراجعه به مرکز استان باشیم.

وی ادامه داد: تکمیل و راه اندازی این بیمارستان به حق مطالبه اصلی مردم روانسر از مسئولان است.

بیمارستان روانسر مهمترین اولویت و مطالبه مردم روانسر

مدیر ارشد استان در نشست شورای اداری شهرستان روانسر نیز عنوان کرد: تکمیل بیمارستان ۶۴ تخت خوابی روانسر مهم‌ترین اولویت شهرستان و مطالبه جدی مردم است و دریافت مجوز ماده ۲۳ و دریافت ردیف اعتباری آن را با جدیت پیگیری می‌کنیم در ادامه تلاش می‌کنیم این پروژه تا دو سال آینده به بهره‌برداری برسد.

تکمیل پروژه بیمارستان روانسر اولویت و مطالبه جدی مردم

آنچه ضرورت دارد تا مسئولین استانی به ویژه استاندار کرمانشاه و مسئولین عمرانی به آن توجه داشته باشند، طولانی شدن برخی پروژه‌ها است که بیمارستان روانسر نمونه‌ای از آن است که بیش از ۶ سال از آغاز پروژه گدشته اما همچنان این پروژه در بلاتکلیفی است و ممکن است این طولانی شدن‌ها علاوه بر تحمیل هزینه‌های مضاعف، شیرینی پروژه را در کام مردم منطقه تلخ نماید.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط