دوشنبه 22 بهمن 1403 - 04:11

کد خبر 802108

یک‌شنبه 21 بهمن 1403 - 08:57:29


افزایش سرانه آموزشی سیستان و بلوچستان


ایسنا/ مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان گفت: کمبود سرانه فضای آموزشی در استان، با عنایت دولت و خیرین تا حدود زیادی برطرف می‌شود. 

میثم لکزایی، مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: میانگین سرانه آموزشی کشور ۵.۴ متر مربع به ازای هر دانش‌آموز است و در سیستان و بلوچستان این عدد تا چند سال پیش ۳.۳ متر مربع بود که با تلاش‌های انجام‌ شده از سال ۱۴۰۰ تاکنون به ۳.۸۷ متر مربع افزایش یافته است.

وی با اشاره به اهمیت آموزش در توسعه پایدار استان، اظهار کرد: آموزش زیربنای توسعه است و برای رشد استان نیازمند نیروی انسانی کارآمد هستیم که مسیر آن از آموزش می‌گذرد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان در ادامه گفت: در سال‌های اخیر نهضت مدرسه‌سازی در کشور به‌ویژه در سیستان و بلوچستان با حمایت‌های دولت و خیرین قوت گرفته و ظرفیت‌های قانونی متعددی نیز برای تسهیل این مسیر فراهم شده است. 

وی افزود: امروز شاهد ورود جدی بخش خصوصی و خیرین در قالب مسئولیت اجتماعی به عرصه مدرسه‌سازی هستیم که این حرکت نه تنها نیازهای آموزشی استان را تأمین می‌کند بلکه الگویی برای سایر مناطق کشور خواهد بود.

لک زایی ادامه داد: نیاز به مشارکت بنگاه های اقتصادی بیشتر از خیرین و فعالان اقتصادی وجود دارد تا این شاخص به سطح میانگین کشوری برسد. 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همچنین با اشاره به مصوبه  هیئت وزیران در اجرای بند (خ) ماده (۲۰) قانون برنامه هفتم توسعه اعلام کرد: بر اساس این مصوبه،نیک اندیشان گرانقدری که از محل مسئولیت اجتماعی حداقل ۵۰ درصد فضای آموزشی را ساخته‌اند با موافقت دستگاه اجرایی تکمیل کنند می‌توانند ۱۰۰ درصد هزینه‌های انجام‌ شده را به‌ عنوان اعتبار مالیاتی محسوب و همچنین به‌ عنوان خیر مدرسه‌ساز به حوزه فضاهای آموزشی و تکمیل پروژه های در دست اجرا کمک کرده‌اند.

وی این اقدام را گامی مؤثر در تسریع تکمیل فضاهای آموزشی و توسعه عدالت آموزشی در استان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر بیش از ۳۲۰ هزار متر مربع فضای آموزشی در قالب ۱۸۲۸ کلاس درس در استان در حال احداث است که با مشارکت دهیاران، خیرین و بنگاه‌های اقتصادی بیش از ۳۰۰۰ کلاس جدید در قالب نهضت مدرسه‌سازی کلید خواهد خورد.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط