سه‌شنبه 21 آبان 1404 - 02:31

کد خبر 807953

جمعه 26 بهمن 1403 - 15:11:00


ساندویچِ مرغ با سس مخصوص


آخرین خبر/ موادلازم:
سینه مرغ:یک عدد 
ادویه:نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،پودرزنجبیل،پودرسیر 

مرغ رو نازک برش بزنید و بابیفتک بکوبید تاکمی نازک تر بشه 
ادویه هارو خوب روش ماساژ بدید و توی تابه با روغن کم گریل کنید 

موادلازم برای سس قارچ:
قارچ:۲۰۰ گرم 
شیر:یک ونیم لیوان 
آرد : دوقاشق 
پنیرچدار:دوقاشق یا دوورقه 
ادویه:نمک،فلفل سیاه،پودرسیر
کره:۵۰ گرم 

قارچ رو با کره تفت بدید و آبش که کشیده شد آرد رو اضافه کنید 
خامی ارد که گرفته شد بهش شیر به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه 
غلیظ که شد بهش پنیر چدار و ادویه رو اضافه کنید 

مواد لازم برای سس رومالِ نون:
سس مایونز:دوقاشق
سس کچاپ :دوقاشق 
ماست:یک قاشق 
خیارشور رنده شده:دوعدد 
جعفری ساطوری:یک قاشق 
نمک،فلفل سیاه،آبلیمو

مرغ گریل رو نواری برش بزنید 
نون رو باز کنید و از سس رومال کنید 
مرغ بزارید و روش سس قارچ برزید و به دلخواه روش چیپس نمکی خرد شده بزارید 
میتونید از گوجه و کاهو هم استفاده کنید


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط