جمعه 03 اسفند 1403 - 04:46

کد خبر 814112

چهارشنبه 01 اسفند 1403 - 12:30:00


چهره اشتباه «عسل»


خراسان/عسل بیشتر به عنوان یک جایگزین کاملا طبیعی برای شکر درنظر گرفته می‌شود و دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است. اما، برخی از کاربران رسانه‌های اجتماعی می‌گویند که نحوه استفاده از عسل می‌تواند این فواید سلامت را غیرفعال کند. می‌خواهیم به بعضی از اشتباهاتی که درباره عسل، جاافتاده است، اشاره کنیم.
​​​​​​​
 اشتباه: ریختن عسل در چای داغ سموم را آزاد می‌کند
برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی گفته‌اند که ریختن عسل در آب داغ یا حرارت دادن عسل در دمای بالای ۱۴۰ درجه سانتی‎گراد باعث ترشح سموم می‌شود.  این ایده احتمالا از بعضی طب‌های سنتی آمده باشد اما هیچ مدرک علمی این ادعا را تایید نمی‌کند. دونالد شافنر، متخصص ترویج و رئیس بخش علوم غذایی در دانشگاه راتگرز، گفت: «تا آن جا که من می‌دانم، هیچ نمونه‌ای وجود ندارد که افراد با گذاشتن عسل در چای یا قهوه خود را مسموم کرده باشند. اگر عسل حاوی سموم باشد، فروش آن ممنوع است.»
اشتباه: عسل آلرژی شما را درمان می کند
شواهد محدود نشان می‌دهد که عسل ممکن است به بهبود برخی از آلرژی‌ها کمک کند. تحقیقات بیشتری برای حمایت از این یافته‌ها مورد نیاز است، اما عسل به تنهایی نمی‌تواند آلرژی فصلی شما را متوقف کند. ضمن این که عسل باید در نزدیکی خانه و شهر شما تولید شده باشد. یک عسل محلی که در شمال کشور برداشت می‌شود، برای افرادی که در جنوب کشور زندگی می‌کنند ممکن است آلرژی‌زا باشد و فواید مشابهی نخواهد داشت چون آلرژن‌های محیطی در آن جا متفاوت است.
 اشتباه: عسل می‌تواند زخم ها را التیام بخشد
گفته می شود که عسل خواص ضد میکروبی دارد، به همین دلیل است برخی افراد عسل را روی زخم‌ها می‌گذارند. حتی ممکن است کرم زخم عسل - ساخته شده با عسل - را در داروخانه ببینید. برخلاف عسلی که روی نان تست پخش می‌کنید، عسل پزشکی مخصوصاً برای تماس با زخم و سوختگی تهیه می‌شود. برخی تحقیقات نشان داده‌اند که عسل پزشکی می‌تواند به درمان زخم‌های سوختگی کمک کند، اما این بدان معنا نیست که یک شیشه استاندارد عسل باید جایگزین پماد ضدباکتری و سوختگی شما شود.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط