یک‌شنبه 05 اسفند 1403 - 01:33

کد خبر 817844

شنبه 04 اسفند 1403 - 18:58:24


سرمایه‌گذاری ۱۴۸ میلیارد تومانی حوزه گردشگری در ایلام


فارس/ مدیرکل میراث فرهنگی ایلام گفت: ۱۴۸ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه گردشگری ایلام پرداخت شده است و هم‌اکنون ۱۳۰ بومگردی فعال در استان وجود دارد.

فرزاد شریفی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام عنوان کرد: یکی از مؤلفه‌ها و ارکان اصلی در میراث فرهنگی نقش رسانه‌های استان است و این اداره‌کل تعامل بسیار سازنده‌ای با رسانه‌های استان داشته به گونه‌ای که ماندگاری کار انجام شده مهمتر از ماندگاری مدیریت بوده است.

وی افزود: این اداره کل ۲ سال متوالی دستگاه برتر جشنواره رجایی را به خود اختصاص داده است. مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام، برگزاری نمایشگاه‌های صنایع دستی در خارج از کشور، برگزاری نخستین نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری استان ایلام، راه‌اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی در مرکز شهر ایلام و جذب فعالان فضای مجازی برای تبلیغ ظرفیت‌های گردشگری استان، انجام ۱۱ پروژه باستان‌شناسی در استان، آغاز مرمت و بازسازی محوطه باستانی «تپه موسی» در شهرستان مهران و تهیه اطلس باستان‌شناسی شهرستان دهلران را از دیگر برنامه‌های این اداره برشمرد.

شریفی خاطرنشان کرد: ایلام به عنوان یکی از استان‌های نوظهور گردشگری شناخته می‌شود و با ۴۳۰ کیلومتر فاصله از عراق، نیازمند استفاده از مرز مهران برای جذب گردشگران خارجی است.

وی تصریح کرد: با جذب اینفلوئنسرها و لیدرهای جاذبه‌های طبیعی، سعی بر جذب گردشگران بیشتری به ایلام هستیم.مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به ۱۱ کاوش باستان‌شناسی در ایلام انجام شده است که نشان‌دهنده غنای تاریخی این منطقه است، همچنین ۱۴۸ میلیارد تومان تسهیلات به بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری پرداخت شده است و ظرفیت بوم‌گردی در استان افزایش یافته و اکنون ۱۳۰ بومگردی فعال داریم.
وی تأکید کرد: جذب ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات برای فعالان گردشگری، اخذ مجوز IPD برای چند بیمارستان استان در حوزه گردشگری سلامت، تهیه کلیپ‌های تبلیغاتی سه‌زبانه برای معرفی استان، راه‌اندازی ۳۴۳ واحد خدماتی رفاهی در استان و شرکت در همایش بین‌المللی گردشگری با حضور ۳۱ کشور از جمله فعالیت‌های این اداره کل محسوب می‌شود.

وی در جریان بازدید خبرنگاران رسانه‌های گروهی از برخی طرح‌های اقامتی و گردشگری سطح شهر ایلام، متذکر شد: مجتمع گردشگری، رفاهی و اقامتی «ریژوان» ایلام با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آقای شاهماری با زیربنای ۵ هزار مترمربع و شامل آلاچیق‌های اقامتی سنتی، کافی‌شاپ، رستوران و واحدهای اقامتی، پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی داشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام بیان کرد: تاکنون ۲۳۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات تبصره ۱۸ به این پروژه اختصاص یافته و این مجتمع شامل ۱۵ آلاچیق، یک رستوران سنتی و ۳ واحد اقامتی است که پیش‌بینی می‌شود به یکی از جاذبه‌های مهم گردشگری استان ایلام تبدیل شود.

«هتل سه ستاره حاج عباس» از دیگر پروژه‌های مورد بازدید بود، ساخت هتل «حاج عباس» واقع در «مهدی‌آباد» از سال ۱۳۹۶ آغاز شده و با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

شریفی عنوان داشت: حمایت دولت از محل تبصره ۱۸ برای این پروژه ۵۰ میلیارد ریال بوده است و آورده پیمانکار این مجتمع ۳۰۰ میلیارد ریال بوده و این هتل با ۶ طبقه، ۴۵ اتاق، ۱۲۰ تخت و سه سوئیت مجزا و پارکینگ، ظرفیت پذیرایی از ۱۲۰ تا ۱۵۰ نفر دارد و می‌تواند به‌عنوان یک اقامتگاه مناسب برای زائران و مسافران در مسیر اصلی تردد، خدمات شایسته‌ای ارائه دهد.
وی اضافه کرد: هتل حاج عباس با زیربنای ۸۰۰ مترمربع و ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع سازه، به‌عنوان هتل سه‌ستاره با پتانسیل ارتقا به چهار ستاره، نقش به سزایی در توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان ایلام خواهد داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام در جریان بازدید خبرنگاران از رستوران سنتی «دیار» که در خیابان خیام شهر ایلام، توسط سید حسین موسوی، با انتقال سرمایه از تهران به ایلام، با دکوراسیون سنتی و زیبا و در قالب اتاقک و رستوران احداث شده است، گفت: این مکان سنتی، با صرف هزینه‌ای بیش از ٩ میلیارد و تسهیلات ٢ میلیارد و ۶٠٠ میلیون تومانی از محل تبصره ١٨، یکی از نمونه‌های موفق سرمایه‌گذاری در این حوزه است که به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای ١۵ نفر اشتغال‌زایی ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اهمیت نقش رسانه‌ها در توسعه گردشگری، از اهالی رسانه و مطبوعات خواست تا با انعکاس فعالیت‌های انجام شده، به توسعه این صنعت در استان کمک کنند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط