دوشنبه 06 اسفند 1403 - 15:47

کد خبر 819842

دوشنبه 06 اسفند 1403 - 13:02:12


ارسال ۷۰ اثر به دومین همایش ملی نظام فکری آیت‌الله خامنه‌ای


ایسنا/ دبیر اجرایی دومین همایش ملی نظام فکری آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) در گستره خانواده و جمعیت، از نقش اساتید و داوران در برگزاری این رویداد علمی قدردانی و بر ضرورت تبیین مبانی فکری مقام معظم رهبری در زمینه خانواده و جمعیت تأکید کرد و از دریافت ۷۰ مقاله در این همایش خبر داد که از این میان، ۲۷ مقاله پذیرش نهایی شدند. 

حجت‌الاسلام حسن عسکری، دبیر اجرایی همایش ملی نظام فکری آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) در دومین همایش ملی نظام فکری آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) در گستره خانواده و جمعیت که در دانشگاه باهنر کرمان برگزار شد، با اشاره به مشارکت گسترده اساتید دانشگاه‌های مختلف در کمیته علمی اظهار کرد: در این مجموعه، از اساتید دانشگاه شهید باهنر و همچنین اساتیدی از مؤسسه امام خمینی(ره) و سایر مراکز علمی که در حوزه خانواده فعال هستند، استفاده شد. در مجموع، ۱۵ نفر از اساتید در کمیته علمی و ۱۲ نفر به‌عنوان داور همکاری داشتند.

وی اظهار کرد: فرایند دریافت مقالات از ۱۲ مهرماه ۱۴۰۳ آغاز شد و مهلت ارسال تا ۲۰ بهمن ادامه داشت. نتیجه داوری مقالات نیز در اسفندماه مشخص شد. این همایش ۶ محور اصلی داشت که شامل تقویت آگاهی در زمینه تشکیل خانواده، تحکیم روابط خانوادگی، ترویج فرزندآوری، آموزش اصول فرزندپروری، تعالی خانواده و بررسی سیاست‌های جمعیتی و چالش‌های آن بود. این مباحث برگرفته از منویات مقام معظم رهبری است که همواره بر اهمیت این مسائل تأکید داشته‌اند.

عسکری در ادامه به آمار مقالات دریافت‌شده اشاره کرد و گفت: در محور تحکیم خانواده ۲۶ مقاله، در موضوع فرزندآوری ۱۴ مقاله، در زمینه تشکیل خانواده هفت مقاله، درباره اصول فرزندپروری پنج مقاله، در بحث تعالی خانواده ۶ مقاله و در حوزه سیاست‌های جمعیتی هشت مقاله ارسال شد.

وی ادامه داد: از مجموع این مقالات، ۲۷ مقاله پذیرش نهایی شدند که امروز چهار نفر از نویسندگان آن‌ها به‌عنوان سخنران ارائه خواهند داشت و سایر مقالات به‌صورت پوستر نمایش داده می‌شود.

دبیر اجرایی همایش ملی نظام فکری آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) با تأکید بر اهمیت مباحث خانواده و جمعیت در سیاست‌های کلان کشور اظهار کرد: امروز دشمن به‌خوبی درک کرده که یکی از پایه‌های اقتدار جوامع اسلامی، خانواده و جمعیت است. درحالی‌که خودشان سیاست‌های افزایش جمعیت را دنبال می‌کنند، از طریق رسانه‌ها و تبلیغات گسترده، در تلاشند ارزش‌های جامعه اسلامی را تغییر داده و کاهش جمعیت را ترویج کنند. بنابراین، ما باید با مبانی تفکر دینی و علمی، به روشنگری در این زمینه بپردازیم.

وی در پایان تصریح کرد: برگزاری همایش‌های علمی در این حوزه ضروریست، اما کافی نیست. باید گفتگوهای علمی و پژوهش‌های دانشگاهی در این زمینه تقویت شود و اساتید دانشگاه‌ها نیز نقش خود را در تبیین مسائل خانواده و جمعیت به‌خوبی ایفا کنند تا جامعه اسلامی ما با رونق خانواده‌ها، افزایش جمعیت و گسترش نشاط و امید در مسیر رشد و تعالی حرکت کند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط