دوشنبه 06 اسفند 1403 - 20:54

کد خبر 820008

دوشنبه 06 اسفند 1403 - 15:15:00


نکته‌هایی که باید درباره کاشت مو بدانید


خراسان/کاشت مو در سال‌های اخیر به راه‌حلی پرطرفدار برای جایگزین کردن موهای از دست‌رفته تبدیل شده است. به گزارش انجمن بین‌المللی جراحی ترمیم مو در سال ۲۰۲۱، حدود ۷۰۳ هزار و ۱۸۳ عمل کاشت مو در سطح جهان انجام شده است. همچنین با وجود تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی و تاثیر چهره‌های مشهور، می‌بینیم که افراد بیشتری برای این کار به کلینیک‌های کاشت مو مراجعه می‌کنند. اما این افراد باید به چه موضوعاتی بیشتر توجه کنند؟
 ​​​​​​​
 اول تحقیق کنید!
طبق گزارش انجمن بین‌المللی جراحی ترمیم مو، ۸۷ درصد عمل‌های کاشت مو روی مردان انجام می‌شود و زنان نیز ۱۲ درصد از این بازار را به خود اختصاص داده‌اند. یکی از روندهای نگران‌کننده این است که بیماران برای کاشت مو به پزشکانی مراجعه می‌کنند که نه‌تنها درباره‌ علت و روند ریزش موی بیمار بررسی درستی انجام نمی‌دهند، بلکه گاه در جراحی هم مشارکت فعال ندارند و در برخی موارد، جراحی را افراد غیرمتخصص و بدون نظارت کافی انجام می‌دهند و در عوض هزینه پایین‌تری هم دارند. بنابراین باید برای کاشت مو، کلینیک مدنظر را  به خوبی بررسی کنید.
 چه سنی مناسب‌تر است؟
به طور کلی، سن مناسب برای کاشت مو به عوامل مختلفی بستگی دارد و این سن در هر فرد نسبت به فرد دیگر متفاوت است.
بالای ۱۸ سال| معمولاً کاشت مو در افراد بالای ۱۸ سال انجام می‌شود که رشد و تکامل بدن به حد کافی رسیده باشد.
بازه سنی بین ۲۰ تا ۶۵ سال| به عقیده پزشکان متخصص پوست و مو، سن مناسب برای کاندیدای ایده‌آل کاشت مو، بین ۲۵ تا ۶۵ سال است که ریزش مو بیشتر و الگوی ریزش مو تثبیت‌شده است. در این بازه سنی، عمل کاشت مو بازدهی بالاتر و نتیجه بهتری دارد.
بالای ۶۵ سال| هرچند در سن بالای ۶۵ سال، موها نازک‌تر می‌شوند و ممکن است پیوند مو با نتیجه دلخواه همراه نباشد؛ اما اگر فرد از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشد، به صلاحدید پزشک، عمل کاشت مو درباره او ممکن است انجام شود  .


 با یک مرحله، کاشت مو تمام می‌شود؟
برای کاشت مو، فولیکول‌های مو از سایر نواحی سر به بخش‌هایی که دچار طاسی یا نازکی مو شده‌اند، منتقل می‌شوند. دو روش اصلی در این زمینه عبارت‌اند از پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE). اما چیزی که بسیاری از افراد از آن مطلع نیستند، این است که کاشت مو معمولا به چندین جراحی نیاز دارد تا به نتیجه‌ مطلوب برسد و هیچ یک از دو روش‌ ذکرشده هم کاملا بدون جای زخم نیستند. از طرفی درمان‌های دارویی هم به‌ویژه برای مردان جوان، بخش مهمی از این روند به‌شمار می‌آید.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط